Madenlerr
Madenlerr
5 adet sAf Bakır 4 Adet Saf demir 67 adet bakır 53 adet gümüş 416 adet mantar 314 tane topaz 4adet safaltın 400 adet altın....safnikel...nikel....ada sürgünü...civan cicegii..koyumavi lapiss....sibiryalı...akik...turuncu safir...işlenmiş beril...çıban yogurdu...mavi topaz...iridyuımmm...saf tungsten...tungsten....mavikaya....apa...Krizoberil...Alex...Çıban çigeçigi ...4yapraklı..abonoz odunu... Saf platin Tungsten karbür göz taşı gök birleşik satılır....en az 4 er 5 er tane vardır herbirinden almak isteyen pmm:.
Evulation------>49
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
XxXTittoXxX--->49
Fastxkhopernick---38
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ DİYOZ ARKADAŞ 
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Madenlerr
1 akiğe 3,5m yoncana 10m verebilirim

Tayfaxoguz Kokusuzxkorkak
Ödemişlee Korkusuzxoguz
xXxHeaRTYxXx
400 ALTIN I ALIYORUM KARDEŞ NE ZAMAN OYUNDA OLUYOSUNN
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩۩ॐ๑๘۩ஜ๘๘۩๘۩¤ۣ ۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩۩ॐ๑๘۩ஜ๘๘۩๘۩¤ۣ ۜ๘۩ஜ
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Abi Bence Madenleri satma Benim yan Çar Kimyacı maden üretip lonca kasasına koyrız ama sen bilirsin :shock:Evulation yazdı:5 adet sAf Bakır 4 Adet Saf demir 67 adet bakır 53 adet gümüş 416 adet mantar 314 tane topaz 4adet safaltın 400 adet altın....safnikel...nikel....ada sürgünü...civan cicegii..koyumavi lapiss....sibiryalı...akik...turuncu safir...işlenmiş beril...çıban yogurdu...mavi topaz...iridyuımmm...saf tungsten...tungsten....mavikaya....apa...Krizoberil...Alex...Çıban çigeçigi ...4yapraklı..abonoz odunu... Saf platin Tungsten karbür göz taşı gök birleşik satılır....en az 4 er 5 er tane vardır herbirinden almak isteyen pmm:.
-
- FareAdam Düşmanı
oyunda beni bul yoğurdu ve kayayı alcam

Tayfaxoguz Kokusuzxkorkak
Ödemişlee Korkusuzxoguz
xXxHeaRTYxXx
- Pesimistxmelik
- İskele Babası
- Klan: Lodos
kardeş mavi kaya kaç tane ve ne kadar ögrenebilirmiyim şimdiden tşklr ii forumlar 
Xxapsexx
KEŞAN
Pesimistxmelik
CaPRiCe
Pir İ Reis
KEŞAN
Pesimistxmelik
CaPRiCe
Pir İ Reis