Madenlerin her yerde olması güzel birşey ama sürelerinin oynanması anka oyuncularının canını sıkıyor biz 5 dk süreden şikayet ederken süreler 20 dk oldu ne yapıyorsunuz siz Allah aşkına?
Oyuna girdiğim gibi çıkıyorum sıkıntıda 1 menekşeye ihtiyacım var yok öteki madenlere gidiyorum çekip onlarda ötekine geçiyorlar. Lütfen artık şu durumu düzeltirmisiniz?
Saçmalıyorsunuz..
-
- İskele Babası
Re: Saçmalıyorsunuz..
Maden sayısı arttı ama ama menekşe elmas sayısı artmadı malesef bazıları bunları anlamadı 1 saatte 14 elmas cekıyorsun ama bunu 20 madene cıkardılar bu 14 elmas madenlere 14 adet elmas madenine döndü yanı kimse fark etmedi uyanıkliliğı keşke madenle menekse elmas sayısıda artsa Devrim Berke
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
SantaClaus yazdı:Maden sayısı arttı ama ama menekşe elmas sayısı artmadı malesef bazıları bunları anlamadı 1 saatte 14 elmas cekıyorsun ama bunu 20 madene cıkardılar bu 14 elmas madenlere 14 adet elmas madenine döndü yanı kimse fark etmedi uyanıkliliğı keşke madenle menekse elmas sayısıda artsa Devrim Berke
ama 40-49 seviye madenler normalde 20 dk da en fazla 8 topaz çekilebilirken artık 16 çekebileceğiz.Avantaj yani.
bence güzel oldu.
maden artınca kimse başka bişey yapmadı maden çekiyor herkes.
çok da bereketli geçti bugün 2 3 saf maden çıkaran çok kişi var
maden artınca kimse başka bişey yapmadı maden çekiyor herkes.
çok da bereketli geçti bugün 2 3 saf maden çıkaran çok kişi var
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
TheRiamax yazdı:Bari süreleriyle oynamasalardı
asıl o zaman saçmalamış olurlardı.1 ayda üretilen ceket 1 günde üretilirdi olur mu öyle şey.
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Örneğin topaz 16 tane nasıl çekebiliceğiz .s ? madenler farklı bölgelerde dolaşmak sıkıntı yaratır bu sunucu (Anka) açısından kötü çünkü madende oturduğun zaman kimse gelmiyodu güzel bişi ama şimdi madende oturma diye bişi olmayacak isteyen istediği madenden rahat rahat çekebilicek yaniturkoxHAMSTER yazdı:SantaClaus yazdı:Maden sayısı arttı ama ama menekşe elmas sayısı artmadı malesef bazıları bunları anlamadı 1 saatte 14 elmas cekıyorsun ama bunu 20 madene cıkardılar bu 14 elmas madenlere 14 adet elmas madenine döndü yanı kimse fark etmedi uyanıkliliğı keşke madenle menekse elmas sayısıda artsa Devrim Berke
ama 40-49 seviye madenler normalde 20 dk da en fazla 8 topaz çekilebilirken artık 16 çekebileceğiz.Avantaj yani.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
asim3428 yazdı:Örneğin topaz 16 tane nasıl çekebiliceğiz .s ? madenler farklı bölgelerde dolaşmak sıkıntı yaratır bu sunucu (Anka) açısından kötü çünkü madende oturduğun zaman kimse gelmiyodu güzel bişi ama şimdi madende oturma diye bişi olmayacak isteyen istediği madenden rahat rahat çekebilicek yaniturkoxHAMSTER yazdı:SantaClaus yazdı:Maden sayısı arttı ama ama menekşe elmas sayısı artmadı malesef bazıları bunları anlamadı 1 saatte 14 elmas cekıyorsun ama bunu 20 madene cıkardılar bu 14 elmas madenlere 14 adet elmas madenine döndü yanı kimse fark etmedi uyanıkliliğı keşke madenle menekse elmas sayısıda artsa Devrim Berke
ben 1 kişi açısından söylemedim ki.Sunucu çapında söyledim.Yani gün içinde çekilen topaz (örnek) artacak.