Ben onun abisine pm atıp Ceketi yansıtabilirim , Ona hiç gerek kalmaz. Amac bellidir Kendini profosyonel sanan arkadas lafım yok .
Burada da Yaptıgı terbiyesizlik.
Bu Tip seylere gerek kalmadan bu oyunu oynayabiliriz , Oyunu AMAC Yerine kullananlar size sesleniyorum Bu oyun sadece Eglenmek için kullandıgımız bir ARAÇ !
Kusura bakmayın konu 2. kez acılıyor 1. sinde yanlış upload etmistim.
1. ciSİ TARIK en doğrusunu yapmış Çağlar hani Klandan diyordun Ben desem banadamı öyle yapıcaktın babamızın oğlumusunki de sana güvenelim İstanbul kıyamet vakti in Gm lerin 1 . ci uyarısı Şifre paylaşımı 2 .ci Uyarısı Alış veriş üyarısıdır Bu böyle biline kimse babasının oğlu diğil güvenmez.. İyi forumlar
Arkadaslar sizinde gördügünz gibi Bu oyunda emek hırsızları çok onun için çok dikkatli olmalıyız bol bol foto çekip foruma atın ki yaptıkları yanlarına kaLmasın...
BeginofLife en iyisini yapmış,böyle emek hırsızlarına oyunda yer olmadığını herkese ispatlamalıyız.İnsanlar bu oyunu eğlenmek amacıyla oynuyorlar.Böyle insanlara hiçbiyerde fırsat vermiyelim...
Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
byhMz yazdı:1. ciSİ TARIK en doğrusunu yapmış Çağlar hani Klandan diyordun Ben desem banadamı öyle yapıcaktın babamızın oğlumusunki de sana güvenelim İstanbul kıyamet vakti in Gm lerin 1 . ci uyarısı Şifre paylaşımı 2 .ci Uyarısı Alış veriş üyarısıdır Bu böyle biline kimse babasının oğlu diğil güvenmez.. İyi forumlar
burda chardaki kimse alıp abisine yansıtcağını söylemiş bn bunu charın sahibiyle de bir konuşurum gerekn neyse yapılır. tarık sende bunu ypmadan önce bizimle konuşsan iyi olurdu sonuçta o adam bizim loncamızdan snra bizm adımız çıkıyor
* LoSTxKaZıM *
Kor cehalet cirkeflestirir insanlari !
Suskunlugum asaletimdendir...
Her lafa verecek bir cevabim var...
Lakin bir lafa bakarim laf mi diye,
Bir de soyleyene bakarim adam mi diye...
Mevlana'dan
O Halde Loncaya aldıgın adamlara dikkat et kazım yapacagım bir sey yok adamın yaptıgı şey fotograflarda , bu olay oldugunda çaglar ve tolga ilede konustum bana onu savundular kusura bakma ama hırsızı savunan hırszdır gözümde.
Neyse konu kapansın artık hersey ortada.