Yorumdan ziyade okumanızı istiyorum arkadaşlar oyunu bırakmış birisi olarak bunu konuyu açmakda gerek duydum
Öncelikle yönetim siz oyuncuları madenlere mahkum ettiniz siz plussız oyuncuları kasmaya mahkum ettiniz ve sonu gelmeyen görevlere boğdunuz insanları ama düzeltmeyede caba gösterdiniz benim size söylemek istediğim şey artık şu madenlerin başında milleti bekletmeyin 5 dk otursam oraya 2 saat gibi geliyor siz oyunu PvP ve PvE tarzı yapmalıydınız aslında bir nevi yaptınızda ama bir fazlalık eklediniz madenler bu oyunda kimsenin saatlerce maden başında oturmak isteyeceğini sanmıyorum ve kimsede işi şansa bırakmak istemez madenlerin cıkma süresini ya azalta bilirsiniz ya da saf veya değerli madenleri üretime koyabilirsiniz (örneğin 100 kalesedonla 1 akik ) siz düşünün ama ikv belirsiz bir sona doğru ilerliyor bırakan bırakana ...
Yavaş Yavaş ...
Re: Yavaş Yavaş ...
reymondd yazdı:Yorumdan ziyade okumanızı istiyorum arkadaşlar oyunu bırakmış birisi olarak bunu konuyu açmakda gerek duydum
Öncelikle yönetim siz oyuncuları madenlere mahkum ettiniz siz plussız oyuncuları kasmaya mahkum ettiniz ve sonu gelmeyen görevlere boğdunuz insanları ama düzeltmeyede caba gösterdiniz benim size söylemek istediğim şey artık şu madenlerin başında milleti bekletmeyin 5 dk otursam oraya 2 saat gibi geliyor siz oyunu PvP ve PvE tarzı yapmalıydınız aslında bir nevi yaptınızda ama bir fazlalık eklediniz madenler bu oyunda kimsenin saatlerce maden başında oturmak isteyeceğini sanmıyorum ve kimsede işi şansa bırakmak istemez madenlerin cıkma süresini ya azalta bilirsiniz ya da saf veya değerli madenleri üretime koyabilirsiniz (örneğin 100 kalesedonla 1 akik ) siz düşünün ama ikv belirsiz bir sona doğru ilerliyor bırakan bırakana ...
siz oyunu PvP ve PvE tarzı yapmalıydınız
PVP istiyorsan Metin 2 oyna bu oyun alın teri ile oynan bir oyundur.
@2 Aynştayn bize alın teri diyo 3 yıldır bu oyunu oynuyorum soyulup duruyorum sizde alın teri nedir ?
Emekli Emeklii Emekliii
Kapris alın teri dediğin şey sabah aksam madende oturup oflaya puflaya maden cekmek mi ?
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
yöneticilerin amacı piyasayı kulak memesi kıvamına getirmekti ama bu da su gibi oldu. İlk halindeki madenler 15 seviyelik yaratık bölgesinde ametist; 30 seviyelik yaratıkların bölgesinde mantar bulunuyordu ama şimdi sivri adada topaz, budaksız, titanyum, çıban otu vb. madenler var ve haritada maden olmayan nokta kalmadı. [GM] Reha bize arz sancaktan meteora inene kadar 1 iksir üretebilecek kadar materyal toplayabileceksiniz diyordu ama 20 dk da bir çıkan madenlerimiz var sadece biz oynamıyoruz bu oyunu yoldan geçen çekebiliyor madenleri... Şu anki maden sayısını ve süresini yarıya çekseler ayrıca maden yerlerini bulunduğu ortamın yaratık seviyesine uygun hale getirseler tamam olacak.
Bir diğer konu ise önceden insanlar şaheser için uğraşıyordu ve maden bir para kaynağı gibiydi. Şimdi 16 adet topaz madeni koydular sadece mavi kaya ve üretim yapmak isteyen başlıyor çekmeye.. Bugün mavi topazı 5 milyondan sattım piyasanın şu anki durumu iyi ama madenler sayıları ve süreleriyle birlikte çok fazla...
Bir diğer konu ise önceden insanlar şaheser için uğraşıyordu ve maden bir para kaynağı gibiydi. Şimdi 16 adet topaz madeni koydular sadece mavi kaya ve üretim yapmak isteyen başlıyor çekmeye.. Bugün mavi topazı 5 milyondan sattım piyasanın şu anki durumu iyi ama madenler sayıları ve süreleriyle birlikte çok fazla...
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
reymondd yazdı:Kapris alın teri dediğin şey sabah aksam madende oturup oflaya puflaya maden cekmek mi ?
Peki PVP PVP olsaydı bir çekişte menekşe iridyum bu sefer tadı kalırmıydı...
Emeklii yazdı:@2 Aynştayn bize alın teri diyo 3 yıldır bu oyunu oynuyorum soyulup duruyorum sizde alın teri nedir ?
Şifreni kimsenin bulamayacağı bir şey koy
Benim eski şifrem ed45f4e6789156 idi hem aklımda tutuyordum hemde çalınmıyordu taaki kuzenim şifreyi öğrenene kadar
DeathxShock yazdı:yöneticilerin amacı piyasayı kulak memesi kıvamına getirmekti ama bu da su gibi oldu. İlk halindeki madenler 15 seviyelik yaratık bölgesinde ametist; 30 seviyelik yaratıkların bölgesinde mantar bulunuyordu ama şimdi sivri adada topaz, budaksız, titanyum, çıban otu vb. madenler var ve haritada maden olmayan nokta kalmadı. [GM] Reha bize arz sancaktan meteora inene kadar 1 iksir üretebilecek kadar materyal toplayabileceksiniz diyordu ama 20 dk da bir çıkan madenlerimiz var sadece biz oynamıyoruz bu oyunu yoldan geçen çekebiliyor madenleri... Şu anki maden sayısını ve süresini yarıya çekseler ayrıca maden yerlerini bulunduğu ortamın yaratık seviyesine uygun hale getirseler tamam olacak.
Sana bende katılıyorum... Dediklerin çok doğru oldu ...
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Bizim tek istediğimiz maximum 5 6 adet ve 10 dk da çıkan madenler.. ayrıca insanlar sizden daha çok maden koymanızı istemedi sadece saf çıkma oranını artırın dedi kaş yapalım derken göz çıkardınız.
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi