Haklısın mertDeathxShock yazdı:Bizim tek istediğimiz maximum 5 6 adet ve 10 dk da çıkan madenler.. ayrıca insanlar sizden daha çok maden koymanızı istemedi sadece saf çıkma oranını artırın dedi kaş yapalım derken göz çıkardınız.
Yavaş Yavaş ...
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: Yavaş Yavaş ...

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Yöneticilerin amacı maden başında saatlerini veren ve artık kimse madeni göremeden çeken ve maden çekme konusunde profesyonelleşmiş kişilerin avuçlarını yalamasıydı. Bunun için de maden sayısı ve yenilenme süresi arttırıldı. Bence mantıklı bir güncelleme . Oyunun beta döneminden beri oyuncusuyum ve artık sıktığı için Eylül ayı gibi bırakmıştım oyunu. Ve çok iyi hatırlıyorum Akik'i 3m'e bir adama satmıştım. Şu an 30m çeken var akik'e !? Bu güncellemeyle maden fiyatlarının düşmesini arzuluyorum.
Saygılar.
Saygılar.
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
sen maden fiyatlarının düşmesini umut ediyorsun ama piyasada maden mi kaldı bi sorsana ? Herkes 10 m den menekşe arıyor ama artık madenler yoldan geçenin eğlencesi oldu! Yol üzerinde sağda solda maden doldu... Madenleri sallapati yerleştirmişsiniz hiçbir yeni madenin bulunduğu bölgeyle alakası yok!rapper yazdı:Yöneticilerin amacı maden başında saatlerini veren ve artık kimse madeni göremeden çeken ve maden çekme konusunde profesyonelleşmiş kişilerin avuçlarını yalamasıydı. Bunun için de maden sayısı ve yenilenme süresi arttırıldı. Bence mantıklı bir güncelleme . Oyunun beta döneminden beri oyuncusuyum ve artık sıktığı için Eylül ayı gibi bırakmıştım oyunu. Ve çok iyi hatırlıyorum Akik'i 3m'e bir adama satmıştım. Şu an 30m çeken var akik'e !? Bu güncellemeyle maden fiyatlarının düşmesini arzuluyorum.
Saygılar.
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
acıkcası şunu söylemek istiyorum oyunu incelediğimizde PvE olarak grup bölgeleri ve bir çok boss mevcut ve PvP ye bakıcak olursak çok düzgün bir yetenek sistemi olduğu için güzel ama madenler işi bozuyor arkadaş
tamam maden olsun ama ben günlerce başında yatıp cambazlık yaparak binbir zorlukla bir ejder asa üreticeksem kalsın wowu tercih ederim şahsen 
- ghost
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: zeyda
Biri demiş alın teri nerde kaldı oyunda alın terimi kaldı. sen ugras dur ejder üret gir g.b lere ne zırh ne item düşer
eee neymiş şans işi kendileri diyorlar oyun şans işi diye alın terimiş pehh.
Ayrıca bu son güncellemeye üzülen yada ferhat figan eden kişiler bu iki topaz madenini kendinin gibi düşünüp karaborsa yapanlardır. Bakın adam ne diyor maviyi 5 m sattım ee işte dediğiniz oldu fiyatlar düştü cekemessende alınacak seviyelere düştü.
Karaborsacılar ağlasın 3-5 kısının soyledıgı değil oyunun geneli için iyi oldu ağalyandan cok gülen var.
eee neymiş şans işi kendileri diyorlar oyun şans işi diye alın terimiş pehh.
Ayrıca bu son güncellemeye üzülen yada ferhat figan eden kişiler bu iki topaz madenini kendinin gibi düşünüp karaborsa yapanlardır. Bakın adam ne diyor maviyi 5 m sattım ee işte dediğiniz oldu fiyatlar düştü cekemessende alınacak seviyelere düştü.
Karaborsacılar ağlasın 3-5 kısının soyledıgı değil oyunun geneli için iyi oldu ağalyandan cok gülen var.
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII