Azap Süvarileri (Styl + Araf)

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: StylxStyl Bilgilendirme Sayfası

Mesaj gönderen Manasiyok »

Cumartesi geceye kadar yokum da bu maden olayı ne len böyle :D 1 eLmAs için 20 dk mı beklicez :D Neyse zaten işimiz sohbet muhabbet gelince kaldığımız yerden devam ederiz ;)
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Kullanıcı avatarı
mustaffauk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen mustaffauk »

StylxStyl yazdı:
mustaffauk yazdı::P :mrgreen: selam ezo canlar nbr nediniz ezolar la loncaya katilim devam edimilen 3 gunsonra oyunda yim surekli ezo cuklar :P evt mi hayirmi :| yada tilsimdaki carlari devretceem sanca gircem ezolar tilsimda hala carlarim va param va arada bi girim tilsim eski tilsimdegil :cry: sancakta sifirdan basladim da ezolar evt hayirmi len ezo wolveriiflisine kavustunmu len :lol: :lol: :lol:

Kesinlikle hayır :mrgreen: :mrgreen:
olur ezo :lol: sif senle urascam Stylxstylx sen wolversin deme len ezocumartesi aksam oyundayimlen ha car Stylxiflis accam :mrgreen: senle urasmak icin :mrgreen: ezo sen sec len ezo ne isim yazim Stylxiflis yada Stylxifliswolveri ezo hangi isim daha guzel len :P :lol: :mrgreen: :D cumartesi aksam 10 la 2 arasi oyundayim 1 lwl den car accam :mrgreen: :P :)
YaSaMak EDeBi OLsaYdi HaTiRaYa GeRek KaLmaZ Di...
Kullanıcı avatarı
XmarihuanaX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen XmarihuanaX »

mustaffauk yazdı:
StylxStyl yazdı:
mustaffauk yazdı::P :mrgreen: selam ezo canlar nbr nediniz ezolar la loncaya katilim devam edimilen 3 gunsonra oyunda yim surekli ezo cuklar :P evt mi hayirmi :| yada tilsimdaki carlari devretceem sanca gircem ezolar tilsimda hala carlarim va param va arada bi girim tilsim eski tilsimdegil :cry: sancakta sifirdan basladim da ezolar evt hayirmi len ezo wolveriiflisine kavustunmu len :lol: :lol: :lol:

olur ezo :lol: sif senle urascam Stylxstylx sen wolversin deme len ezocumartesi aksam oyundayimlen ha car Stylxiflis accam :mrgreen: senle urasmak icin :mrgreen: ezo sen sec len ezo ne isim yazim Stylxiflis yada Stylxifliswolveri ezo hangi isim daha guzel len :P :lol: :mrgreen: :D cumartesi aksam 10 la 2 arasi oyundayim 1 lwl den car accam :mrgreen: :P :)

Allah 1 metin 2 playstation 3 . Yaw nedir sendeki bu ifliss aşkı tamam ben kescem sana ifliss
yani bak sana 2 çift lafım var . Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3 sıçrar 4 sıçrar 5 sıçrar 6 sıçrar . . . Sıçrar yani çekirge bu :D
StylxMaRiHuaNa

ZEYTİNBURNULULAR
Kullanıcı avatarı
XmarihuanaX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Manasiyok yazdı:Cumartesi geceye kadar yokum da bu maden olayı ne len böyle :D 1 eLmAs için 20 dk mı beklicez :D Neyse zaten işimiz sohbet muhabbet gelince kaldığımız yerden devam ederiz ;)
Müdür gel gel iyi haberlerim var :D :D :D
StylxMaRiHuaNa

ZEYTİNBURNULULAR
Kullanıcı avatarı
mustaffauk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

XmarihuanaX yazdı:
mustaffauk yazdı:
StylxStyl yazdı:

Allah 1 metin 2 playstation 3 . Yaw nedir sendeki bu ifliss aşkı tamam ben kescem sana ifliss
yani bak sana 2 çift lafım var . Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3 sıçrar 4 sıçrar 5 sıçrar 6 sıçrar . . . Sıçrar yani çekirge bu :D
doru cekir ge yiplar yyipla yere duser ama ben kusum daldan lala konarim kimse hangi dala koncami bilmi ezo ezoooooo ezoooooooo ezo
Kullanıcı avatarı
StylxStyl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen StylxStyl »

mustaffauk yazdı:doru cekir ge yiplar yyipla yere duser ama ben kusum daldan lala konarim kimse hangi dala koncami bilmi ezo ezoooooo ezoooooooo ezo
Tamam mustafa sen kazandın hiç sıkılmadan yazarsın :mrgreen: ... Konu kilit. :mrgreen: :mrgreen:
STYLX OLMAK AYRCALIKTIR...
Kullanıcı avatarı
XmarihuanaX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

StylxStyl yazdı:
mustaffauk yazdı:doru cekir ge yiplar yyipla yere duser ama ben kusum daldan lala konarim kimse hangi dala koncami bilmi ezo ezoooooo ezoooooooo ezo
Tamam mustafa sen kazandın hiç sıkılmadan yazarsın :mrgreen: ... Konu kilit. :mrgreen: :mrgreen:
:D :D :D adam king yaa
StylxMaRiHuaNa

ZEYTİNBURNULULAR
Kullanıcı avatarı
mustaffauk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

XmarihuanaX yazdı:
StylxStyl yazdı:
:D :D :D adam king yaa
ezo canlarim benim bakin suturumdum Mustafauk onayliyor :D sikayetmi edtiniz ceza aldim 7 gun susturuldum ezo canlarim benim ezo canlar lloncaya katilim devam edimi len ben katilcam ezo cnalar la latif uretcem 1 tane karpban celi kaldi len ozel cara uretmim len loncaya uretim len ezo cnalarim benim lonca cara uyretimlen ezolar :mrgreen: len yada forumda sizi kisdiracam len ezo canlar :lol: :P oyunda gizzli kalcam :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
StylxStyl
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen StylxStyl »

mustaffauk yazdı:ezo canlarim benim bakin suturumdum Mustafauk onayliyor #@!? edtiniz ceza aldim 7 gun susturuldum ezo canlarim benim ezo canlar lloncaya katilim devam edimi len ben katilcam ezo cnalar la latif uretcem 1 tane karpban celi kaldi len ozel cara uretmim len loncaya uretim len ezo cnalarim benim lonca cara uyretimlen ezolar len yada forumda sizi kisdiracam len ezo canlar oyunda gizzli kalcam

Ağlamak istiyorum artık :mrgreen: En yakın köprünün yoluna çıktım şu anda atlamayı bile düşünüyorum :mrgreen: :mrgreen:
STYLX OLMAK AYRCALIKTIR...
Kullanıcı avatarı
mustaffauk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

StylxStyl yazdı:
mustaffauk yazdı:ezo canlarim benim bakin suturumdum Mustafauk onayliyor #@!? edtiniz ceza aldim 7 gun susturuldum ezo canlarim benim ezo canlar lloncaya katilim devam edimi len ben katilcam ezo cnalar la latif uretcem 1 tane karpban celi kaldi len ozel cara uretmim len loncaya uretim len ezo cnalarim benim lonca cara uyretimlen ezolar len yada forumda sizi kisdiracam len ezo canlar oyunda gizzli kalcam

Ağlamak istiyorum artık :mrgreen: En yakın köprünün yoluna çıktım şu anda atlamayı bile düşünüyorum :mrgreen: :mrgreen:
mustafauk uzuluyor :cry:

ezo ne atlamasi ezo zaten cezaliyim suturuldum ne atlamasi ezo cumartesi oyundayim alinizmi loncaya ezo yada forumda kizdircam :mrgreen:

“Lonca İletişim” sayfasına dön