Bu sorunu daha önce bildirmiştim ve bu sorun senelerdir bildiriliyor.. Fakat biz oyuncular olarak çileden çıkmaya devam etmekteyiz.
Eminönün`de bulunan bankacının içersine girerek etkisiz hale getiriyor yaramaz çocuklar..
Bu çocuklarin eğlencesi olmaktan sıkıldım diyen bir çok kişi bulabilirsiniz burada..
Bana kalırsa ufak bir güncelleme ile bunu başara bilirsiniz..
Önerim bankacı sabit durmasın bu şekilde sorun çözülücektir..
Lütfen bu konuya öncelik veriniz.. oyunda bir çok kişi bu konudan şikayetçidir.
Konuyu buraya taşıma nedenim oyuncuların tepkilerini görmeniz içindir..
Bakalım kaç kişi bu konuya destek vericek(?)
Bankacı Sorunu
Bankacı Sorunu
Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer İçsen de tükenir içmesen de Bu yüzden hayattan tat almaya bak Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da...
- Hellsbey
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bankacı Sorunu
Ben Kendini Bilmez 1 grup lodos yüzünden tam 1.5 saat bankaya bakamadıgım günleri biliyorum. Banka sizin Elinizde daha neyin tartısmasını yapıyorsunuz ki ?
BeginofLife [ (^) Ejder Asa ]
LetMeKissYou [ (^) Latif ]
LetMeKissYou [ (^) Latif ]
Hellsbey Bakın ne güzel söylediniz sizin söyledğiniz de sorun fakat klansız olanlar ne yapsın söylermisiniz bana..
Adam banka içersine girmiş oraya arz lodos klansiz ne gelirse gelsin açamiyor ki bankayı..
Adam banka içersine girmiş oraya arz lodos klansiz ne gelirse gelsin açamiyor ki bankayı..
Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer İçsen de tükenir içmesen de Bu yüzden hayattan tat almaya bak Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da...
beyler sorunun cozumunu hemen soylıyeyım bankacının ıcındekı adama menzıl atarsanız olay cozulecektır. (YANLIZ ADAMA MENZIL ATARKEN TIKLAMANIZ GEREKLI YOKSA AÇILMIYOR.)MEZİL ATMAK: Hedefe tıklayın (bankacının ıcıne gıren adam) sonra adamı ekranınızda goremeyene kdr uzaklasın o adamdan daha sonra gerı donun ve bankanın acıldıgını goreceksınız 
Mcmertol[49] Thegodfadhers[49] Cxronaldo[49]
Zodiackiller[49] XPRoMeTHeuSX[49] Mceyup[49]
Mxckarhan[49] Mcxkarhan[49] Punisherk[49]
Zodiackiller[49] XPRoMeTHeuSX[49] Mceyup[49]
Mxckarhan[49] Mcxkarhan[49] Punisherk[49]
Maşallah burada bu sorunu tek yaşıyan benmişim demek ki kalsin böyle banka nasıl olsa sorun yokmuş
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Hiç Başıma gelmedi böyle bişiCLubber yazdı:Maşallah burada bu sorunu tek yaşıyan benmişim demek ki kalsin böyle banka nasıl olsa sorun yokmuş![]()
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
Haklısın hata bende bunu sorun yapıp konu açıyorum,Millet bölgeden yönetici yönetici bankayı açamıyoruz diye bağirmaya devam etsin
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
bankacı maden v.b şelerin üzeri kapatılamaz bildiğim kadarıyla her durumda ulaşılabilir
aynen bunu diyp konuyu kapatıcaklar veya bilgilendirip gidcekler 
Harponxlider (49)[(^)Latif]