madenle ilgili
madenle ilgili
6 satten beri madendeyim hicbişeyin cıktığı yok :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Re: madenle ilgili
cevap bekliyorum GM
- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
neyin cevabını bekliyorsun soru sormamışsın ki 
ya akrdeş şöyle acıklıyaymı ya ben 6 saaten beri madendeyim sibryalı cıkmadı ama neden hani cabuk cıkıyordu sorum bu?
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
Merhabalar,
Hiçbir açıklamada daha çabuk saf maden çıkacağı yazısı görmedim ben. Sana bunu kim taahhüt etti bilmiyorum. Özellikle üzerine basa basa yazılan şudur. Bir madende beklemek yerine gezerek çekiniz. Sen 6 saat bir madende beklediysen hele bu bekleme süresinde seni taktir vede tebrik ediyorum.
iyi forumlar.
Hiçbir açıklamada daha çabuk saf maden çıkacağı yazısı görmedim ben. Sana bunu kim taahhüt etti bilmiyorum. Özellikle üzerine basa basa yazılan şudur. Bir madende beklemek yerine gezerek çekiniz. Sen 6 saat bir madende beklediysen hele bu bekleme süresinde seni taktir vede tebrik ediyorum.
iyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- kertenkele
- Demirci Çırağı

Çıkacağının garantisini kim verdi peki 
ya gidiyonuz salakca şeyler yazıyonuz ya arkadaşıma hak veriyorum yazın yada bi fiir söyleyin dalga gecmeyi kesin töbe töbe
- kertenkele
- Demirci Çırağı

biz dalga geçmiyoruz yeni güncellemeden sonra maden başında durmak eski sonucu vermiyor yani 6 saat durduğunda aslında 1.5 saatlik maden çekmiş oluyorsun madenleri dolaşman daha yararlı olacaktır
Yeraltında 8 kat arttırıldığı söyleniyor diğer bölgelerde ise 4 kat ,fakat kimilerine ilk çekişte iridyum çıkarken kimileri şikayetçi olan arkadaş gibi 6 saat çekiyor ve birşey çıkmıyor .
Şahsen ben böyle bir olaya şahit oldum . Sabahtan beri arkadaşım maden çekiyor ve hala iridyum çıkmadı..
Şahsen ben böyle bir olaya şahit oldum . Sabahtan beri arkadaşım maden çekiyor ve hala iridyum çıkmadı..
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
ok saol cevabın icin