Legend Loncası İletişim Sayfası

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Legendxbaskan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım

Re: Legend Loncası İletişim Sayfası

Mesaj gönderen Legendxbaskan »

sancagın oraya geldıgımde mı guldurme be adamım(Benimle Bu Derece Samimi Konuşucak Yüzü Nerden Buluyosun Bilmiyorum Bu Samimiyet Nerden Geliyo)arz loncalarının bızım kalenın orda oldugu we bızım geldıgımızde kımsenın kalmadıgını herkes bılıyor ha zoruna gıdıosa acıkca sole bısı uzatmana gerek yoq
ha terbıyesızlıkmı senınkı ne 33 lvl sıfayı kesmek terbıesızlık olmuomu haha sakacı cocuk

Banim 33 Lv şifa Kestimi İfade Ediyosun O Gün Orda Sadece Şifa yoktu Ve Bende 40 Lv Im Zaten Bana Kaç Kişi Dalmışlar bi SOR Bakalım Ama Ben Yinede Kalktım İçinizden O Şifayı Aldım 43 Lv In Canını 15 İndirdim Şifaldın Kurtardın :) Peki Bunu NAsıl AÇıklamak Gerek ? Eziklik Mi Korkaklık Mı Terbiyesizlik Mi Sen Söle Bakalım ? ? ? + Sayın Real Forum Sözcüsüne Lan Diye Hitap Etmişin Terbiyeni Takın O Cevap Vermemiş Seni Takmamış Olsa Gerek O Ciddiye Almadıysa Ben Alıyorum İlk Önce Terbiyeli Ol Ondan Sonra Gel Burda Yorum Yap Ha Seni Bi Önceki Yazımd Da Uyarmıştım Terbiyesizlik Yaptın Formumu Kirletme Dedim Fakat Hala Devam Ediyosun...Amacım Polemik Yaratmak Dill Demişin İlk Yazında Al İşte Yarttın Plemik Git Başka Yerde Başkalarıyla Ugraş Benim Seninle Kaybedicek Vaktim Yok
Resim
Kullanıcı avatarı
Legendxbaskan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Güncel :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Legendxbaskan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Güncel :geek:
Resim
Kullanıcı avatarı
cansever18181
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen cansever18181 »

Legendxbaskan yazdı:sancagın oraya geldıgımde mı guldurme be adamım(Benimle Bu Derece Samimi Konuşucak Yüzü Nerden Buluyosun Bilmiyorum Bu Samimiyet Nerden Geliyo)arz loncalarının bızım kalenın orda oldugu we bızım geldıgımızde kımsenın kalmadıgını herkes bılıyor ha zoruna gıdıosa acıkca sole bısı uzatmana gerek yoq
ha terbıyesızlıkmı senınkı ne 33 lvl sıfayı kesmek terbıesızlık olmuomu haha sakacı cocuk

Banim 33 Lv şifa Kestimi İfade Ediyosun O Gün Orda Sadece Şifa yoktu Ve Bende 40 Lv Im Zaten Bana Kaç Kişi Dalmışlar bi SOR Bakalım Ama Ben Yinede Kalktım İçinizden O Şifayı Aldım 43 Lv In Canını 15 İndirdim Şifaldın Kurtardın :) Peki Bunu NAsıl AÇıklamak Gerek ? Eziklik Mi Korkaklık Mı Terbiyesizlik Mi Sen Söle Bakalım ? ? ? + Sayın Real Forum Sözcüsüne Lan Diye Hitap Etmişin Terbiyeni Takın O Cevap Vermemiş Seni Takmamış Olsa Gerek O Ciddiye Almadıysa Ben Alıyorum İlk Önce Terbiyeli Ol Ondan Sonra Gel Burda Yorum Yap Ha Seni Bi Önceki Yazımd Da Uyarmıştım Terbiyesizlik Yaptın Formumu Kirletme Dedim Fakat Hala Devam Ediyosun...Amacım Polemik Yaratmak Dill Demişin İlk Yazında Al İşte Yarttın Plemik Git Başka Yerde Başkalarıyla Ugraş Benim Seninle Kaybedicek Vaktim Yok
lan dedm dıye terbıye nı takın dıyen ınsanın laflarına bak viewtopic.php?f=31&t=4299&start=20
bana burdan artıslık yapma kocum kımın kım oldugu bellı deıl senınde ıkı yuzun var ıyı görunuyosun ama ıcınde neler var....onu bılemeyız ılerkı zmn gösterecek Resim
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Legendxbaskan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

İçerik silinmiştir.
Tartışmalarınızı karşılıklı olarak saygı çervesinde yapmanız dileğiyle.
Resim
Kullanıcı avatarı
Legendxbaskan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Tüm Legend Loncasının Gelişimi Durmuştur...Bilginize...

Legend Loncası Başkanı
Resim
Kullanıcı avatarı
cansever18181
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen cansever18181 »

Legendxbaskan yazdı:Sen O Herifle Azizi bir Tutup Yine Saygısızlık Yapıyosun...Bana Koçum Deme Diyemezsin...Ben Köpeye Köpek Derim Miydesize Miyedesiz Derim İkiyüzlülük Yapmam Adamın Arkasından Dil Burda Apaçık Dile Getiririm...Ben Böle Ögrendim İte Çakala İt Gibi Davranayı Biz Bide Sana Kemik Atan Olursa Sen Et At...Bunu Ögrendik...

Şimdi Benim Açıklarımı Yaklamaya Çalışmalrı Kes Ben Gerekene GErekti Gibi Konuşurum Çekinmem Bunun İçin Biz Karalanıcaksak NE Mutlu Bize....Karalayın Durmayın....Ama Dostlarım Beni Bilir...O Da BAna Yeter...

Sende Şayet Onun Yolundan gidersen Hırsılık , Dolandırıcılık Kasa Onunde Üretip Yaparken KEsmeler V.b Tılsımda Adını Çıkarırsan Sanada Laflarım AYnı Olur...Biz Ona Et Attık Ama O Attık Ça Atıcamızı Sandı...Yok Öle Şey Onun Haketi Laflar O...

Şimdi Benle HAla Ugraşmaya Devm Ederrsen Buyur :) Hodri Meydan....
sana 3 sey söleeyecegım
1. haddini aşma yenı geldın ve cok sesın cıkıyor nereden alıyorsun bu gazı bılemem
2.ben burda sunucu acıldıgından berı varım ve kım benım hırsızlıgımı görmus kım kımın parasını calmısım once bı arastır
3.önce laf atıpda sonra adam toplayım bana artıslık taslama oke daha gecen gun dusuk lvl kestıler dıye laf atıodun bugun mısırda 40 lvl buyucuyu kesecekdın kı ben tuttum ardından her ne sekılde konusma yaptıysan tek gelmeyı deıl adam toplayırda gelmeyı tercıh edmıssın bu senın acından vahım bı durum
ha sunuda eklemek ısterım kolayı secmektense zoru secmek her zmn daha ıyıdır

Resim
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Legendxbaskan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

cansever18181 yazdı:
Legendxbaskan yazdı:Sen O Herifle Azizi bir Tutup Yine Saygısızlık Yapıyosun...Bana Koçum Deme Diyemezsin...Ben Köpeye Köpek Derim Miydesize Miyedesiz Derim İkiyüzlülük Yapmam Adamın Arkasından Dil Burda Apaçık Dile Getiririm...Ben Böle Ögrendim İte Çakala İt Gibi Davranayı Biz Bide Sana Kemik Atan Olursa Sen Et At...Bunu Ögrendik...

Şimdi Benim Açıklarımı Yaklamaya Çalışmalrı Kes Ben Gerekene GErekti Gibi Konuşurum Çekinmem Bunun İçin Biz Karalanıcaksak NE Mutlu Bize....Karalayın Durmayın....Ama Dostlarım Beni Bilir...O Da BAna Yeter...

Sende Şayet Onun Yolundan gidersen Hırsılık , Dolandırıcılık Kasa Onunde Üretip Yaparken KEsmeler V.b Tılsımda Adını Çıkarırsan Sanada Laflarım AYnı Olur...Biz Ona Et Attık Ama O Attık Ça Atıcamızı Sandı...Yok Öle Şey Onun Haketi Laflar O...

Şimdi Benle HAla Ugraşmaya Devm Ederrsen Buyur :) Hodri Meydan....
sana 3 sey söleeyecegım
1. haddini aşma yenı geldın ve cok sesın cıkıyor nereden alıyorsun bu gazı bılemem
2.ben burda sunucu acıldıgından berı varım ve kım benım hırsızlıgımı görmus kım kımın parasını calmısım once bı arastır
3.önce laf atıpda sonra adam toplayım bana artıslık taslama oke daha gecen gun dusuk lvl kestıler dıye laf atıodun bugun mısırda 40 lvl buyucuyu kesecekdın kı ben tuttum ardından her ne sekılde konusma yaptıysan tek gelmeyı deıl adam toplayırda gelmeyı tercıh edmıssın bu senın acından vahım bı durum
ha sunuda eklemek ısterım kolayı secmektense zoru secmek her zmn daha ıyıdır

Resim

Mısırda Büyü Kesiyormusum Sen Tutmuşun Bunu Başka Yerde Söleme Bare Yalancı Demesinler...Bana Yeni Geldin Diyosun Benim Basit Biri Oldumu Sölüyosun Sence Ben Yenimi Geldim Sence Ben Basit Birimiyım ? ? ? Akşam Bana Dedin Hadi Gel Beni 10 Kişi İçine Çagırıyosun Tek Başına Bumu Adamlık ? + O Meydandan Madene gidemedim Ben 5 Kere Yatırdılar Ve Bana Büyücü Gücü Diye MAtrak Geçtiler Peki Bu Buyucü gücüne MAruz Kalan Adam Peki Bu Yeni Gelen Basit Adam Nasıl Oldu Da Tek Bir Dostuna Pmm Atıp Orayı Yıktı Sorarım...?

Şunuda Sölim Burdan Belirtim Loncayı Canımdan Çok Sevdim Kardeşim Dogancana Devretim Tum Hak Ve Yetkiler Onda Kendisi Yurt Dışında Döner Dönmez Çalışmalara Başlıcandan Eminim Ben İtemlerimi Sattım Bir Dostumdan Haber Bekleme Moduna Geçtim...Bilginize...
Resim
Kullanıcı avatarı
kasparov
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kasparov »

bende bu konuda bu olayı tartışmak mantıksız bu bir lonca sayfası
Satrannççı Büyüxsatranççı

Sessiz bir yeminle masaya oturmuş bir grup NEFERİZ,
Kimseye ihtiyacımız yok BİZ BİZE YETERİZ.
Kullanıcı avatarı
Legendxbaskan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Öncelikle Tılsımdan Üzülerek Ayrılma Kararı Aldımı Belirtmek İsterim Dostlar...Buda Yapıcak Çok İşimiz Vardı Sizinle Ama BEn Bu Yolda Yokum Artık...Sevgili Kardeşim Doğancan Loncanın Başındadır...Kendisinin İyi İşler Yapıcana İnanıyorum Tılsımda...Legendxlider Hesabıyla Tılsımda İşlere Devam Edicek...Kendisi Yurdışında Yakında Aranızda Olucak...

Tılsımda Başka Bir Hesapla Veya Lonca Adı Altında Sizlerle Olmıcam Oyuna Noktayı Koyuyorum...Burdan Sevgili Dostum Rosafine Kendisini Tanıdımdan Beri Bana Yapmış Oldu Dostlukla Kardeşlikle Beni Çok Sevindirmiş Mutlu Etmiştir...Kendisine Bizzat Teşekürlerimi Sunarım...Dİger Oyuncularada Herşey İçin Teşekkür Ederim...Azizim Seni De Unutmadım Forum Sohpetlerimizi V.b Konuşmalarımızı Özlicem...Kalın Saglıcakla Kardeşlerim...

Tüm İstanbul Kıyamet Vakti Ailesine Elveda...

Gerçek Hesabımı Merak Edenlerede Burdan Açıklıyorum...

( Founderxcoo,Founder )
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön