MenzillixKıtmir'e Yapılan Haksızlık Hakkında Açıklama

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

MenzillixKıtmir'e Yapılan Haksızlık Hakkında Açıklama

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Gerek forum üzerinden, gerekse oyun içerisindede bu konu hakkında tartışma yaşandı. En doğrusu forum üzerinden konu açıp yorumlarımızın kalıcı olmasını istedim. Konu hakkında yorum yapmak isteyen arkadaşlarım oyun içerisinde Bölge ve Klan Kanallarında söyledikleri lafları buradada görmek isteriz!

Şöyle başlamak isterim sözlerime; İlk olarak herkesinde bunu bilmesinide isterim ki MenziLLixKıtmir oyun içerisinde en küçük bir hırsızlığa bulaştıysa veya hırsızlık olaylarına karıştıysa şunu bilinki bende hırsızımdır. Kıtmir, yani Hüseyin! benim amca çocuğudur. Ona yapılan haksızlıklar, iftiralar, atılan çamurlar banada yapılmış demektir. Söze değil, gerçeklere karışmak gerekiyorsa Kıtmir'e atılan tüm iftiraları ki o iftiraları atanlar foruma gelip herkesin (yukarıdada söylediğim gibi kalıcı olarak) gördüğü gibi açıklamaları açık ve geniş bir şekilde yorum yapmalarını istiyoruz. Oyun içerisinde konuşup burada susanları sevmeyiz!

Kıtmir; Hırsızlığa bulaşması için ilk önce Tırsbenden denilen şahiyetsizin ailesi ona terbiye vermediği gibi, Kıtmir'inden ailesinin ona terbiye vermemesi gerekiyor. Şunuda bilin Kıtmir medrese okumuştur.
(Kıtmir;) Bu tür olayları yapacak kadar ne yaşı küçük, nede aklı küçük. Allah c.c El-Basir'dir. O en iyi gören, bilen, işitendir.

Konu hakkında gerekli açıklamalar yapılmıştır. Yorum yapan ve açıklamayı okuyan herkese teşekkür ederim. Yukarıda yazdıklarımı dikkate almanız rica olunur.

Not: Amaç Kıtmir'i övmek değildir. Bunu empati yaparak düşünebilirsiniz. Sizinde kuzeninize (akrabınıza) atılan bir iftiraya göz yumacak kadar yüreğiniz varmı?. Ayrıca şunuda unutmayalım; Zürriyetinize atılan iftira, sizlere atılan iftiradır.

Daha iyi ve dürüst bir İKV için!

Hayırlı günler dilerim,
M. Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
CansuxCansu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: MenzillixKıtmir'e Yapılan Haksızlık Hakkında Açıklama

Mesaj gönderen CansuxCansu »

Öncelikle Selamlar ;

Bu oyunda bir aile ortamı oluşturup , dayanışma içinde oyununuzu oynamanız gerçekten beni çok mutlu etti.
Yanlız şu noktaya değinmek istiyorum , ki bana göre en önemli hususlardan biridir. Bir atasözümüz vardır ;
''Her koyun kendi bacağından asılır.''
Ne güzel ve doğru söylemişler. Akraban olduğu için koruma isteğini çok iyi anlıyorum , ama arkadaşımızın öncelikle kendi için yapması gereken oyunda başkaları tarafından , yanlış anlaşılmaya yer vermemeye çalışmasıdır. Bunu sadece kendi için değil , oyundaki düzenide düşünerek yapması gerekmektedir. Bu olay ile ilgili hiç bir bilgimin bulunmaması ile birlikte , olaya karışmak istemediğimi de belirtmek zorundayım.
Açıklamalarında karşıdaki kişiyi yermen beni çok üzmüştür. Açıkcası böyle bir yermeyi senden beklemezdim. :?
Kıtmir'in davranıslarını incelediğim zaman , oyun içinde pek de övülecek bir davranış sergilediği kanaatinde bulunmuyorum. Ama bana göre kendisi açıklama yapsa idi daha yerinde olabilirdi.

Neyse bu konuda fikir söylemek bize düşmez , eksik bulduğumuz yerleri söylemek, belkide daha iyisini sergilemeye ve alınan derslerle eksiğin telafisini sağlar umudum ile ;

İyi forumlar.
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!

Cansuxcansu (49)

Börteçinexzarif (48)

KLan :
Arz'ın Çocukları

Ay lav mi <3
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Aleyküm selam / Selamün aleyküm.
Öncelikle yaşanılan olaylar ve çıkan tartışmala nedir bilmiyorum.
Fakat ; bildiğim bir şey varki ,Kıtmirin Yani Hüseyin'in üzerine atılan iftiraları gerçekleştirdiğine inanmıyorum.

Bir Kişi , bir iddiada bulunuyor ise , bunu ispata , kanıtlamaya mecburdur.
Eğer , iftira atan kişi iddiasını , ispat edemiyor ise , iddianın başkaları tarafından inanılması imkansızdır.

Lakin ;Muhammed Ali'nin Hüseyin'i savunurken , karşı tarafta ki kişiyi rencide edicek sözleri uygun düşmemiş.

İyi Forumlar...
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

Konu nedir bilmiyorum ama Kıtmirde Tırsbendende haysiyetsiz yaratıklardır. ;)
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Tekrardan selamlar,

Aslında söyledikleriniz biraz doğru, Kıtmir'de az değil millete çok karışır/laf atar ama buna bende şahit oldum ki; Kıtmir birini kestiğinde bölgeden veya söyleden Kıtmir'e küfür ediliyor! sizce bu durum sizlere yapılsa sizler ne yapardınız?.

Alp.. dediğin doğru eyer ki ortada bir hırsızlık durumu veya rahatsız edici bir durum varsa buyursunlar foto koyup herkes görsün. Bölge ve Klan Kanallarından yaptıkları uygunsuz davranışlardan razı değiliz. Bizlerinde haksızlığa direniş hakkımız var.

Benim amacım ne kimseyi büyütmek nede kimseyi küçültmektir. Oyun içerisinde yapılan şikayetler bana geliyor; 'Kıtmir hırsızmış doğrumu? - Kıtmir akraban değil mi? ' (< vb fısıldamalar geldiğinde rahatsız oluyorum!.)

Haksızlığa susan; Dilsiz şeytandır!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Sanctuary
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Sanctuary »

CansuxCansu yazdı:Öncelikle Selamlar ;

Bu oyunda bir aile ortamı oluşturup , dayanışma içinde oyununuzu oynamanız gerçekten beni çok mutlu etti.
Yanlız şu noktaya değinmek istiyorum , ki bana göre en önemli hususlardan biridir. Bir atasözümüz vardır ;
''Her koyun kendi bacağından asılır.''
Ne güzel ve doğru söylemişler. Akraban olduğu için koruma isteğini çok iyi anlıyorum , ama arkadaşımızın öncelikle kendi için yapması gereken oyunda başkaları tarafından , yanlış anlaşılmaya yer vermemeye çalışmasıdır. Bunu sadece kendi için değil , oyundaki düzenide düşünerek yapması gerekmektedir. Bu olay ile ilgili hiç bir bilgimin bulunmaması ile birlikte , olaya karışmak istemediğimi de belirtmek zorundayım.
Açıklamalarında karşıdaki kişiyi yermen beni çok üzmüştür. Açıkcası böyle bir yermeyi senden beklemezdim. :?
Kıtmir'in davranıslarını incelediğim zaman , oyun içinde pek de övülecek bir davranış sergilediği kanaatinde bulunmuyorum. Ama bana göre kendisi açıklama yapsa idi daha yerinde olabilirdi.

Neyse bu konuda fikir söylemek bize düşmez , eksik bulduğumuz yerleri söylemek, belkide daha iyisini sergilemeye ve alınan derslerle eksiğin telafisini sağlar umudum ile ;

İyi forumlar.
:arrow:
Resim
Kullanıcı avatarı
Deasinqx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Deasinqx »

ismi geçen şahısların burada kanıtlı yani resimlerle konuşmaları gerekiyorken neden tek taraf kendini savunuyor işte bu haklı olduklarını belirtiyor zaten peki diğer taraf nerede??

“Genel Sohbet” sayfasına dön