Selamın Aleyküm arkadaşlar,
Ben beta döneminden beri ikv tutkunu ve oyuncusuyum. Ancak oyunun monotonluğu ve çeşitli sebeplerden dolayı bu oyunu Eylül ayı gibi bıraktım.Oyunu oynayan arkadaşlarımın ısrarları sonucunda oyuna tekrar dönmeye karar verdim ve oyunu açtığımda gerçekten bu oyunu özlediğimi farkettim.Ancak oyunda olumlu olarak pek fazla birşey değişmediğini gördüm. Ve eskilerden çok fazla kişi göremediğim gibi oyunda tanımadığım kişiler çoğunluktaydı.Sanırım çoğu kişi oyunu bırakmış.. Evet doğru etkinlikler arttırılmış,yönetimin aktifliği artmış ancak maden fiyatlarının artması ve bölgeden yapılan tartışmalar (her zamanki gibi ) ve edilen küfürlerin devam etmesi gibi kötü özellikler çoklaşmış. Lütfen "istemiyosan oynama,seni zorlayan yok" gibi cümleler sarfetmeyiniz çünkü eminim bu oyuna içinizden çoğu kişiden daha fazla emek ve zamanımı vermişimdir. Özellikle dikkatimi çeken maden fiyatları oldu. Arkadaşın dediğine göre daha önceden de madenlerin fiyatının artması ile ilgili isyan konuları açılmış ama yönetimin pek bir faaliyeti gerçekleşmemiş bu konuda. Mavi topaz , menekşe elmas ve iridyum gibi madenlerin fiyatları uçmuş durumda Ben bütün bu kötü yönlerine karşın oyuna devam etme kararı aldım. Umarım yanlış bir karar vermemişimdir. İmzamdaki karakterlerden ulaşabilirsiniz.
Saygılar..
Not : Beni tanıyan eski oyuncular özelden mesaj atarlarsa sevinirim.
Selamlar;
Eğer stres atmak için geliyorsan doğru karar diyebilirim fakat sinir küpü olucaksan ve bu gerçek yaşamınada etki edecekse yanlış karar :S Genede hoş geldiniz.Umarım aradığınızı bulursunuz.
Siouxanubis yazdı:Selamlar;
Eğer stres atmak için geliyorsan doğru karar diyebilirim fakat sinir küpü olucaksan ve bu gerçek yaşamınada etki edecekse yanlış karar :S Genede hoş geldiniz.Umarım aradığınızı bulursunuz.