Yeni Maden Sistemini Nasıl Buldunuz?
- Excellence
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Yeni Maden Sistemini Nasıl Buldunuz?
Evet arkadaşlar bilindiği üzere madenlerde inanılmaz bir değişim oldu.Kimisi piyasayı düşürmek için yapıldı dedi , kimisi hayır piyasa düşmez daha artar dedi.Peki güncelleme geleli ilk günün ardından ki yorumlarınızı buraya yazabilirsiniz.Bana sorarsanız hiçbir şey değişmeyecek.Aynı madenler aynı fiyatlara yada az bir düşüş ile satılmaya devam eder...Yorumlarınızı bekliyorum...
EXCELLENCE
- FromXXXhELL
- Cin Avcısı

Re: Yeni Maden Sistemini Nasıl Buldunuz?
Oncelıkle sıstem oturmadan konusmak elbette erken ama matematıksel olarak bakarsak yeraltı madenlerı harıcınde cok bır esprısı yok yanı goz boyama ve cınlıkden ıbaret bence.. Umarım kabul gorur dıyecem ama bu oyunda ne guncelemer kabul gordu bunun gormemesı ıcın bır sebep yok
bu oyuncu kıtlesı bunuda gayet kolay benmser
bız yeraltı boglesı acıldıgı gunden berı defalarca ıtırazda bulunduk 2 adet olan maden slotu oyun mantıgı ıle bagdasmaz sızını sırf mılletı oyuna esır etmek ıcın yapılan cınlık dıye dınlıyen olmadı sımdı 8 katına cıkarmısıın oo atı alan uskudarı gecmıs sen daha guncelemını yenı yapıyorsun onunda bence mevcut duzenden daha kotu bır sekılde pıyasayı etkılermı etkılemezmı onu soylemek ıcın erken cıkan oran sayıısnda cunku degıısm yok bence etkılemez ama ben bu oyun kadar oyuncunun somurulme noktası olan baska oyun gormedım desem yalan olmaz..
tabıkı tıcarı kurulus kar ve para kazanıcak ama oyundakı onlıne suresını maksımumlarda tutabılmek ıcın bu kadar ılgınc ve bozuk sıstemlerın yaratılması cok hos degıl ..Bır cok onlıne oyun oynuyan denıyen ark gormussunuzdur... Her oyunda belırlı surelerle otomatık mesajlar vardır uayrı nıteklı veya reklam amaclı bızdede var sukur ama sadece reklam amaclı sız hıc ıkv de duydunuzmu fazla bılgısayar basında durmak saglıgınızı bozar dıkkalı olun dıye bır mesaj.. :shock: ama bır cok oyunda var ben bu noktaya bakarak yapım ekıbının oyuncuya ve oyuna bakıs acısını rahatlıkla gorebılırsınız.. Uzucu ve bence ıc acıtıcı bır durum bızler ııcn yazık.....................
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
[/img]
Amaç piyasayı düşürmek olamaz. Piyasayı düşürmek veya artırmak oyuncuların elinde. Bu yüzden kimileri artar, kimileri azalır diyor. Asıl amaç her maden başında 3-5 kişinin bekleyip "topla" yazısında bırakmayı önlemektir.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- FromXXXhELL
- Cin Avcısı

Elbettekı yapım ekıbının gorevı pıyasayı duzenlemek veya yapılandırmak tabıkı olamaz oyunun oynanabılırlık ve heyecan sevıyesını duzende tutmak asıl amac ama bence yanlıs noktadan bakıp yaklasıyorlar yukardakı kucuk bır ornekden verdıgım gıbı .. o yuzdende yanlıs bır gunceleme oldugu kanısındayım .. Bence arge grubu kımse farklı konsul ve rakıplerıde ıyı analız etmelı ordakı yuruyen sıstemlerı ve kendı oyunları ıle bagdasan veya ortusen sıstemlerı gelıstırmeye yonelık ısler yapmak daha akıla yatkın olur.. Sımdı burda kımse bıızm oyunumuz turk oyunu baska oyunlardan kopya cekmeye gerenk yok demesınkfat4 yazdı:Amaç piyasayı düşürmek olamaz. Piyasayı düşürmek veya artırmak oyuncuların elinde. Bu yüzden kimileri artar, kimileri azalır diyor. Asıl amaç her maden başında 3-5 kişinin bekleyip "topla" yazısında bırakmayı önlemektir.
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
[/img]
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
eehhh biraz iyi biraz kötü...
benim anlam veremediğim bir şey var yalnız.
ne olurdu şu madenlerin saf çıkma oranı baya bir arttırlsaydı..
amaçları insanlara işkence çektirmek mi anlamadım...
bi kısım çok sağlam bir kısım kötü bir kısım orta güçte şu oyunda
çoğunluk güçlü olsa, oyunu daha iyi bilen, taktiğini daha iyi yapan yine kazanır...
ama şans işi işte 5 saat çekersin çıkmaz adam gelir çeker çıkar
adam ejder üretir sen beklediğinle kalırsın
. . .
benim anlam veremediğim bir şey var yalnız.
ne olurdu şu madenlerin saf çıkma oranı baya bir arttırlsaydı..
amaçları insanlara işkence çektirmek mi anlamadım...
bi kısım çok sağlam bir kısım kötü bir kısım orta güçte şu oyunda
çoğunluk güçlü olsa, oyunu daha iyi bilen, taktiğini daha iyi yapan yine kazanır...
ama şans işi işte 5 saat çekersin çıkmaz adam gelir çeker çıkar
adam ejder üretir sen beklediğinle kalırsın
. . .
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
Bu Soruya En Net Cevap; 1 Ay Sonra Bu Sistem Belli Bir Rayına Oturduktan Sonra Verilir Diye Düşünüyorum...
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...