Er meydanı yetenek

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Er meydanı yetenek

Mesaj gönderen mitmet »

FeArOfNiGhT yazdı:
melodrama44 yazdı: meteorit buz direnç kırma ama şöyle bir şey varki kule karşı tarafda durduğu sürece meteorit den yüksek hasarlar bekleme.
Evet çok doğru adamlar suyu aldımı dirençlerini elektiriğe verdimi şifa direnç bastımı hiç bir şey bekleme elektirkten zaten zırhları 20 30 olsa da en azından o kadar şey değişmez öbür türlü 200+240+400=840 oldu.
mitmet yazdı:
melodrama44 yazdı: meteorit buz direnç kırma ama şöyle bir şey varki kule karşı tarafda durduğu sürece meteorit den yüksek hasarlar bekleme.
gerçi bu da var. zaten aklı başında olan birisi karşısında 4 tane ölmek üzere olan karşı klan üyesi de olsa gider sancak toplar
Sancağı bizde alabiliriz ve direnç kırma için savaşçıların dibine girmen lazım asıl ozaman kendini yerde bulursun ben kons açmadan söylüyorm adam ck atıyor savaşçı benm kons açtığımı görüp yanıma gelene kadar ya ölüyor yada 2 3 kere vuruyor ama bir şey olmuyor yine şifa alıyorm.Benm sorum kutup 15 olmalı mı yoksa buz yerine elektirik mi?
dibine gitmeye gerek yok. sanıldığından uzun direnç kırmanın menzili. özellikle deparla gelen savaşçılarda çok işe yarıyor. direnci atıp hemen buz atıyorsun -büyük ihtimal- kritik geldiği için 1 saniye duruyor dokunamıyor sana
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen melodrama44 »

FeArOfNiGhT yazdı:
Evet çok doğru adamlar suyu aldımı dirençlerini elektiriğe verdimi şifa direnç bastımı hiç bir şey bekleme elektirkten zaten zırhları 20 30 olsa da en azından o kadar şey değişmez öbür türlü 200+240+400=840 oldu.
mitmet yazdı:
gerçi bu da var. zaten aklı başında olan birisi karşısında 4 tane ölmek üzere olan karşı klan üyesi de olsa gider sancak toplar
Sancağı bizde alabiliriz ve direnç kırma için savaşçıların dibine girmen lazım asıl ozaman kendini yerde bulursun ben kons açmadan söylüyorm adam ck atıyor savaşçı benm kons açtığımı görüp yanıma gelene kadar ya ölüyor yada 2 3 kere vuruyor ama bir şey olmuyor yine şifa alıyorm.Benm sorum kutup 15 olmalı mı yoksa buz yerine elektirik mi?
full fevzi cevriyeyim diyosun ortalama üstünde hiç şaheser olmasada 15 üstü kritik oranının var.sahilide aldınmı şuan sahilin tam kritik oranı aklımda değil ama hatırladığım kadarıyla 20 idi. 35 oldu direnç kırman olsada bu durumda kırmana fazla gerek kalmaz zaten buz kritiği atarsın ama direnç de kırarsan yüzde 25 de direnç kırmadan geldi (buz için ama kule onlardaysa ve ayrıca şifaları direnç açarsa bu durum devre dışı) buzun kritik atma ihtimali 60 oldu her türlü savaşçıdan uzak kalırsın ama şuda var em de tek büyücüysen hiç durma çık karşı tarafta 2-3 tane savaşçı varsa işin biter.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
KoRKuLuRuYaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KoRKuLuRuYaN »

Adam buz mu elektirik mi demiş neden direnç kırmayı kattınız ki o belki o kadar yakına girmek istemiyor ve zaten emde nereye gidiyorsn 2 büyü arkadan yaklaştırmaz bile 2 buz 2 de dikkat yedinmi kalrsn öylee.Buz ve ya elektirk senin tercihin buz yavaşlatır kritik atar ama eğer emde çok büyü olucaksa direnç kırarlar sende elektirk atarsın onlarda ozaman 3 kat bulabilirsn senn tercihin kutup 15 e istersen verirsin ama 3-5 işini görür ben büyüyü kovalarken 7 canı kaldı meteorit tam atıyorm tutuyor tam atıyorm tutuyor 15 miş sonra mesafeyide açtı iyiki bir savaşçı tabancayla vurduda kesti elektirk olsa bununla uraşmıycaksın ama elektirk tek başına itemsiz buzdan az vuruyor arkadaşların varsa onlarla giriceksen farklı tabi.
Büyücü kullanmak zordur,ama önemli olan zor olanı başarmaktır!!
Elbet büyücünün ne demek olduğunu,neler yapabildiğini herkese göstereceğiz!
Önemli olan bilineni söylemek değil bilinmeyeni keşfetmektir.
Kullanıcı avatarı
xRushMoLex
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen xRushMoLex »

Şahsen ben er meydanına girerken Konsa ve ya direnç kırmaya puan vermiyorum
Yetenek dağılımım

Meteorit & Bilgisi 15
Buz & Bilgisi 15
Zihin 15
Kutup 15
Büyü Bozma 5
Meditasyon 2
Tesla 1

bu yeteneklerle zaman zaman 2 savaşçıyı zaman zaman tek savaşçıyı çok rahat bir şekilde tutabiliyorum
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

ReaLaTTacK

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

xRushMoLex yazdı:Şahsen ben er meydanına girerken Konsa ve ya direnç kırmaya puan vermiyorum
Yetenek dağılımım

Meteorit & Bilgisi 15
Buz & Bilgisi 15
Zihin 15
Kutup 15
Büyü Bozma 5
Meditasyon 2
Tesla 1

bu yeteneklerle zaman zaman 2 savaşçıyı zaman zaman tek savaşçıyı çok rahat bir şekilde tutabiliyorum
haklısın bu daha çok işe yarar ama her em öncesi ve çıkışı makineye girmek gerekir
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
IIxGoLDeNxII
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen IIxGoLDeNxII »

Evet doğru öyle gerekiyor ama tek başına bir yetenek dizilimi ile her yere girmen imkansız
Günde 6-7 defa makineye girdiğim günler oldu.
Savaşçı için
Büyücü için
Grup Bölgeleri için
Er Meydanı için
Son gün geldiğinde , Bizde Oyunumuzu Oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

IxGoLDeNxI
IxMykonSxI
Resim

“Büyücü” sayfasına dön