Öncelikle ben Erdem... Bu foruma actıgım son konu biraz buruklukla yazmaya baslıyorum...
01.02.2011 tarihinde MegaxErnesto adlı arkadasımın Facebook platformundan aldığı keylogger adlı virüs ile Maker , Mc , Drifter , Ernesto , Style isimli charlarımızı kaybettik... Silmişlerdi. Ertesi gün desteğe mesaj attım ve saolsunlar ilgilendiler 1 gün sonra charlarımızı geri aldık... Geri aldığımızda calınan hesaplardan sadece benim 2 karakterim klandan cıkarılıp arz yapılmıs , kasa ve canta olarak bütün itemleri cöpe atılmıs bir sekildeydi... Giden itemlerden , maddiyattan bahsetmenin bir anlamı yok artık . 2 gün önce benim olabilirdi ama suan benim değil . 10 un üzerinde saheser itemle birlikte sarı renkli itemlerim , madenlerim ve kasa olarak kullandığım Mcerdem isimli karakterim bosaltılmıştı... Geri almak için bir form gönderdim fakat geri geldiği takdirde bile oyuna devam etmeyeceğim . Cok sabahladık birlikte cok güldük hergün biraz daha iyiyi amaclayarak hiç durmadan calısarak bu günkü konumuma gelmiştim . Öncelikle Megax AİLESİ olarak arz ve lodos klanındaki tüm dostlarım sağolsun varolsunlar... Bu bir oyun yeri geldi sinirimiz bozuktu bir baskasından cıkardık yeri geldi haksız yere kalp kırdık... Bu oyuna veda ederken kimsenin hakkı üstümde kalsın istemem. Choosensx loncası Kholpashalix loncası Deathx loncası ve adını yazmadığım arz lodos klanında kalbini kırdığım herkesten mahcubiyetle haklarını helal etmesini umuyorum... 2 seneyi aşkın emeğimin karsılığı 3 dakika sürmeyen bir olayla bu noktaya geldi. Kimseye ne düşman nede kırgınım . Bir insanı sevmek yada sevmemek tamamen şahsi duygularınıza aittir. Kimisi kahkaha atar iyi olmuş der kimisi üzüldüm geçmiş olsun . Herkesin canı sağolsun . Ben bu güne kadar kimsenin 1m parasına bile el uzatmadım fakat ne hikmetse defalarca soyuldum , calındım... 1 kez daha sacma bir oyun basında günlerimi harcayıp charlarımı dizmeye calısmayacağım . GMKİNDAR İlyas kardesimede tesekkür ederim konunun üzerinde durdu , telefon ile aradığımda benimle cok ilgilendi... Bu gün bu sunucuyu , bu oyunu 3 gün önceki halim ile Zirvede bırakmak güzel... Sizleri tanımak , aylarımı haftalarımı sizinler gecirmek güzeldi. Bu son böyle olsun istemezdim , bunu haketmedim... Megaxdrifter isimli büyücüm büyük bir ihtimal ile kendisine borcum olduğu için OttomanxSadrazam adlı oyuncuda bulunacaktır... Oyun icin harcanan paralar , vakitler 1 anlık arkadaş dalgınlığına böyle sıfırlanabiliyormus... Okuyan yada uzun diye tenezzül etmeyen herkesin canı sağolsun ... Meranın acıldığı ilk günden beri Mcerdem , daha sonra benim dönüm noktam olan MegaxMc bu gün ise QMCERDEMQ olarak aranızdan ayrılıyorum ... Herkes kendine iyi baksın , HOŞÇAKALIN !
Düştüğüm son hal... Charlarım calındığında hesabımda acık bulduğum Kuklacıhackteamx isimli charıda silmedim...
Erdem GÜRSAN
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
Öncelikle geçmiş olsun muhterm.Seni pek fazla sevmesemde rakibim olark sayılı kişilerden görüyordum.Bu şekilde ayrılmanı bi insan olark içim el vermedi elimden ne gelirse yapmaya hazırım.Fakat şuanda kendimi fazla ispatlayamsamda Betaxmessi olark kanıtlamış sayıyorum ve migratlarımın neticesnde zırh takılarım düşerse ozman meran benden korksun hiç önemli değil sen veya bir başkası şunu belirtmek isterm altı üstü oyun bnde 5 Tane Şaheserli çar sildm fakat geri göndüm bana cocuk diyenler oldu asla yaşımı gizlemedim.Açık adres telefon istediler verdim.Gelecem diyenleri bekledm.Herneyse burada kendimi ve olaylarımı anlatmam yanlış olur tekrar geçmiş olsun Allaha emanet ol Gardaş(Sivaslı Tabiriyle.)
Üzüldüm başına gelenlere. Eğer oyuna tekrar başlamak istersen her türlü yardımı yapacagımızdan emin olabilirsin sadece /fŞeRRuh yapman yeterli olacaktır.
Öncelikle geçmiş olsun.Üzüntünü anlıyorum.Ama bırakmanı istemem.Siz gibi bu oyunda kendini kanıtlamış insanlar tekrardan item düzebilir.Pek çok dostunuz var sizin belki eski gücüne dönmek zor ama en azından bu oyunda zevk almak için bile olsa oynanır ve ona göre item dizebilirsin.Tek item bile dizsen problem olmamalı.Oyunu zevk için oynamalıyız.O yüzden zor da olsa boşver takma giden item olsun.Önemli olan oyundaki yaşanan güzel diyologlar , dostluklar diye düşünüyorum en azından benim için öyle item her zaman 2. planda benim gözümde keşke sende öyle yapsan.Ama karar senin kararın.Dönersen oyun hayatında basarılar.Dönmessen hayatında başarılar dileyerek tekrar geçmiş olsun MC.Çarını soyanında Allah bin belasını versin sonuçta oyun bile olsa ortada bir emek var ve haram her yerde her platformda haramdır o yüzden haram zıkkım olsun diyerek yorumumu bitiriyorum Allah belasını versin...
Saglık Olsun Erdem,
Yılmak Olmuyacak O gidenler Ne kadarda Sanal Dünyada Olsalarda Bizler Dostunuz Olarak Hep yanı Başınızdayız,
Kafanı toparlayıp, Sıfırdan Başlaman Dileği ile, Başaracağından Eminim.
Kendine İyi Bak Sevgiler ile
Hasan Aslan
Cenkoğlu EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
Evet Senin için çok üzücü bir olay seni anlıyorum.Seni çok tanımasamda oyunu bırakma diyorum ama en iyisini sen bilirsin.Sana yakışan bir konu açmışsın gerçekten.İnşallah geri dönebilirsin. KeNdine İyi BaK. . .
Erdem yazdıklarını okuyunca gerçekten üzüldüm ve pişmanlık duydum be kardeşim. Neden mi pişmalık duydum :? Çok basit bi nedenden aramız açılmıştı çarlarını bu halde görmek gerçekten çok acı yerınde olmak istemezdım cidden. Tek isteğim hakkını helal etmen. Allah'a emanet. İyi forumlar
Erdem emin degilim fakat senin itemlerin Bjkx adlı şahısta ! kısa bir araştırma sonucu anlaşılacak eğer onda ise itemlerinin sana geri döndürmek için elimizden geleni yapacagız...