Deadwalleyefsane Hala oyunda mı.....?

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
kurtadmin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Deadwalleyefsane Hala oyunda mı.....?

Mesaj gönderen kurtadmin »

S.a sevgili dostlar, deadwalleyefsane hala oyunda mı, hala bu oyunu oynar mı....? Bir bilen zat varsa bilgi yazarsa sevinirim.

Saygılarımla,
Kurtadmin
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili
Sunucu: Tılsım

Re: Deadwalleyefsane Hala oyunda mı.....?

Mesaj gönderen AlpAykan »

Deadwalleyefsane yani Çağatay halen Anka da.
Bir diyeceğin varsa iletirim...
cagatay00
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen cagatay00 »

Burdayım kurtadmin :)) sen ne yüzsüz adammışsn yav kurtulduk dedik gene geldin neyse gel bakim sıkılıyordm bende ugraşıcak biri lazımdı :D
Deadwalleyefsane -
PassanGers At NigHt [PaN]

Hayatta hep mutlu oLursam hayalini kuracak neyim kalır .

Deadwalleyefsane
kurtadmin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

cagatay00 yazdı:Burdayım kurtadmin :)) sen ne yüzsüz adammışsn yav kurtulduk dedik gene geldin neyse gel bakim sıkılıyordm bende ugraşıcak biri lazımdı :D
Deadwalleyefsane -
Çağatay ben oyunu bırakalı yaklaşık 2 yıl oldu, bir gireyim bu adam hala bu oyunu oynar mı, hayatı hala sanaldan ibaretmidir diye bakayım dedim. Baktım ki hala oyundasın :) Belki büyümüştür, ADAM olmuştur dedim ama malesef yok boyle bişey :)
Ben niye geldim biliyomusun, zamanında bana ettiğin küfürlerden dolayı vicdan azabı çekip çekmediğini , bu küfürlerden dolayı Allah'ından belanı bulup bulmadığını merak ettiğimden gelip bi uğradım.
Ama yukarda ki yazından belli ki çağatay aynı çağatay, Akılllanacağına, ADAM olacağına hala alaycı ve hakaret seven bir küfürbaz.
Allah, anka halkını senin şirretinden ve küfürlerinden korusun.
kurtadmin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Yine de Allah'ın Selamı, Rahmeti ve Bereketi Senin ve Anka Oyuncularını Üstüne Olsun Çağatay...

Sağlıcakla Kalın, İyi Oyunlar
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

kurtadmin yazdı:
cagatay00 yazdı:Burdayım kurtadmin :)) sen ne yüzsüz adammışsn yav kurtulduk dedik gene geldin neyse gel bakim sıkılıyordm bende ugraşıcak biri lazımdı :D
Deadwalleyefsane -
Çağatay ben oyunu bırakalı yaklaşık 2 yıl oldu, bir gireyim bu adam hala bu oyunu oynar mı, hayatı hala sanaldan ibaretmidir diye bakayım dedim. Baktım ki hala oyundasın :) Belki büyümüştür, ADAM olmuştur dedim ama malesef yok boyle bişey :)
Ben niye geldim biliyomusun, zamanında bana ettiğin küfürlerden dolayı vicdan azabı çekip çekmediğini , bu küfürlerden dolayı Allah'ından belanı bulup bulmadığını merak ettiğimden gelip bi uğradım.
Ama yukarda ki yazından belli ki çağatay aynı çağatay, Akılllanacağına, ADAM olacağına hala alaycı ve hakaret seven bir küfürbaz.
Allah, anka halkını senin şirretinden ve küfürlerinden korusun.
İyi güzel dionda =) Senin durumun farklımıydı =) Hırsızlık sende yalancılık sende küfür sende seviyesizlik sende utanmazlık sende yüzsüzlük sendeydi.Şimdi adam olduğunu görmek güzel ama büyüdün mü onu bilemicem =)
cagatay00
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Kurtadmin böyle konuştun ya artık ölsem gam yemem adam olmuşssun sen :) ben küfür etmem hırsızlık yapmam bunu bilen biliyor ha bu arada küfür printlerin hala duruyor istersen bi ara yollayaym ne dersin ? ;)
Deadwalleyefsane

Deadwalleyefsane
kurtadmin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

cagatay00 yazdı:Kurtadmin böyle konuştun ya artık ölsem gam yemem adam olmuşssun sen :) ben küfür etmem hırsızlık yapmam bunu bilen biliyor ha bu arada küfür printlerin hala duruyor istersen bi ara yollayaym ne dersin ? ;)
Deadwalleyefsane
Aferim çağatay aradan 2 yıla yakın süre geçti artık küfür etmediğini söylüyorsun, adam olma yolunda adımlar atmışsın. Tabii bunu anka halkına sormak lazım, senden illahlah demişlerdi şimdi senin için ne diyorlar, bakmak lazım :)
Ama benden tavsiye sana ; kimsenin ağını alma, kimseye küfür etme, unutma bu bir oyun.
Adam gibi oyna şu oyunu...

Hadi hayırlı oyunlar sana....

Saygılarımla,
Kurtadmin
cagatay00
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Ispata gerek yok ;) oyunun eskileri senin ne oldugunu biliyor yasak olmasa printleri paylaşırdımda dua et yasak ve bana yakışır bişe degil o printleri paylaşmak

Deadwalleyefsane

Deadwalleyefsane
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen AlpAykan »

Çağatay özel mesajına bak kardeşim...

“Genel Sohbet” sayfasına dön