Biraz zaman geçsin görelimBAROS yazdı:Emin misin gazi ? BuRda herkez anladı ne demek istediğini .. Konuyu oku '' bu olay maden fiyatlarının önüne geçilmesi için yapılmıştır ..! ''XxXxGaZixXxX yazdı:Arkadaşlar herkes bu düzenlemeyi yanlış anlamış bu düzenlemeyi yapma amaçları bir madene 5 6 kişinin oturması maden cıkma olasılığı ile ilgili bi deyişiklik yok. Maden sayısı arttırıldı ve süreleride cıkma olasılığı ise yine aynı şekilde devam edecek. Herkes bu olayı manden fiyatları düşecek diye yorumluyor ama ben pek zannetmiyorum ve madeni ceken cekecek ve satmayacak. Tekrar söylüyorum bu düzenlemenin amacı bir madeni ceken sayısını azaltmak.
MADENLER HAYIRLI OLSUN
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Re: MADENLER HAYIRLI OLSUN

- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
adamlar bir tek neden için yapmadı gazi fiyat düşsün adamlar azalsın diye yapıldı..XxXxGaZixXxX yazdı:Arkadaşlar herkes bu düzenlemeyi yanlış anlamış bu düzenlemeyi yapma amaçları bir madene 5 6 kişinin oturması maden cıkma olasılığı ile ilgili bi deyişiklik yok. Maden sayısı arttırıldı ve süreleride cıkma olasılığı ise yine aynı şekilde devam edecek. Herkes bu olayı manden fiyatları düşecek diye yorumluyor ama ben pek zannetmiyorum ve madeni ceken cekecek ve satmayacak. Tekrar söylüyorum bu düzenlemenin amacı bir madeni ceken sayısını azaltmak.
Strongxsifa yazdı:adamlar bir tek neden için yapmadı gazi fiyat düşsün adamlar azalsın diye yapıldı..XxXxGaZixXxX yazdı:Arkadaşlar herkes bu düzenlemeyi yanlış anlamış bu düzenlemeyi yapma amaçları bir madene 5 6 kişinin oturması maden cıkma olasılığı ile ilgili bi deyişiklik yok. Maden sayısı arttırıldı ve süreleride cıkma olasılığı ise yine aynı şekilde devam edecek. Herkes bu olayı manden fiyatları düşecek diye yorumluyor ama ben pek zannetmiyorum ve madeni ceken cekecek ve satmayacak. Tekrar söylüyorum bu düzenlemenin amacı bir madeni ceken sayısını azaltmak.
.^*^ALeMİ ALeM YaPaN üÇ BeŞ ÇaKaLSa KRaLLıK BiZe YaKıŞMaZ^*^ .
ஐ◄███▓▒░░|.aLqoHoLiq..ıIıxMüBDeZeLxıIı.|░░▒▓███►ஐ
ஐ◄███▓▒░░|.OuZz.|░░▒▓███►ஐ
ஐ◄███▓▒░░|.aLqoHoLiq..ıIıxMüBDeZeLxıIı.|░░▒▓███►ஐ
ஐ◄███▓▒░░|.OuZz.|░░▒▓███►ஐ
- Excellence
- Teşkilat Neferi

Madenlerin çoğalması sevindirici.Ancak süreleri biraz fazla diye düşünüyorum.Ayrıca saf çıkma oranı arttırılmadıysa piyasadada fazla bir düşme olmaz.Millet yine 10 - 15 m ' dan şelit , menekşe , iridyum satabilir.Benim tercihim İridyum , şelit gibi madenlerin 5 m gibi bir fiyatta olması güzel olurdu.Fakat bu tüm ''eziklerin'' şaheser üretmesinede sebep olur oyunun zevkide kalmaz diye düşünüyorum.Güçlüler ve güçsüzler her zaman bir arada olmalı.
EXCELLENCE
nESİ İYİ OLDU millet 1 maden beklemicek ki herkes o madenden o madene deparla koşacak ne faydası oldu 5 dakika da bir çıkan maden bazen 6 saatte bir çıkıyor 20 dakikada bir çıkan madenden 24 saatte bir çıkma olasılığıda var garip geldi bana :evil:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

tespitin doğru macboon seninle aynı düşünüyorum.XxXxGaZixXxX yazdı:Biraz zaman geçsin görelimBAROS yazdı:Emin misin gazi ? BuRda herkez anladı ne demek istediğini .. Konuyu oku '' bu olay maden fiyatlarının önüne geçilmesi için yapılmıştır ..! ''XxXxGaZixXxX yazdı:Arkadaşlar herkes bu düzenlemeyi yanlış anlamış bu düzenlemeyi yapma amaçları bir madene 5 6 kişinin oturması maden cıkma olasılığı ile ilgili bi deyişiklik yok. Maden sayısı arttırıldı ve süreleride cıkma olasılığı ise yine aynı şekilde devam edecek. Herkes bu olayı manden fiyatları düşecek diye yorumluyor ama ben pek zannetmiyorum ve madeni ceken cekecek ve satmayacak. Tekrar söylüyorum bu düzenlemenin amacı bir madeni ceken sayısını azaltmak.
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
Ferhatbey yazdı:nESİ İYİ OLDU millet 1 maden beklemicek ki herkes o madenden o madene deparla koşacak ne faydası oldu 5 dakika da bir çıkan maden bazen 6 saatte bir çıkıyor 20 dakikada bir çıkan madenden 24 saatte bir çıkma olasılığıda var garip geldi bana :evil:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '