<> Kurt Loncası <>

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Tılsım

Re: <> Kurt Loncası <>

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

gidelim kardeşim asıl gitmek isteyen ihtiyacı olan benim :D pazar 20.00 uygun mu veya cumartesi olmadıbu akşam net bir saat belirleyelim gidelim yapalım şu aptal görevi yani ben sizin desteğinizi almazsam kendim kesemem ki sanırım sizde loncadakilerin desteğini almadan kesemezsin

bunlarda rayına oturmayınca sonuçta kesilemiyor

hadi tam bir saat belirleyeylim şeytanın bacağını kıralım zaten pısırığa çıktı adımız lonca olarak sunucuda dalga geçiyorlar kaç kere kadime gittiler hava yapıp rezil olup geliyorlar diye
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

kasaphasan06 yazdı:gidelim kardeşim asıl gitmek isteyen ihtiyacı olan benim :D pazar 20.00 uygun mu veya cumartesi olmadıbu akşam net bir saat belirleyelim gidelim yapalım şu aptal görevi yani ben sizin desteğinizi almazsam kendim kesemem ki sanırım sizde loncadakilerin desteğini almadan kesemezsin

bunlarda rayına oturmayınca sonuçta kesilemiyor

hadi tam bir saat belirleyeylim şeytanın bacağını kıralım zaten pısırığa çıktı adımız lonca olarak sunucuda dalga geçiyorlar kaç kere kadime gittiler hava yapıp rezil olup geliyorlar diye
Kimin pısırığı çıkmış yahu kan kaybımız büyük ama ölmedik, hele durun bakalım, haksız mıyım ?
Benim lonca charım yok, biliyorsunuz devrettim henüz yenisini kasmak nasip olmadı, ben şahsi karakterim Ericponti veya şifacım resCuer ile katılırım etkinliğe...
Büyücü ile katılırsam Yeşil'i de kesmek zorunda kalırız çünkü kendi Yeşil görevim hala duruyor o nedenle şifacıyla katılmamın uygun olduğunu düşünüyorum...
Kurtlarxjunior, KEPEZR, Kadriye abla ve güvenilen 1 veya 2 büyücüye daha ulaşıp bir toplantı yapalım msn üzerinden, Pazar akşamı saat 20:00'da halledelim...
Bu arada sen hangi karakterinle geleceksin kardeşim :) ?
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Kurtlarxmuntazam savaşçı o görev onun zaten artık onu nasıl yapacaksınız bilmiyorum idare edeceksiniz bir şekilde
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

kasaphasan06 yazdı:mynetsobee@windowslive.com msn adresim
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

kasaphasan06 yazdı:Kurtlarxmuntazam savaşçı o görev onun zaten artık onu nasıl yapacaksınız bilmiyorum idare edeceksiniz bir şekilde
İdare ederiz ya dert değil :) Senin de katkın olur elbet. Depremden önce menzile gidersin kesim bitince leşine bakmak istersen gelirsin :) Depreme kadar dikkat dağıtma atarsın, sert ağır çalışırsın yani :)
İlgili arkadaşlarla da temasa geçelim ama...
Resim
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

msne gel konuşalım
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Desteğini beklediğimiz arkadaşları karakter sınıflarıyla birlikte aşağıya yazdık arkadaşlar umarım desteklerinizi esirgemezsiniz.Öncelikle buradaki arkadaşlar loncadaki belli başlı kişiler o yüzden sizin desteğiniz olmadan görüldüğü gibi içinde eksik olan arkadaşların gelmesi olanaksız önce sizin varlığınız sonra yardımlarınız ile eksiklerin tamamlanmasını düşünüyoruz

resCuer ile konuştuk kararlaştırdık yetkili kişi olarak liderimizin kadriye abla veya berkay abi olmasını istiyorum statü ve güçleri değerinden

onların yardımı olmadan imkanı yok bu görevi yapmamın 3 gün önceden savaşa lonca olarak katılalım demiştim en az 10 kişi hiç biri gelmedi yani sonuçta bir etkinliğim yok ancak sizlerin sayesinde olur

resCuerin kesme taktiği ver yardımları ile yapalım diyoruz fakat yine de sizleri unutmadık sizlerinde görüş ve olurunu almak için ön bir toplantı yapalım diyoruz

biz şimdilik bu pazar saat 20.00 da kadimi kesmek için gidelim diyoruz ön toplantı içinde yarın 12.00 uygun bir saat diye düşünüyorum kısa bir toplantı ve belirlemenin ardından ertesi günde işleme geçeriz sıkıntısız bir şekilde

iksirleri , kesim taktiği ve o görev için loncadakilerin görevini belirleriz ki sonradan sıkıntı yaşamayalım

2 grup yapmayı düşünüyoruz söylediğim gibi büyücü ve şifacı eksiğimiz var onu tanıdık dostlardan halledelim diyoruz

şahsen bana 2 tane kadim pençe gerektiği için 1 tane kadim pençeyi kendi charımda diğerini de görevi olan bir charı oyuna sokarak yapma girişiminde bulunayım diyorum ( tabi bunda sizlerden birinden yardım almak zorundayım kadim görevi olan bir karakteri de gruba sokarak )

öncelik kadim görevi olmayan arkadaşlara verelim diyoruz ve sessiz bir şekilde 1-2 kez seri bir biçimde kesip bu illetten kurtulalım ve kendi içimizde yapalım diyoruz eskilerdeki gibi herkesi çağırmadan veya tılsımdaki şahıslar için değil ( onları yapalım derken hep biz arkada kaldık kaldık kaldık buralara böyle zorluklar çekmeye bırakıldık ) kendi içimizde yapmak için diyoruz

UMARIM HERKES DİKKATE ALIR BENİM NE ZORLUKLAR ÇEKTİĞİMİ BİLİYORSUNUZ YİNE SİZİN İNSAFINIZA KALMIŞ BEN GİDİP KENDİM DE KESEMEM BURADAKİ TEK AİLEM BU LONCA YANİ SİZDENDE YARDIM ALAMAZSAM ARTIK OYNAMANINDA BİR ANLAMI KALMAZ

Yani bunları da söylemem gerek gerçek heryerde gerçektir sunucunun gözünde açıkça dağılmış ve beceriksiz olarak nitelendiriliyoruz ( bir parça haklılar ) bu kadim konusunda da ne zaman hamle yapılsa ellerine yüzlerine bulaştırrılar deniliyor artık pazar günüde yapamazlarsa her ne kadar içimize sinmese de haklılıkları ortaya çıkacaktır

Kurtlarxmuntazam
Kurtlarxkadrıye
resCuer
Kurtlarxbloodspy

KEPEZR
Kurtlarxperfect

Kurtlarxrderya
Kurtlarxejder
KuRTLaRxBeRKaY
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

aşağıdaki kişilerin bazılarıyla konuşmadık ve o gün gelmeleri için olurunu almadık o yüzden kadriye abla ve berkay abi sizlerin çok önemli görevi var bilyirosunuz loncayı idare edenler sizlersiniz örnekte verdiğim gibi benim ( bizim ) sözümüzü dinleyen olmaz ...
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
xRushMoLex
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xRushMoLex »

Yasin oyuna
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

ReaLaTTacK

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı

Mesaj gönderen Rescuer »

kasaphasan06 yazdı:Desteğini beklediğimiz arkadaşları karakter sınıflarıyla birlikte aşağıya yazdık arkadaşlar umarım desteklerinizi esirgemezsiniz.Öncelikle buradaki arkadaşlar loncadaki belli başlı kişiler o yüzden sizin desteğiniz olmadan görüldüğü gibi içinde eksik olan arkadaşların gelmesi olanaksız önce sizin varlığınız sonra yardımlarınız ile eksiklerin tamamlanmasını düşünüyoruz

resCuer ile konuştuk kararlaştırdık yetkili kişi olarak liderimizin kadriye abla veya berkay abi olmasını istiyorum statü ve güçleri değerinden

onların yardımı olmadan imkanı yok bu görevi yapmamın 3 gün önceden savaşa lonca olarak katılalım demiştim en az 10 kişi hiç biri gelmedi yani sonuçta bir etkinliğim yok ancak sizlerin sayesinde olur

resCuerin kesme taktiği ver yardımları ile yapalım diyoruz fakat yine de sizleri unutmadık sizlerinde görüş ve olurunu almak için ön bir toplantı yapalım diyoruz

biz şimdilik bu pazar saat 20.00 da kadimi kesmek için gidelim diyoruz ön toplantı içinde yarın 12.00 uygun bir saat diye düşünüyorum kısa bir toplantı ve belirlemenin ardından ertesi günde işleme geçeriz sıkıntısız bir şekilde

iksirleri , kesim taktiği ve o görev için loncadakilerin görevini belirleriz ki sonradan sıkıntı yaşamayalım

2 grup yapmayı düşünüyoruz söylediğim gibi büyücü ve şifacı eksiğimiz var onu tanıdık dostlardan halledelim diyoruz

şahsen bana 2 tane kadim pençe gerektiği için 1 tane kadim pençeyi kendi charımda diğerini de görevi olan bir charı oyuna sokarak yapma girişiminde bulunayım diyorum ( tabi bunda sizlerden birinden yardım almak zorundayım kadim görevi olan bir karakteri de gruba sokarak )

öncelik kadim görevi olmayan arkadaşlara verelim diyoruz ve sessiz bir şekilde 1-2 kez seri bir biçimde kesip bu illetten kurtulalım ve kendi içimizde yapalım diyoruz eskilerdeki gibi herkesi çağırmadan veya tılsımdaki şahıslar için değil ( onları yapalım derken hep biz arkada kaldık kaldık kaldık buralara böyle zorluklar çekmeye bırakıldık ) kendi içimizde yapmak için diyoruz

UMARIM HERKES DİKKATE ALIR BENİM NE ZORLUKLAR ÇEKTİĞİMİ BİLİYORSUNUZ YİNE SİZİN İNSAFINIZA KALMIŞ BEN GİDİP KENDİM DE KESEMEM BURADAKİ TEK AİLEM BU LONCA YANİ SİZDENDE YARDIM ALAMAZSAM ARTIK OYNAMANINDA BİR ANLAMI KALMAZ

Yani bunları da söylemem gerek gerçek heryerde gerçektir sunucunun gözünde açıkça dağılmış ve beceriksiz olarak nitelendiriliyoruz ( bir parça haklılar ) bu kadim konusunda da ne zaman hamle yapılsa ellerine yüzlerine bulaştırrılar deniliyor artık pazar günüde yapamazlarsa her ne kadar içimize sinmese de haklılıkları ortaya çıkacaktır

Kurtlarxmuntazam
Kurtlarxkadrıye
resCuer
Kurtlarxbloodspy

KEPEZR
Kurtlarxperfect

Kurtlarxrderya
Kurtlarxejder
KuRTLaRxBeRKaY
Ben kesime katılamam diyenlerin bile ön toplantıya kesinlikle katılmasını rica ediyoruz. Artık belli başlı işleri yoluna koymaınn zamanı geldi. Ne oyunda bir Kurt ne forumda bir Kurt görmek mümkün olmuyor. Listeye bakıyoruz isimler aşmış fakat icraat yok...
Bu defa bu iş Bİ-TE-CEK !
Lütfen desteklerinizi esirgemeyin. Toplantı saati uygun değilse söyleyin biraz daha geç vakte alalm bu tarz ufak tefek sorunları büyütmeyelim...
Resim
Tılmesa

“Lonca İletişim” sayfasına dön