Geri Dönüş Doğru Karar Mı ?

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Geri Dönüş Doğru Karar Mı ?

Mesaj gönderen rapper »

Selamın Aleyküm arkadaşlar,
Ben beta döneminden beri ikv tutkunu ve oyuncusuyum. Ancak oyunun monotonluğu ve çeşitli sebeplerden dolayı bu oyunu Eylül ayı gibi bıraktım.Oyunu oynayan arkadaşlarımın ısrarları sonucunda oyuna tekrar dönmeye karar verdim ve oyunu açtığımda gerçekten bu oyunu özlediğimi farkettim.Ancak oyunda olumlu olarak pek fazla birşey değişmediğini gördüm. Ve eskilerden çok fazla kişi göremediğim gibi oyunda tanımadığım kişiler çoğunluktaydı.Sanırım çoğu kişi oyunu bırakmış.. Evet doğru etkinlikler arttırılmış,yönetimin aktifliği artmış ancak maden fiyatlarının artması ve bölgeden yapılan tartışmalar (her zamanki gibi :) ) ve edilen küfürlerin devam etmesi gibi kötü özellikler çoklaşmış. Lütfen "istemiyosan oynama,seni zorlayan yok" gibi cümleler sarfetmeyiniz çünkü eminim bu oyuna içinizden çoğu kişiden daha fazla emek ve zamanımı vermişimdir. Özellikle dikkatimi çeken maden fiyatları oldu. Arkadaşın dediğine göre daha önceden de madenlerin fiyatının artması ile ilgili isyan konuları açılmış ama yönetimin pek bir faaliyeti gerçekleşmemiş bu konuda. Mavi topaz , menekşe elmas ve iridyum gibi madenlerin fiyatları uçmuş durumda :) Ben bütün bu kötü yönlerine karşın oyuna devam etme kararı aldım. Umarım yanlış bir karar vermemişimdir. İmzamdaki karakterlerden ulaşabilirsiniz.

Saygılar..

Not : Beni tanıyan eski oyuncular özelden mesaj atarlarsa sevinirim.
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
Siouxanubis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Geri Dönüş Doğru Karar Mı ?

Mesaj gönderen Siouxanubis »

Selamlar;
Eğer stres atmak için geliyorsan doğru karar diyebilirim fakat sinir küpü olucaksan ve bu gerçek yaşamınada etki edecekse yanlış karar :S Genede hoş geldiniz.Umarım aradığınızı bulursunuz.
EstergoNxReaktöR
EstergoNxAnubiS
Estergonxobivan
Kullanıcı avatarı
Fearles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fearles »

Atalarımız coğu lafı güzel yerleştirmiş.

Ateş olmayan yerden duman cıkmaz.
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar

Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen rapper »

Siouxanubis yazdı:Selamlar;
Eğer stres atmak için geliyorsan doğru karar diyebilirim fakat sinir küpü olucaksan ve bu gerçek yaşamınada etki edecekse yanlış karar :S Genede hoş geldiniz.Umarım aradığınızı bulursunuz.
teşekkürler kardesım..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~

“Genel Sohbet” sayfasına dön