Yücelen Halit Osm. Balyozum Çantadan Kayboldu...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Yücelen Halit Osm. Balyozum Çantadan Kayboldu...

Mesaj gönderen Designer »

Arkadaşlar az önce adada maden çekerken lokman sınıfı materyallerı toplayamadıgım için diğer hesabımdakı savaşcıma geçtim.Topladıktan sonra ana hesabımdakı savaşcıma geri döndüm girdiğimde çantamda boş yer oldugunu farkettım ( Çantamda cıkmadan önce hiç boş yer yoktu ). Dikkatli baktığımda Yücelen Halit Osmiridyum balyozumun yerinde olmadığını farkettim. Defarlarca cıkıp girmeme rağmen balyozum yerine gelmedi. O balyozun bende oldugunu ve yansıttıgımı cok kişiyi şahit göstererek ispatlayabılırım.

Balyoz şifacıma sıgınakta düşmüştü ve üretim olmadıgı için ekran görüntüsü almamıştım.

Arkadaşlar eğer elinizde ben o balyozu yansıtmışken ( Bölgeden veya balyozu sorduysanız ben yansıttığımda) denk gelen bir ekran görüntüsü varsa buraya yükleyebilirmisiniz.

Gitti güzelim balyoz. Ecel Getiren'im yada Latif'im Kaybolsa bu kadar üzülmezdim çünki onları ürettiğimde ekran görüntüsü almıştım ama balyozum düştüğünde almamıştım :oops: :x :oops:
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Re: Yücelen Halit Osm. Balyozum Çantadan Kayboldu...

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Başvurusunu yap uğur,sadece şaheserler için değil efsunlu eşyalar içinde başvuru yapılıyor.Ama düşme tarihini biliyormusun :P
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Ebuustad
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ebuustad »

ewet arkadaşım düşen kaybolan esyalarını geri alabiliyorsun destek foruma bak ismini tarihini sattini yaz hemen 3 gün süre veriyolar sanırsam
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Başvurmaz olurmuyum yav gitti canım balyoz hep o hüseyinin yüzünden gözü kaldı balyozumda :twisted:

Hacı onu belli bir süreden önce yapıyorlardı başka bir eşyamda başvurduğumda öyle demişlerdi ama tam tarih bilmiyorum Ağustos-Ekim arası bi tarihte düşürmüştüm şifama :oops:

Bakalım destekten ne gibi bir cevap gelecek göreceğiz
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Hacı yorumu yaptım destekten cevap gelmişmi diye maile baktım cevap gelmiş ama şaka gibi ;)

İşte Gelen Cevap:

03.02.2011 22:12:48
Bildirim Tipi : Oyun Hatası
Sunucu : Eminonu
Üyelik Tipi: Sobee
Karakter Adı: xXxXxXUrTRXxXxXx
Yanıt :

Merhaba,

Eşyanızı yanlışlıkla silmiş olabilirsiniz. Şimdilik silinen sarı ya da turkuaz itemlerin kontrolünü yapamıyoruz. Eğer NPC'ye satmış olabileceğinizi düşünüyorsanız lütfen aşağıdaki formu ile yeni bir bildirimde bulununuz.

Sunucu adı:

Karakter adı:

Olay tarihi:

Eşyayı Ele Geçirme Tarihi:

NPC'e satılan eşyanın tam adı:

NOT: Bu işlemin gerçekleştirilmesi sırasında üyeliğiniz kısa süre ile bloke edilerek eşyanız karakterinize iade edilecektir.

Bilginize.

Bu destek işlemi hakkında iletişime devam etmek için İletişim/Destek formunu kullanınız.

Bu e-posta’ya yanıt göndermeyiniz.

IKV Destek Takımı
http://www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com

Talebiniz :

az önce adada maden çekerken lokman sınıfı materyallerı toplayamadıgım için diğer hesabımdakı savaşcıma geçtim.Topladıktan sonra ana hesabımdakı savaşcıma geri döndüm girdiğimde çantamda boş yer oldugunu farkettım ( Çantamda cıkmadan önce hiç boş yer yoktu ). Dikkatli baktığımda Yücelen Halit Osmiridyum balyozumun yerinde olmadığını farkettim. Defarlarca cıkıp girmeme rağmen balyozum yerine gelmedi. O balyozun bende oldugunu ve yansıttıgımı cok kişiyi şahit göstererek ispatlayabılırım. Balyoz şifacıma sıgınakta düşmüştü ve üretim olmadıgı için ekran görüntüsü almamıştım.Fakat 2010 yılının Ağustos yada Eylül ayında düştü.Tarih olarak 2010 Ağustos-Ekim aylarında düştü. Bildiğim kadarıyla sunucuda 4 yada 5 tane vardı o balyozdan. arkadaşlarıma yansıttıgım bır fotoğraf bulabilirsem geri alma ihtimalim var mı??? Artık şu cantadan item kaybolma olayına bir çare bulun bu kaybolan 3. eşyam artık bu işin suyu çıkmaya başladı...

----

Ben maden çekerken çıktım girdiğimde kaybolmuştu dedim gelen cevapta silmiş olabilirsiniz diyor. Acaba ben çıkarkan Dev Komodo mu yuttu benim Balyozu 8-)
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Murat999
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Murat999 »

geçmiş olsun arkadaşım.. kaybolan eşyanı yere atmadıysan, işbortaya satmadıysan veya bir alışveriş durumunda başkasına vermediysen; eşya birkaç gün içinde çantana geri gelir. O karakterine girdiğinde çantanı her defasında kontrol et
  • İSTANBOLUTIBBİPENİSİLİN MEXİCOFugutive
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen secret »

Aynı şey benim de başıma geldi bu bir oyun hatasıdır. Bir kere çantamdan yüceln dişim kayboldu acaba yanlışlıkla attım mı diye bir tane daha aldım sonra aradan biraz zaman geçtiginde tekrar kayboldu, ama ben bir kere daha satın almadım çünki biliyorum ki bi daha alırsam gene kaybolacak :mrgreen:
Bu kesinlikle oyundan kaynaklanan bir şey yetkililerin bu konuya eğilmeleri lazım aynı konuyu ejderim kayboldu diye açan bir arkadaşı da görmüştüm, o da desteğe mesaj atmış ona ejderi ürettiği tarihi sormuşlar adam nerden bilsin ne zaman üretti :D
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen ozaerden »

Ben tüm karakterlerimi boşaltıp herşeyimi Pırasasapı'na aktardım. O sırada kasamı boşaltırken şunu farkettim. Milyonluk madenler oyun hatasıyla altta kalmış. :D Çantanı tamamen boşalt ve escden çık gir düzelmezse kalk ve buzdolabından soğuk bir su.. :)
Pırasasapı (32)

Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır. :D
Kullanıcı avatarı
vsKING
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen vsKING »

Mesajınızda; çöpe atmadım,aktarmadım vs. yazmışsınız.

Muhtemelen eşyaların iç içe geçmesinden kaynaklanmaktadır.
O an envanterinizde bulunan eşyaları ctrl+mouse sol click yaparak boş alana sürükleyiniz.
Eminim ki kaybolan eşyanıza tekrar kavuşacaksınız.

İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Arkadaşlar şu Oyuna başladığım güne Lanet olsun diyorum başka birşey demiyorum. Yazıklar olsun ya bu kadarmıdır yani. Gece Desteğe bir kere daha ilettim durumu bakın cevap ne gelmiş;

Talep Tarihi : 04.02.2011 02:32:09
Bildirim Tipi : Oyun Hatası
Sunucu : Eminonu
Üyelik Tipi: Sobee
Karakter Adı: xXxXxXUrTRXxXxXx
Yanıt :

Merhaba,

Sunucu performansını ne kadar üst düzeyde tutmaya çalışsakta zaman zaman bu tarz istenmeyen durumlar olabiliyor. Bu Sebepten dolayı kaybolan eşyaların iade edilmesi maalesef mümkün değildir. Bu tarz kayıpların yaşanmaması için ESC - Çıkış seçeneği ile çıkış yapmaya özen gösteriniz.

Bilginize.

Bu destek işlemi hakkında iletişime devam etmek için İletişim/Destek formunu kullanınız.

Bu e-posta’ya yanıt göndermeyiniz.

IKV Destek Takımı
http://www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com

Talebiniz :

Ben biraz önceki Oyun hatası başvurumda Yücelen Halit Osmiridyum Balyozumun kaybolduğunu belirtmiştim. Bana gelen cevapta işportaya satmış olabileceğimi söylemişsiniz. Ben balyozumu işportaya satmadım. Lokman sınıfı madenleri o karakterimle toplayamadığım için başka bir karakterime geçtim ve o madenleri topladıktan sonra Tekrar balyozumun bulunduğu hesabıma girdim. Çantamı açıp baktığımda Balyozumun kaybolduğunu farkettim. Çıkmadan önce elimde Latif vardı. En üst en sol hücrede Ecel Getiren, sağında urban amyant çifte, sağında balyozum vardı ama girdiğimde balyozum kaybolmuştu. Lütfen gereğini yapın ve Balyozumu iade edin...

------------
Gitti YÜCELEN HALİT OSMİRİDYUM BALYOZ
YORUMSUZ...
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV

“Genel Sohbet” sayfasına dön