MADEN TETKİK ARAMA ENSTİTÜSÜ!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

MADEN TETKİK ARAMA ENSTİTÜSÜ!

Mesaj gönderen Ocipres »

Yıllardır ülkemizde maden arayan bu enstitü, genelde faaliyetlerini haberlerden duyduğumuz bir kurumdur.Yurdumuzun çeşitli bölgelerinde değerli madenleri bize bulmuş, çıkarmış ve halende faaliyetlerine devam etmektedir.

Bu sabah itibariyle madenler konusundaki düzenleme ve bu yeni haliyle oyun, bana bu kurumu hatırlattı.Birçok o an müsait olan arkadaşlarla beraber bende tetkik ve arama yaptım.Bu tür düzenlemelere anlık yorum yapmamak lazım.Biraz zaman geçsin gerekirsede yönetim uygun bir-iki rütüj yapar diye umutediyorum.

Forumda yeralan yorumlara baktığımda en can alıcı yorum Prof ' a ait olan madenlerin devamlı farklı yerde doğsun önerisi.Oyunu dikdörtgen bir alan olarak düşünürsek,150 maden yerleşeceğini farzedelim,500 doğma yeride belirlenmiş olsun.150 madeni 500 doğma yerine karışık serpiştirebilme işi halledilebilinirse,herkesin ihtiyaç duyduğu madenler mutlaka kasasında birikecektir.Böylece maden başına çöreklenip oyunu saplantıya dönüştürme durumuda ortadan kalkmış olacak.Arkadaşımızın bu fikri geliştirilmeye değer.Saygılar Sevgiler.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Re: MADEN TETKİK ARAMA ENSTİTÜSÜ!

Mesaj gönderen PROF »

Yanıt :
Merhaba,

Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine şartlar doğrultusunda yer verilmektedir. Fakat kısa vade içinde bu şekilde bir değişiklik düşünülmemektedir.

İyi eğlenceler.

yaptığım diğer öneriler gibi buna da aynı cevabı aldığım için karşımda otomatik cevap gönderen bir bilgisayar olduğunu düşünmeye başladım. dilerim ki gerçekten ilgili yerlere zaman geçse dahi ulaşıyor ve münakaşa ediliyordur.
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
overking
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Re: MADEN TETKİK ARAMA ENSTİTÜSÜ!

Mesaj gönderen overking »

Merhaba,

Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine şartlar doğrultusunda yer verilmektedir. Fakat kısa vade içinde bu şekilde bir değişiklik düşünülmemektedir.

İyi eğlenceler.

İNSANIN ZORUNA GİDİYO SİNİR BOZUCU OLSA GEREK :-)
!!İÇİMİZDEKİ KARANLIK!!
Overking
Dadaşxkadimh
SaRıKaNaRYa
T E Ş K İ L A T
ANTİ pkk - ANTİ gerilla -

“Genel Sohbet” sayfasına dön