Üretici ve Madencilere Müjde

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Sizinti
İskele Babası
İskele Babası

Re: Üretici ve Madencilere Müjde

Mesaj gönderen Sizinti »

maden sayıları artması güzel olmus ama 20 dk bir çıkması kötü olmus 16 tane mavi olsada 20 dk bir çıktığı için anca 1 kerede çekebilir oda mavi çıktı çıktı buda günde en fazla 5 kişiye sansa mavi çıkar gibi geliyo zaten ilerleyez zamanlarda bu 20 dk çekme işi sıkıcak gibi geliyo maden fiyatları zamanla arta bilirde bnce söğle bi sistem olsa herkez için daha güzel olurdu eski maden öbekleri eskisi gbi 5 dk bir çıkıcak yenileri 20 dk bir çıksa bence daha mantıklı olurdu adanın etrafında tafaf yapmamız gerek kalmıcak + maden bakıyosun ama onlarda kalmıyo diğerlerinde burda maden çekmen için 5 kg bal yemeniz lazım :D ..
Kullanıcı avatarı
Crazyronaldo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Crazyronaldo »

Maden sayılarını arttırkmak yerine saf cıkma oLasıLıgı %50 gibi oranLa arttırıLsa daha iyi oLurdu diye düşünüyorum.
(Tıpkı kısa bi süreligine de olsa Sıgınak veya migrat bölgelerinde eşyaların % 100 düşme olasılıgı arttırıldıgı gibi)

Herşey iyi Bir İkv için Diyoruz ama böyLe zort şartlar aLtında daHa İyi bir İkv oLuRmu ?

Resim

Fırtına Ne kADaR eSerse Essin Kayadan aLacagı SaDece Tozdur!!!
Kullanıcı avatarı
EjdeRxAnAdoLu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen EjdeRxAnAdoLu »

Moreblood yazdı:Süreleri çok uzun iksir üretenler nasıl üretecek şimdi.Dün 1 saat boyunda dolaştım çektiğim maden sadece 3 tane topaz. Önceden çok kişi oluyordu bazen tamam ama yine çekebiliyorduk arada bir.Ne nerde belli değil bir oraya bir buraya koşturup duruyoruz. Kesinlikle süreleri azaltılmalı.
Karaxmagic(^Ashab-ı Kehf)
Wolfxwarrior (^Ecel Getiren)
EjdeRxAnAdoLu
Tugçe
Kullanıcı avatarı
thefaruk
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen thefaruk »

arkadaslar benim anlayamadigim maden basinda goremedigimiz insanlar hepsi iyi olmus guzel olmus diye yalakalik yapiyor iyi olmus diyen hic bir oyuncuyu maden basinda gormedim hadi arkadaslar maden basina gelin gorun uzaktan davul sesi guzel geliyor yok tbrk ederiz guzel yok cok guzel olmus
yok bu calişmayi destekliyoruz arkadaslar akilli dusunelim ve yalama ile yancilik ile ayakcilik ile hic bir yere varilmiyacagina emin olun ben bu oyunu 29 levelden beri oynuyorum hic bir tane ses cikaran arkadas yok bu kadar surulmeye hazir goruyor gmler bu oyun oynayan insanlari mevlüt bey benimle temasa gecerseniz sevinirim bu sacmaliktan kurtulmak istiyoruz ne yaptiginizi acaba siz biliyormsunuz bizleri oyundan sogutmaktan baska
nerede bizim akilli dusunen gm ler uyuyormusunuz yoksa yalakalara itemmi dagityorsunuz hodri meydan bagdat orada ise arşın burada umarim oyun oynayan arkadaslar bu konuya duyarsiz kalmaz bir mısır bir tunus kadar yokmuyuz hak verilmez arkadaslar söke söke alinir bu sacma uygulamalardan vazgecilmesini vede daha guzel bir guncelleme istiyoruzz
(thefaruk) adlı karekterimi bu uygulama boyunca oyuna sokmayacam
Kullanıcı avatarı
Moreblood
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Moreblood »

thefaruk yazdı:arkadaslar benim anlayamadigim maden basinda goremedigimiz insanlar hepsi iyi olmus guzel olmus diye yalakalik yapiyor iyi olmus diyen hic bir oyuncuyu maden basinda gormedim hadi arkadaslar maden basina gelin gorun uzaktan davul sesi guzel geliyor yok tbrk ederiz guzel yok cok guzel olmus
yok bu calişmayi destekliyoruz arkadaslar akilli dusunelim ve yalama ile yancilik ile ayakcilik ile hic bir yere varilmiyacagina emin olun ben bu oyunu 29 levelden beri oynuyorum hic bir tane ses cikaran arkadas yok bu kadar surulmeye hazir goruyor gmler bu oyun oynayan insanlari mevlüt bey benimle temasa gecerseniz sevinirim bu sacmaliktan kurtulmak istiyoruz ne yaptiginizi acaba siz biliyormsunuz bizleri oyundan sogutmaktan baska
nerede bizim akilli dusunen gm ler uyuyormusunuz yoksa yalakalara itemmi dagityorsunuz hodri meydan bagdat orada ise arşın burada umarim oyun oynayan arkadaslar bu konuya duyarsiz kalmaz bir mısır bir tunus kadar yokmuyuz hak verilmez arkadaslar söke söke alinir bu sacma uygulamalardan vazgecilmesini vede daha guzel bir guncelleme istiyoruzz
Kesinlikle haklısın. Bir kez oyuna girip maden çekmeye çalışsınlar bakalım sadece oyundan sogutuyolar bizi. 1 saat uğraştım 3 tane topaz çekebildim bekleyelim desek 20 dk beklenmez.
Dün oturdum maden başına 20 dk bekledim çıkan maden çıban otu ama benim lokman seviyem 0 yani boşuna beklemiş oldum süre kısaltmıyorsunuz bari nerde ne olduğunu bilelim haritada üzerine gelince yazsın
Mustafa OKTAR

BÖRTEÇİNEXMERLİN

TicTacToe
Delixnomercy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Delixnomercy »

DDD kolayı warken zoru seçen yöneticiler ..
her yere maden koyacagınıza saf maden cıkma olasılıgını arttırsaydınız yha .. Üstelik bi madeni 20 dk yapmıslar zaten oyuna günde 2 saat giriorum 2 saatte 6 adet elmas mı cekecez , etkinliğemi katılacaz,migratamı giricez,sıgınagamı giricez ... GMler Zoru Başarmışlar /alkış
Kullanıcı avatarı
Hammerx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Hammerx »

bn habeRın yazıldıqı aKşa konuyu açtM dediklerİMDE oluyo .... :D :mrgreen: :arrow: :arrow: :shock:
*Resim*
Kullanıcı avatarı
xagahxeray
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Kaf Kef

Mesaj gönderen xagahxeray »

ya bu maden lerin 4 katına çıkarılması çok güzel oldu ,, fakat sürelerin 4 katına çıkması çok kötü oldu günde 1 tane bile saf çıkartamıyoruz saatte 3 kere çekebilioruz onuda başında insanlar olduuqndan daha imkansız hale geldi , süreyi biraz daha düşültseniz çok güzel olucak...
- xSCOFİELDx ___
- Scofieldxagah ___
- Yozgatlıxagah ___

Dünya'da Görmek İstediğin Değişimin Parçası oL...!
>> Kaf Kef <<
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Felipemassa »

Moreblood yazdı:
thefaruk yazdı:arkadaslar benim anlayamadigim maden basinda goremedigimiz insanlar hepsi iyi olmus guzel olmus diye yalakalik yapiyor iyi olmus diyen hic bir oyuncuyu maden basinda gormedim hadi arkadaslar maden basina gelin gorun uzaktan davul sesi guzel geliyor yok tbrk ederiz guzel yok cok guzel olmus
Kesinlikle haklısın. Bir kez oyuna girip maden çekmeye çalışsınlar bakalım sadece oyundan sogutuyolar bizi. 1 saat uğraştım 3 tane topaz çekebildim bekleyelim desek 20 dk beklenmez.
Dün oturdum maden başına 20 dk bekledim çıkan maden çıban otu ama benim lokman seviyem 0 yani boşuna beklemiş oldum süre kısaltmıyorsunuz bari nerde ne olduğunu bilelim haritada üzerine gelince yazsın
Buna anca gülerim arkadaşım gel beni madende gör.Normalda 1tane maviyi zor çekerken günde şimdi 2tane mavi çektim 3saatte.Ayrıca yalakalık yağcılık demişsiniz ben öle yalakalık yağcılık yapcak adamlardan değilim hakkettiğimi alırım sen çekemiyosan bize ne ben saat 9dan beri madendeyim belki 2tane mavi çektim ama 20küsür tanede topaz çektim.
Kullanıcı avatarı
shan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen shan »

emin olun bu isten kimse karli cikmayacak sadece gm lerin egosunu tatmin ediyoruss kac ksii var olumlu karsilayan bu olayi oylama yapinn

“Eski Duyurular” sayfasına dön