Eğlence Loncası
Re: Eğlence Loncası
Selamün aleyküm.
Hani muhabbet , hani sohbet ?
- CansuxCansu
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
ve aleyküm selam.
Bence çok sönük kalıyoruz , arkadaşlarımızın yoğun iş temposu ( ! ) üzerine oyuna veyahut foruma giremedikleri kanaatine varmış bulunuyorum. Yoğun iş temposu (!) yapıyorum çünkü şu an da bir çok şahsiyet için tatil günü.
Forumda biraz daha aktif olmak , ve güzel muhabbetlere teşkil vermek dileğiyle ;
İyi forumlar.
İyi Geceler.
Kısacası : Yakarım Bu Loncayı , Yakarım Romayıı :twisted: :mrgreen:
Bence çok sönük kalıyoruz , arkadaşlarımızın yoğun iş temposu ( ! ) üzerine oyuna veyahut foruma giremedikleri kanaatine varmış bulunuyorum. Yoğun iş temposu (!) yapıyorum çünkü şu an da bir çok şahsiyet için tatil günü.
Forumda biraz daha aktif olmak , ve güzel muhabbetlere teşkil vermek dileğiyle ;
İyi forumlar.
İyi Geceler.
Kısacası : Yakarım Bu Loncayı , Yakarım Romayıı :twisted: :mrgreen:
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Hah Cansu bir sen kalmıştın yakmadık , darbe yapmadık. 
Söylediklerinde haklısın.
Hepimiz yoğun iş temposu ve reel hayatlarımızda ki bir takım sorunlar sebebiyle bazı şeylere vakit ayıramıyoruz.
Henüz işten eve geldiğim için bu gün ancak şimdi foruma bakabildim.
Velhasıl ;Sıkıntılarımızdan ve streslerimizden kurtulmak için , arada bir de olsa forumu ziyaret etmemiz kanaatindeyim.
Hepinize ve hepimize bol muhabbet ve hoş sohbetler yapmanızı ve yapmamızı tavsiye ederim...
Söylediklerinde haklısın.
Hepimiz yoğun iş temposu ve reel hayatlarımızda ki bir takım sorunlar sebebiyle bazı şeylere vakit ayıramıyoruz.
Henüz işten eve geldiğim için bu gün ancak şimdi foruma bakabildim.
Velhasıl ;Sıkıntılarımızdan ve streslerimizden kurtulmak için , arada bir de olsa forumu ziyaret etmemiz kanaatindeyim.
Hepinize ve hepimize bol muhabbet ve hoş sohbetler yapmanızı ve yapmamızı tavsiye ederim...
- CansuxCansu
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
Son derece katılıyorum , adımıza uygunluğumuzu bir adım daha iyi göstermemiz gerektiği kanaatindeyim 
Hayatımızda neşe kaynağı zaten çok az olduğu için , bizi güldürecek , yüzümüzü gülümsetecek birşeylere ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.
Açılın , haklıyım beyler.. ! :twisted: ( Kendine haklı diyen bir zavallı ben varım galiba
) öhem çaktırmadan devam edelim :geek:
Hayatımızda neşe kaynağı zaten çok az olduğu için , bizi güldürecek , yüzümüzü gülümsetecek birşeylere ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.
Açılın , haklıyım beyler.. ! :twisted: ( Kendine haklı diyen bir zavallı ben varım galiba
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Bu Konuya dahil olan ve güya lonca listesinde adı bulunan dostlarım kardeşlerim.
Muhabbet edelim , gülelim eğlenelim.
Diyorum.
Ve aynen devam diyorum , Cansu
Muhabbet edelim , gülelim eğlenelim.
Diyorum.
Ve aynen devam diyorum , Cansu
AL İŞTE SİZE BEN Bİ ZARAR VERDİMMİ SIRF SİZDEN UZAKLAŞMAK İÇİN BEN OYUNU BIRAKTIM AMA SİZ HALA ARKAMDAN NEDEN LAF EDİYONUZ NE YAPTIM BEN SİZE SİZ BENDEN NE İSTİYONUZDA SİZLE UGRAŞMADIGIM HALDE BENİM ARKAMDAN LAF EDİYONUZ SÖLERMİSİNİZ TAMAM KARATECİOGLU YAPTIYSA ÖYLE BİŞEY GİDİN ONA LAF EDİN AMA BANA LAF ETMENİZE GEREK YOK UMARIM AÇIKCA İFADE ETMİŞİMDİR KENDİMİ SİZE KARŞIeagleee yazdı:İlkersavaşçı2
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

aLP onlar anca benlke ugraşırlar eaglede sohbet duyusu gelişmemişAlpAykan yazdı:Selamün aleyküm.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- xRushMoLex
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
ezık fatihi kesiyodum geldimLouster yazdı:Ogün eziği nerelerde
alın size sohbet
Yolda damacana buldum :lol: :lol: