Arkadaslar kısaca anlatıcam uzun konusmaya gerek yok Bu yeni sitem ile 3 maden cekicez 1 saat alıcak. Eski sitemde ise 12 tane cekiyorduk yeniden cıkma süresi en fazla 10 dk olması lazım.
1 satte 3 maden diyorsun,eskıden 12 12 de diğerinde cekılse 24 eder. evt haklısın. Ama önceden sen 12 tane cekıyordun şimdi senin dışında 3*15=45 maden ceken var. eğer hep ben çekeyim diyorsan sana az gelir. ama unutulmaması gereken o maden sadece sana lazım değil. baskasına da lazım. Çok lazımsa alacaksın charını geze geze cekeceksin. Güzel olan şeyleri taktir etmeyide bileceksin. Herşeye eleştri. Süreler aynı kalsa adam 15 ten aldığı stokladığı madeni kime satacak. bu defa onlar forumu dolduracak. Mantaliteyi değiştirin aynı madende beklemeyin, olayın özü bu. Bekleyerek maden çekme devri bitmiştir.
Sanatkarr yazdı:1 satte 3 maden diyorsun,eskıden 12 12 de diğerinde cekılse 24 eder. evt haklısın. Ama önceden sen 12 tane cekıyordun şimdi senin dışında 3*15=45 maden ceken var. eğer hep ben çekeyim diyorsan sana az gelir. ama unutulmaması gereken o maden sadece sana lazım değil. baskasına da lazım. Çok lazımsa alacaksın charını geze geze cekeceksin. Güzel olan şeyleri taktir etmeyide bileceksin. Herşeye eleştri. Süreler aynı kalsa adam 15 ten aldığı stokladığı madeni kime satacak. bu defa onlar forumu dolduracak. Mantaliteyi değiştirin aynı madende beklemeyin, olayın özü bu. Bekleyerek maden çekme devri bitmiştir.
İyi forumlar.
Kardesim geze geze nasıl cekiceksin ? Her madende 2 kişi duruyor.1 saat de 3 defa cekiceksin vede saf cıkıcakmı cıkmıcakmı belli deil.
şimdi size bır hesap gösteyım burada mavı cıkma sansı 2 katına cıkmıs gorunmektedır
şimdi yönetım ne dıyor topazlar ve mavı topazlar bır havuzda bız bunları cekıyoruz sırayla artık sansa kalmıs
ılkınde de cıkabılır sonunda da hesabı gostereyım
dıyelım havuzda 500 adet topaz ve mavı karısık dıyelım
500adx5 dk/2 maden sayısı = 1250 dk (bu eskı duruma gore)
500ad/20 dk/16 maden sayısı = 625 dk ( yeni duruma göre)
1250 / 625 = 2(2 sayısı 2 katına cıkmıs oldugunu yani 500 adet topazı yarı zamanda bıtıreceğimızı gosterıyor)
BeNCe EsKi ŞeKiL DaHa iYiYDi. Şu aN Ki SiSTeM YeRiNe EsKi SiSTeMDe SaF ÇıKMa oRaNıNı 4 KaT aRTTıRSıNLaR MaDeN SüReSiNi 10 Dk YaPSıNLaR BaK o ZmN TaDıNDaN YeNiYo Mu...!?!
şimdi yönetım ne dıyor topazlar ve mavı topazlar bır havuzda bız bunları cekıyoruz sırayla artık sansa kalmıs
ılkınde de cıkabılır sonunda da hesabı gostereyım
dıyelım havuzda 500 adet topaz ve mavı karısık dıyelım
500adx5 dk/2 maden sayısı = 1250 dk (bu eskı duruma gore)
500ad/20 dk/16 maden sayısı = 625 dk ( yeni duruma göre)
1250 / 625 = 2(2 sayısı 2 katına cıkmıs oldugunu yani 500 adet topazı yarı zamanda bıtıreceğimızı gosterıyor)
Sanatkarr yazdı:1 satte 3 maden diyorsun,eskıden 12 12 de diğerinde cekılse 24 eder. evt haklısın. Ama önceden sen 12 tane cekıyordun şimdi senin dışında 3*15=45 maden ceken var. eğer hep ben çekeyim diyorsan sana az gelir. ama unutulmaması gereken o maden sadece sana lazım değil. baskasına da lazım. Çok lazımsa alacaksın charını geze geze cekeceksin. Güzel olan şeyleri taktir etmeyide bileceksin. Herşeye eleştri. Süreler aynı kalsa adam 15 ten aldığı stokladığı madeni kime satacak. bu defa onlar forumu dolduracak. Mantaliteyi değiştirin aynı madende beklemeyin, olayın özü bu. Bekleyerek maden çekme devri bitmiştir.
İyi forumlar.
Bu arkadaşlara harfi harfine katılıyorum.Eskiden bi madene gidiyodum 3-4 saat bekliyodum safı geçtim 5kişi madende arkadaş 1taneyi zor alıyoruz.Şimdi ise bütün madenlerin sayısı 16taneye çıkarıldı.Süre 20dkmı oldu gez kardeşim ben dün ne e.ö bıraktım ne yerlatı nere var nere yok gezdim.Hemde bir defada değil sadece adayı 5defa turlamışımdır.Evet madende oturanlar devam ediyor olabilir.Ama ne yapalım adam mavi madeninde oturuyo bekliyo.Ben maviyi çektikten sonra abanoz beril mantar gibi madenlere koşuyorum.Valla yönetimi ilk kez tebrik ediyorum.Böyle güzel bir çalışma bence maden fiyatlarını dahada aşağı çekecek, madenden para kazanmak isteyenler para kazanamayacağını anlayıp madenleri asıl ejder ecel asab üretenlere bırakıcak ve 1 2 ay sonra herkesde ejder olucak(yaptım olacak )