Arkadaşlar ben bu öneriyi ikv/destek bölümüne yolladım birde sizlere göstermek istedim
Bildigimiz üzere çar çalınmalarını çok duyuyoruz
Çar çalınıyor geri alıyoruz ama eşya item mataryal vs. hiç bişi kalmıyor bende şöle bir şey düşündüm
Kasamızı açarken şifre istese ve kasaya para yatırma ve para çekme butonları yüklense bazı sorunlar çözülür fazla paramızı fazla eşyalarımızı kasaya koyarız en azından onlar güvende olur bölelikle sadece çantamızdaki ve üzerimizdeki eşyalar gider canımız yine yanar ama en azından %50 sini kurtarmak bile kardır bununla ilgili 3 tane resimler yaptım
biraz büyük görüntüler
daha net görmek isterseniz (sag tıkla resmi farklı kaydet diyip bilgisayarınızda daha net görebilirsiniz)
Fazla inceliklere dikkat etmedim ama böle bişi olsa güzel olabilirdi bence
Sizin fikirlerinizi de almak isterim sizce nasıl olur ?
düşman kelimesinin anlamını dost sıfatı tasıyanlardan örendm
Para Konarsa Kimse Öldüğünde Para Kaybetmez Ama Şifre Koyma Ve Aynı Kullanıcı Adındaki Karakterlerin Kasasının Ortak Olması Önemli.
:arrow: Not:2 Sayfa Yetmiyor.
complex yazdı:Para Konarsa Kimse Öldüğünde Para Kaybetmez Ama Şifre Koyma Ve Aynı Kullanıcı Adındaki Karakterlerin Kasasının Ortak Olması Önemli.
:arrow: Not:2 Sayfa Yetmiyor.
kardeş zaten herkez yeni bi kullanıcı adı ile bi çar açıyo ve ona yatırıyo parasını böle uraşıyolar + böle bile olsa illaha bi örs parası bırakmamız lazım ki boyna kasaya gitmeyelim diye yani illaha az bi miktar para olur çantada
düşman kelimesinin anlamını dost sıfatı tasıyanlardan örendm