İksircilere , Madencilere ve ÜRETİCİLERE MÜJDE !
Re: İksircilere , Madencilere ve ÜRETİCİLERE MÜJDE !
maden çıkma olanakları en az 10 dk indirilmesi sart bu gidişle maden fiyatları tavan yapcak
üretim azalcak gm lere ne kdar tşkkr etsem azdır oyunu batırmak için elinden geleni yapıyolar
ayakda alkıslıyorum
Şu anda kimsenin yorum yapması bence çok erken benim düşüncem önce madenler nerde bulmak veya yöneticilerin madenlerin yerini belirten bir harita wb bir bilgi vermesi. Eminimki ilerliyen zamanlarda her kes sıkılmaya başlamışken bu olaya yeni bölgeyi sunucaklar ve herkesin gönlünü yumuşak tutmaya devam edicekler. Bence hakikaten çok erken... Kendinize iyi bakın...

''Hayat Yaşamaya Değer'' Diyebilmek İçin Ne Yapmak Gerekir ?
__NaY__
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
qalanoth yazdı:Mertkinqx yazdı:Arkadaşlar Dün gerçekleştirilen yeni maden sistemi herkes için çok FAYDALI olmuştur.Tahmini Yeni Maden Fiyat Listesini Söylüyorum...
İridyum=150m
Dört Yapraklı Yonca=200m
Mavi Topaz=100m
Şelit=100m
Kızıl Zümrüt=75m
Budaksız Abanoz=100m
Saf Bakır=50m
Saf Demir=45m
Ceviz=35m
Saf Krom=55m
Saf Tungsten=45m
Ve Bomba geliyor...!
Menekşe Elmas = PAHA Biçilemez...![]()
Sancak Sunucusundan Alıntıdır
Gerçekten sonumuz boyle olacak gibi
[list]Bence Sadece '' Abartmaktasın ''
1 Gün İçerisinde Menekşede 15-20m Arası Düşüş Gördüm..
15-20m Arası Satanlar Var..Hatta Biri 25mden Sattığı İçin Seviniyordu..
Daha İlk Günde.. Bir Çok Kişi 3. Derece Maden Düşürdü..
Ama Senin Şu Piyasanın Yükselmesi İçin Verdiğin Gayreti Hala Anlamış Değilim..[/list]
Benim Piyasayı yükseltme gibi bir cabam yok .Sadece getirilen saçmalıgını dile getiriyorum ve bu yeni yapılan madenlerin daha da deger alacagı teorisine inaniyrm
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
Katılıyorum...Stylxgeel yazdı:Şu anda kimsenin yorum yapması bence çok erken benim düşüncem önce madenler nerde bulmak veya yöneticilerin madenlerin yerini belirten bir harita wb bir bilgi vermesi. Eminimki ilerliyen zamanlarda her kes sıkılmaya başlamışken bu olaya yeni bölgeyi sunucaklar ve herkesin gönlünü yumuşak tutmaya devam edicekler. Bence hakikaten çok erken... Kendinize iyi bakın...
Piyasanın yerine oturması için en az 1-2 ay gerektiği kanaatindeyim...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
- Conqueror
- FareAdam Düşmanı
bende sabah Menekşeyi 20 den aldımEnderxangel yazdı:Tahminleri çok uçukmuşZira oyunda 15m den menekşe elmas satan birçok arkadaş mevcuttu az önce
Hatta arkadaşım 13m den aldı
İmza düzenlendi.
- Conqueror
- FareAdam Düşmanı
Haklısın ama 3 menekşe daha buluyum ucuzdan daha lazım deil işimi görürkasaphasan06 yazdı:yine menekşe iridyum gibi en zor çıkanlarda sana katılıyorum fakat eminönü saf bakır saf kalay saf demir vb madenlerin inanılmaz düşeceğini 2 bin civarlarından satılacağını ayrıca iksirler için gerekli olan ökse otu civan perçemi vs vs gibi lokman madenlerinin de herkesin gezip dolaştığı ve sürekli çektiği için düşeceği kanaatindeyim.
Fakat elindeki menekşeyi iridyumu fiyatlar düşecek korkusuyla satan arkadaşlara da üzüldüm açıkçası ben şahsen şimdiki fiyatın 2 katına çıkmasını bekliyorum çünkü her ne kadar bol bol çeksende o çektiklerin büyük ihtimalle elmas olacak atıyorum 100 tane elmastan ( o kadarda değilde ) 1 tane menekşe gelse büyük ihtimalle çektiği gün sayısıda 4 kat uzayacak ve maden alımında yine büyük sorunlar yaşanacak
Bölgeden de görüyorum bu fiyatlar inecek vb gibi yazılar yazan arkadaşları ( çoğuda menekşeyi 5mden alınır diye yazıyor ) o arkadaşlar büyük ihtimalle menekşe iridyum gibi madenlere ihtiyaçları olan kişiler yürekli bir şekilde söyleyebilirler mi ellerinde o madenlerden olsa 5m e alınır diyen birisine satarlarmıydı ?
dereyi görmeden paçayı sıvamayın derim
İmza düzenlendi.
- Mertkinqx
- Çınaraltı Müdavimi
herkez yazıyor 1mden topaz , 1mden iridyum alınır diye ben satan görmüyorum bencede satan bu fiyata olmyıacak 
KEMALİZM
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
- Chuckyx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: RebeLs
İşlenmiş Gümüş İçin Gümüş ve Nikeli , Ejderha İçin Topaz,Ökse Otu ve Saf Demiri Biz Nerden Teymin Edeğiz ???
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN
Matematiksel düşünürseniz maden sayısı arttığı için bir günde 1 menekşe düşüyorsa şimdi 4 adet menekşe düşer.4 adet menekşenin dördüde büyük ihtimal ile farklı kişilere düşer.Hergün 1 adet çekemeyeceğine göre bu menekşeyi çeken kişi emeğini ucuzdan satacağını düşünmüyorum.Gene biraz stok durumu meydana gelecektir.Elindeki iridyumları 5-6 m den satanlara üzüldüm. :?

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Maden işi şansa kaldı artık :S 4.5 saat bi abanoz başında oturdum o herkese çok gelen 20 dakikaları bir yere ayrılmadan bekledim bir tane budaksızım yok ? Bugün mantarın başında saatlerce bekledim bir tane Gano yok e o zaman nerde kaldı bunun yeniliği ? Bari eskisi gibi olsaydı da bolca abanoz odunum bolca mantarım olurdu iksir üretirdim...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa