Bir sen bir ben birde arada Mustafa oda gidiyo başka ilgilenen yok ahmetgilde forumla ilgilenmez oldu :mrgreen:Her zmn güncel tutmak lazım az ilgilenin forumla
Unruly Loncası
- BaRoNxUnRuLy
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Unruly Loncası
BaRoNxUnRuLy [(^)Ecel Getiren]
ADeMxUnRuLy[(^)Ashab-ı Keyf]
ADeMxUnRuLy[(^)Ashab-ı Keyf]
- Redbeerxunruly
- İskele Babası
Ya ben Ilgılenıyordm Ne zmn FOrum hesabı acsam Gm ler kafayı Taktı Ilk Yazımdan SOnra Blokluyorlar Forum HESABIMI Ya DD
Redbeerxunruly Cnquerorxemre Cnquerorxunruly Emrexunruly
- azizcan
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
Alımlarınız hayırlı olsun KazımmmGNGxunruly yazdı:Unruly loncası alımları başlamıştır,
bir kaç arkadaş alınacaktır, öncelikle tanıdık olan arkadaşlar başvurabilirler oyundan veya burdan.
Unruly ailesindeki arkadaşlar burdan sesleneyim yaklaşık 2 hafta sonra aramıza katılacak arkadaşlarla bir toplantı gerçekleştiricegiz herkezin katılması zorunludur..
üye formu olarak
Sadece çarınızın ismini ve ailemizdekilerden kimlerle arkadaşsınız .
ÖNEMLİ NOT OLARAK : tekrardan dile getireyim tanıdık olmalısınız aramıza alınmanız için.
Saygılarımla,
Ganqstaxunruly
UNRULY LONCA KURUCU, LİDERİ
Abi 4senedir oynuyorum hiç itemim olmadı hiç loncaya girmedim ezığim abi benıde alın abi qweqweqweqew

- GNGxunruly
- İskele Babası
azizcan yazdı:Alımlarınız hayırlı olsun KazımmmGNGxunruly yazdı:Unruly loncası alımları başlamıştır,
bir kaç arkadaş alınacaktır, öncelikle tanıdık olan arkadaşlar başvurabilirler oyundan veya burdan.
Unruly ailesindeki arkadaşlar burdan sesleneyim yaklaşık 2 hafta sonra aramıza katılacak arkadaşlarla bir toplantı gerçekleştiricegiz herkezin katılması zorunludur..
üye formu olarak
Sadece çarınızın ismini ve ailemizdekilerden kimlerle arkadaşsınız .
ÖNEMLİ NOT OLARAK : tekrardan dile getireyim tanıdık olmalısınız aramıza alınmanız için.
Saygılarımla,
Ganqstaxunruly
UNRULY LONCA KURUCU, LİDERİ![]()
Abi 4senedir oynuyorum hiç itemim olmadı hiç loncaya girmedim ezığim abi benıde alın abi qweqweqweqew
teşekkürler can cano
ciddiysen 2 hafta beklicen agaaa
#U#N#R#U#L#Y#
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly
UNRULY KURUCU, LİDERİ
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly
UNRULY KURUCU, LİDERİ
- GNGxunruly
- İskele Babası
Zeynepp yazdı::?: :?: :?: bende loncanıza katılmak istiyorum nasıl başvuru yapabilirim
Selamlar öncelikle
Loncaya başvuru için önce oyundaki nickinizi sonrada UNRULY ailesinden tanıdıgınız sizi alalım diyecek arkadaşlarınız olanlar gerekiyor kısacası bu kadar başvuru için sonrası kolay herşey.
#U#N#R#U#L#Y#
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly
UNRULY KURUCU, LİDERİ
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly
UNRULY KURUCU, LİDERİ
oyundaki nickim Zeynepp loncanızdan pek arkadaşım yok ama tanıyorsunuzdur heralde en azından nick olarak
Selamun Aleyküm Unruly loncası yaklaşık 3 yıldan beri ikv oynuyorum oyunda sizin loncanızı cok begeniyorum ve buradan MuSTaFaxUNRuLy de benim arkadaşım 8 yıldan beri kendisini tanıyoru onun için sizin aileye katılmayı istiyorum Referans olarak da mustafaxunruly ortaya koyuyorum...
NOT:Bu carı Mustafa bana verdi heydiye olarak...
Oyundaki karakterim:
Byxmastro (Ecel Getiren)
IıIxMARİAxIıI
Ixandxyou
Oyundaki karakterim:
Byxmastro (Ecel Getiren)
IıIxMARİAxIıI
Ixandxyou
- MusTaFaxUnRuLy
- İskele Babası
Byxmastro yazdı:Selamun Aleyküm Unruly loncası yaklaşık 3 yıldan beri ikv oynuyorum oyunda sizin loncanızı cok begeniyorum ve buradan MuSTaFaxUNRuLy de benim arkadaşım 8 yıldan beri kendisini tanıyoru onun için sizin aileye katılmayı istiyorum Referans olarak da mustafaxunruly ortaya koyuyorum...
Oyundaki karakterim:
Byxmastro (Ecel Getiren)
IıIxMARİAxIıI
Ixandxyou
BENİM ÇAR SAYILIR AMA GENDE SİZ BİLRİSİZ BEN YOK KUM ZATEN askere gidecem
- MusTaFaxUnRuLy
- İskele Babası
EveT KATILIYORUM SANA ADEM KARDAŞBaRoNxUnRuLy yazdı:Bir sen bir ben birde arada Mustafa oda gidiyo başka ilgilenen yok ahmetgilde forumla ilgilenmez oldu :mrgreen:Her zmn güncel tutmak lazım az ilgilenin forumla