Üretici ve Madencilere Müjde
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Üretici ve Madencilere Müjde
yerinde ve güzel bir güncelleme.açgözlülüğü bırakın artık.
- Zubizaretta
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
GodfreyxSpider07 yazdı:Siz öyle sanın,TATLISU yazdı:Artık madenlerle ilgili sorununuz kalmamıştır
Sizin düşüncenize göre artık maden başında kimse oturmayacak,herkes gezecek bakıcak hangi maden var onu çekecek.
Hayır hiç de öyle olmayacak,adam bakıcak her maden cekilmis hiçbirini toplayamıyor oturucak mecbur yine birinin başına.
20 dakika süre tutup bekleyecek bu kez.
Menekşe çıkarınca değil 50m,100m gibi bir fiyata bile satabilecek
kesinlikle!

- keremyaman44a
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Nasıl yani diyelimki yeni gelen madenlerde ( osmiridyum ) Madeni diyelim o maden 20 dk cıktıgı ıcın tek cekıste Irıdyummu cıkıyor
Kaş yapalım derken göz çıkardınız. Tebrikler 

aLpoS
xScHooLBoyx
Maden fiyatlarının düseceğini zannedenler yanılıyor . 
LoTuSNiToeT
xNİTOETx
CaRLiTox
xNİTOETx
CaRLiTox
- asillsoylu
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
İkv nin oyuncularına bir kazığı daha oyun zaten çekilmez bir hale gelmişti bu maden güncellemesi ile daha beter bir hal aldığını sanıyorum...önceki sistemde bir şekilde üretim yapacak olanlar saf madenlere ulaşabiliyorlardı ...20 dakikada bir maden yenilenecek zaten sürenin bu kadar uzun olmasıyla ilk darbe ....2. si iksir üretimi yapıyoruz madenleri birşekilde toparlayıp iksirleri üretebiliyorduk artık kudret iksiri ticaretide başlayacak ..kısacası ikv bu güncelleme ile iyice saçmaladı ..maden fiatlarının düşeceğini sananlar yanılıyor düşüncem böyle ...ama inşallah ben yanılıyorumdur ..hayırlı akşamlar zevkli oyunlar dilerim ....

ASİLsoyluASİL[49] -- ASİLsoyluREİS[49] -- Soyluasil[49] -- Efendixsedat[49] -- İlkgözağrım[49] -- Asillsoyluxşifa[49] -- ASİLsoyluREIS[49]
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Zubizaretta yazdı:GodfreyxSpider07 yazdı:Siz öyle sanın,TATLISU yazdı:Artık madenlerle ilgili sorununuz kalmamıştır
Sizin düşüncenize göre artık maden başında kimse oturmayacak,herkes gezecek bakıcak hangi maden var onu çekecek.
Hayır hiç de öyle olmayacak,adam bakıcak her maden cekilmis hiçbirini toplayamıyor oturucak mecbur yine birinin başına.
20 dakika süre tutup bekleyecek bu kez.
Menekşe çıkarınca değil 50m,100m gibi bir fiyata bile satabilecek
kesinlikle!
Yahu dediğin saçmalıktan ibaret.Sunucudaki itemin yada madenin piyasası eldeki madene bağlıdır.Yeni güncelleme ile günde çekilen maden sayısı büyük derecede arttı.Buda sunuculardaki maden sayısının artması buna paralel olarak fiyatlarının düşmesine sebep oldu.Emin ol süreleri değiştirilmese bu sefer ben daha dün 50 m den menekşe aldım diye ağlayanlar çıkacaktı.
Selametle..
bu gelistirmeyi yaparken sureyi uzatmayi degilde madenler cok iken azaltmayi yapsa idiniz butun millet istedigi malzemeyi kolayca uretse idi mesala maden cikma sureli 3 dakika olsa iyi olurdu her madenden 10 tane olsa ne guzel olurdu simdi herkesin kafasi bulandi acaba bunun altinda ne cikacak umarim hatanizi anlarsiniz ve sureli 3 dakikaya indirirsiniz ha maden az iken 5 dakikada cikiyor cogaldi 20 dakikada cikiyorr hic bir sey anlamadik ha bakkal kasap ha kasap bakkal ikiside ayni surelerin tekrar duzeltilmesini taleb ediyoruz benimle beraber 10 kişinin bir sözü oyundan bizi sogutmaYA mi calisiyorsunuz gunde 10 tane plus satiyordum cafemde simdi yuzune bakan yok ustelik tshort hediyee bunu goz ardi etmetyelim sayin yoneticilerimiz umarim kisa zamanda her sey yoluna girer
- ikvoyuncusu2008
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
İLk Günün Deneyimini Yaşamış Biri OLarak SöyLeyebiLirimki Maden Çekemeyen Birçok Kişinin Bu UyguLama Sayesinde Maden Çekitiğini Gördüm.Bir Maden Başında Sabahtan Akşama Kadar Aynı KişiLerin Çekmesi Yerine DeğiŞik KişiLerin , Değişik ÖbekLerde BuLunan MadenLeri Çekmesi UyguLamasının Büyük Başarı İLe GerçekLeştiğini Düşünüyorum.Bundan Rahatsız OLan Maden STOKLAYICILARI Yine İş Başa Düştü Diyip İsyan BayrakLarını Çekmeye BaşLadı Sanırım
.Dün Kafamda Birçok Soru İşareti OLmasına Karşı BöyLe Bir TabLo İLe KarşıLaştığım İçin MutLu OLdum.
Emeği Geçen Herkese Teşekkürler ... İyi ForumLar.
Emeği Geçen Herkese Teşekkürler ... İyi ForumLar.
[YaLNıZSavaŞÇII]
- altun
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Taşşak İKV
Güzel olmuş ama sayın yönetim madene tıkladığımızda hangi maden olduğu belirlensin bulamıoruz geçip gidioruz lütfen gereğinin yapılmasını isterim .. İyi Akşamlar..
aLtun