Üretici ve Madencilere Müjde

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Cullen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Üretici ve Madencilere Müjde

Mesaj gönderen Cullen »

Birde şu yönden bakarsak benim 3 tane 49 luk çarım var ve hangi görev olursa olsun kaç lvl olursa olsun yardım isteyenlerin yüzde 90 ını geri çevirmiyorum sonuçta oyun bu eline yapışmaz şimdi göreve göre kendi levelinde zornanan bölgelerde (örn:antrepo labirent ve ada) herkez maden toplayacağı için yüksek lvller görevi olanlara yardım etme olayıda artacaktır diye umuyorum mesela ben dün akşam arkadaşlarımla adada bronz görevi olanlara yardım ettik ve çıktım oyundan sabah erken kalktım (dün arkadaşlarım madenlerden bahsettiler merak ettim) ve bronzun ordan aşağı inerken bi sürü maden gördüm bronza giden yolda sağlı sollu dedim harika olmuş herkez maden toplayacak ve herkez birbirine yardım edecek.
Cullenx
Cullenxşifa
Denizxonur
Kullanıcı avatarı
Conqueror
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Conqueror »

Canceazi yazdı:O zaman size bir öneri. Maden çekildiği zaman bu kaynak tükenmiştir yazdığı zaman yanında ne kaynağı olduğunuda yazsın böylece öğrenmiş oluruz. Yoksa 20 dakikada bir çıkıp anında çekilen madeni ancak çekene sorarak öğrenebiliriz o da ne kadar doğru söylerse.
süre biraz uzun geldi
İmza düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Aquarius
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Aquarius »

Aslında bu düşünceniz oyuncuların yararı için yapıldığı için daha da güzel yapılabilirdi. Mesela; Eski sistemde 5-6 dakikada kaynak yenilenirken şimdi 20-25 dakikada yenileniyor. Eski sistemde daha çok çekip geç çıkarıyorduk değerli madeni ama şimdi geç çekip daha erken çıkarıyoruz madeni. Bence bu kaynakların süresi biraz kısaltılsın. Örneğin, 7-8 dakika gibi...

Değerli madeni çıkarmamız böyle daha erken bu güzel olmuş ama oyuncuların tek beğenmediği nokta kaynağın geç yenilenmesidir. 2 maden çektiğimiz zamanı düşünürsek 40 45 dk. geçiyor çoğu zamanda herkes eli boş dönüyor. Bence bu fikirin düşünülmesi lazım.
ByOnuR ..
Kullanıcı avatarı
stormhawk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen stormhawk »

arkadaşlar şu anda oyunda deilimde bi maden fotosu çekip koyar mısınız?? :?:
Ahmak olmasaydı insan tüm zaferleri DOSTLUKLA kazanabilirdi...
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

Benım şahsı kanatım sacma bır gunceleme oldugu tabıı begenne olur olmaz bısı dıyemem maden konusnda sıkıntısı olanlara umarım care olur ama duz mantıkla bakınca hıc bır espırısı olmadııgı gorunuyor maden sayısını 8 kat cıkarmısın ee cıkma suresını 4 kat uzatmısısn ne anlamı kaldı :) haa hasan kor ha kor hasan .. yaa boyle ucuz cınlıklerle bu ıs duzelırmı :) bence sacma ve gerkesız olmus umarım oyuncular tarafından kabul gorur ne dıyleım :)
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen justine »

Üretici karakterlere uygulanan 100 reçete sınırlaması da kaldırılırsa düzgün bir iş daha yapmış olursunuz
Resim

Resim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bilinmez »

Resim

Halimizi görüyor ve öbür taraftan bize ağlıyor !
Kullanıcı avatarı
samet5334
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen samet5334 »

Aquarius yazdı:Aslında bu düşünceniz oyuncuların yararı için yapıldığı için daha da güzel yapılabilirdi. Mesela; Eski sistemde 5-6 dakikada kaynak yenilenirken şimdi 20-25 dakikada yenileniyor. Eski sistemde daha çok çekip geç çıkarıyorduk değerli madeni ama şimdi geç çekip daha erken çıkarıyoruz madeni. Bence bu kaynakların süresi biraz kısaltılsın. Örneğin, 7-8 dakika gibi...

Değerli madeni çıkarmamız böyle daha erken bu güzel olmuş ama oyuncuların tek beğenmediği nokta kaynağın geç yenilenmesidir. 2 maden çektiğimiz zamanı düşünürsek 40 45 dk. geçiyor çoğu zamanda herkes eli boş dönüyor. Bence bu fikirin düşünülmesi lazım.
KATILIYORUM ONURA
cCc İNCİ #@!? cCc
Kullanıcı avatarı
ozifb
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen ozifb »

yha bu madenlerin belirli bi yeri olucakmı yada mesala antrepoda cıkan maden bidaha labirenttemi cıkıcak nası olucak
½~~Kurtlarxozixxx(49)~~½
½~~Kurtlarxozixx(48)~~½
Kullanıcı avatarı
Amazon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Amazon »

FromXXXhELL yazdı:Benım şahsı kanatım sacma bır gunceleme oldugu tabıı begenne olur olmaz bısı dıyemem maden konusnda sıkıntısı olanlara umarım care olur ama duz mantıkla bakınca hıc bır espırısı olmadııgı gorunuyor maden sayısını 8 kat cıkarmısın ee cıkma suresını 4 kat uzatmısısn ne anlamı kaldı :) haa hasan kor ha kor hasan .. yaa boyle ucuz cınlıklerle bu ıs duzelırmı :) bence sacma ve gerkesız olmus umarım oyuncular tarafından kabul gorur ne dıyleım :)

Arkadaşa katılmamak mümkün değil.En azından süresi kısaltılsın.Maden bir iş yapacaksınız adam akıllı yapın.Gecelek cevabı az çok tahmin ediyorum."Oyunun dengesinin bozulmaması için.. vs."Zaten oyun dengesi bozuk ve bir denge sağlanmak isteniyorsa bu da maden sürelerinin kısaltılması ile olur. [10 dk ideal bence]

“Eski Duyurular” sayfasına dön