EMEK KALMADI ARTIK HERŞEY KUMAR...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
kalkan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

EMEK KALMADI ARTIK HERŞEY KUMAR...

Mesaj gönderen kalkan »

MERHABA

MADEN ARTIK EMEK İŞİNİ GEÇMİŞTİR.3-3.5 SAAT BEKLEYELİM.BAŞKA BİRİSİ DALGINLIMIZLA BERABER MADENİ ÇEKSİN.

HADİ DİYELİM O ADAM ŞANSLI.BİZİM EMEĞİMİZ ?

KARARIMCA GÜNCELLEMENİN GERİ ALINMASINI İSTİYORUZ.

BEN 6 SAAT BEKLEYİPTE 2 İRİDYUM ÇEKERİM.BAŞKA BİRİSİDE KAÇA SATTIĞIMI SORGULAYAMAZ.GİTSİN O'DA OTURSUN 6 SAAT ÇEKSİN.

UZUN LAFIN KISASI (OTURUP YERİNDEN KAZANANLAR İCİN BU GÜNCELLEME 10 NUMARA OLDU) ama EMEK VEREN LER İCİN ASLA
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: EMEK KALMADI ARTIK HERŞEY KUMAR...

Mesaj gönderen Forumkral »

kalkan yazdı:MERHABA

MADEN ARTIK EMEK İŞİNİ GEÇMİŞTİR.3-3.5 SAAT BEKLEYELİM.BAŞKA BİRİSİ DALGINLIMIZLA BERABER MADENİ ÇEKSİN.

BEN 6 SAAT BEKLEYİPTE 2 İRİDYUM ÇEKERİM.BAŞKA BİRİSİDE KAÇA SATTIĞIMI SORGULAYAMAZ.GİTSİN O'DA OTURSUN 6 SAAT ÇEKSİN.

UZUN LAFIN KISASI (OTURUP YERİNDEN KAZANANLAR İCİN BU GÜNCELLEME 10 NUMARA OLDU) ama EMEK VEREN LER İCİN ASLA
Senin emek dediğin sistem ne eskiden vardı ne şimdi var artık devir değişti oyunculuğu kuvvetli olan gezen kazanacak e senin gibi oturup bir madende sabahlayanlar hiçbirşey kazanamaz.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
kalkan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kalkan »

Forumkral yazdı:

Senin emek dediğin sistem ne eskiden vardı ne şimdi var artık devir değişti oyunculuğu kuvvetli olan gezen kazanacak e senin gibi oturup bir madende sabahlayanlar hiçbirşey kazanamaz.
Sizin gibiler emek diye birşeyi bilemessiniz.Ben senin fikrini kısaca açıklayayım.

Oyunun En zengini olayım.Bütün pahalı itemler bütün saheserler bende olsun.Oturduğum yerden saheserlere sabip olayım.(GÜNCELLEME GELMEDEN ÖNCE 2 İRİDYUM 2 MAVİ TOPAZ CEKSEYDİN.ACABA KACA SATARDIN ?DÜRÜSCE SÖYLE İNSANCA SÖYLE)ŞİMDİ DİYECEKSIN 1 İRİDYUM ÇEKTİM 1 M SATTIM.AFEDERSİN AMA SENIN YAPTIĞIN ENAYİLİK OLUR ZATEN ÖLE BİŞEY YAPMASSIN.

İYİ FORUMLAR
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Sanatkarr »

boş laflar olduğunu kendin yazında belirtiyorsun zaten. eskiden de bir anlık dalgınlıkla madeni önünden çekenler vardı. Ama eskiden sen ve senin gibi madenin az olmasından kaynaklanan rantı elinde tutmak isteyenler coktu. Oturur basına kendi veya bır arkadası ile maden tecrubesi olmayan ama şaheser yapmak isteyenlere hiçbir şekilde şans tanımazdı. Şimdi ne oldu aynı madenden 16 tane var herkese hitap ediyor. Asıl emek şimdi veriliyor. Farkındamısın bilmiyorum ama ordan oraya maden için koşmak diğerleri ile yarışmak senin gibi oturduğu yerde paslaşanlardan daha fazla emek harcıyor.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Emekten önemlisi şu nasıl bir isyan vay efendim ben 3 saat oturdum çektim adam geldi bir defada çıkardı gitti.Arkadaşım sende gez dolaş şansına çek çıkar sen illa diyorsun ki ben oturdummu başına madenin bana irid atsın yok öyle bir kaide.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
Conqueror
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Conqueror »

kalkan yazdı:
Forumkral yazdı:

Sizin gibiler emek diye birşeyi bilemessiniz.Ben senin fikrini kısaca açıklayayım.

Oyunun En zengini olayım.Bütün pahalı itemler bütün saheserler bende olsun.Oturduğum yerden saheserlere sabip olayım.(GÜNCELLEME GELMEDEN ÖNCE 2 İRİDYUM 2 MAVİ TOPAZ CEKSEYDİN.ACABA KACA SATARDIN ?DÜRÜSCE SÖYLE İNSANCA SÖYLE)ŞİMDİ DİYECEKSIN 1 İRİDYUM ÇEKTİM 1 M SATTIM.AFEDERSİN AMA SENIN YAPTIĞIN ENAYİLİK OLUR ZATEN ÖLE BİŞEY YAPMASSIN.

İYİ FORUMLAR
İridyum 1m olsun nolcak piyasa düşsün tüm şaheserleri üretin oyunda medencilik yerine savaşırsınız oyuna maden cekme amacıylamı başladın
İmza düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

biraz mantıklı şeyler söyleyenlerin yanında saçmalığa yaklaşan şeyler söyleyenler de var şu maden konusunda adam sen madene oturma diye yapıyo sen benim madende emeğim var diyip gır çıkartıyosun diyosun ki '' Ne yaparsan yap ben maden başında sabahlıyıcam'' e o zaman da gezenin toplamasına bişey diyemezsin arkadaşım kusura bakma

“Genel Etkileşim” sayfasına dön