Şifremi Unuttum Bakar mısınız?
Şifremi Unuttum Bakar mısınız?
Arkadaşlar ben 2007 yılında dershane arkadaşımdan bir üyelik aldım.Şifresini değiştirdim ve unuttum.Doğum tarihini ve msnsini bilmiyorum.Çocuğu aradım oda taşınmış buradan sadece üyeliğimi biliyorum şifreme nasıl ulaşabilirim?
İmzam yok benim.
Re: Şifremi Unuttum Bakar mısınız?
Kimse yardım etmeyecekmi?49 lwl azat cevriye full setli büyücüm için boşunamı 2 sene emek harcadım :!:
İmzam yok benim.
Şifrenizi almak için en azından telefonunuzun hesabınıza kaydolmuş olması gerekir. Ve telefondan (mesajı hatırlamıyorum/Forumdan öğrenebilirsiniz.) mesaj göndererek öğrenebilirsiniz. Veya hesabın kayıtlı olduğu doğum tarihini ve gizli sorunuzu bilmeniz gerekir. Bunlarla ilgili bir fikriniz yoksa Mynet'e faks çekmenizi öneririm.
Saygılar..
Saygılar..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
son 2 yorum saçma 2007 de mynet üyeliği vardı 49 lwlde yokdu bu konu mantık hatalarıyla dolu.
Emekli Emeklii Emekliii
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
:arrow: Haklı.Emeklii yazdı:son 2 yorum saçma 2007 de mynet üyeliği vardı 49 lwlde yokdu bu konu mantık hatalarıyla dolu.
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- RecepKozanoglu
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
[quote="32fb34"]Kimse yardım etmeyecekmi?49 lwl azat cevriye full setli büyücüm için boşunamı 2 sene emek harcadım :!:[/quote]
Bu yorumda aynı yine mantık hatası 2007 de almış 2 yıl emek harcamış 2011 olmuş.Nasıl
Bu yorumda aynı yine mantık hatası 2007 de almış 2 yıl emek harcamış 2011 olmuş.Nasıl
Ya olduğun gibi görün , ya da göründüğün gibi ol...
[code]>>>GeCeSuVaRiSi<<< : Recep KOZANOĞLU[/code]
[code]>>>GeCeSuVaRiSi<<< : Recep KOZANOĞLU[/code]
Ya siz ne kadar anlaması kıt insanlarsınız 2010da 49 lwldi.
İmzam yok benim.
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Bu yorumda aynı yine mantık hatası 2007 de almış 2 yıl emek harcamış 2011 olmuş.NasılRecepKozanoglu yazdı:[quote="32fb34"]Kimse yardım etmeyecekmi?49 lwl azat cevriye full setli büyücüm için boşunamı 2 sene emek harcadım :!:
Geri kalan 2 yıl oynamamış işte adam şifremi unuttum diyor
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG