S.a sevgili dostlar, deadwalleyefsane hala oyunda mı, hala bu oyunu oynar mı....? Bir bilen zat varsa bilgi yazarsa sevinirim.
Saygılarımla,
Kurtadmin
Deadwalleyefsane Hala oyunda mı.....?
Re: Deadwalleyefsane Hala oyunda mı.....?
Deadwalleyefsane yani Çağatay halen Anka da.
Bir diyeceğin varsa iletirim...
Bir diyeceğin varsa iletirim...
Burdayım kurtadmin
) sen ne yüzsüz adammışsn yav kurtulduk dedik gene geldin neyse gel bakim sıkılıyordm bende ugraşıcak biri lazımdı
Deadwalleyefsane -
Deadwalleyefsane -
PassanGers At NigHt [PaN]
Hayatta hep mutlu oLursam hayalini kuracak neyim kalır .
Deadwalleyefsane
Deadwalleyefsane
Çağatay ben oyunu bırakalı yaklaşık 2 yıl oldu, bir gireyim bu adam hala bu oyunu oynar mı, hayatı hala sanaldan ibaretmidir diye bakayım dedim. Baktım ki hala oyundasıncagatay00 yazdı:Burdayım kurtadmin) sen ne yüzsüz adammışsn yav kurtulduk dedik gene geldin neyse gel bakim sıkılıyordm bende ugraşıcak biri lazımdı
![]()
Deadwalleyefsane -
Ben niye geldim biliyomusun, zamanında bana ettiğin küfürlerden dolayı vicdan azabı çekip çekmediğini , bu küfürlerden dolayı Allah'ından belanı bulup bulmadığını merak ettiğimden gelip bi uğradım.
Ama yukarda ki yazından belli ki çağatay aynı çağatay, Akılllanacağına, ADAM olacağına hala alaycı ve hakaret seven bir küfürbaz.
Allah, anka halkını senin şirretinden ve küfürlerinden korusun.
Yine de Allah'ın Selamı, Rahmeti ve Bereketi Senin ve Anka Oyuncularını Üstüne Olsun Çağatay...
Sağlıcakla Kalın, İyi Oyunlar
Sağlıcakla Kalın, İyi Oyunlar
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
İyi güzel diondakurtadmin yazdı:Çağatay ben oyunu bırakalı yaklaşık 2 yıl oldu, bir gireyim bu adam hala bu oyunu oynar mı, hayatı hala sanaldan ibaretmidir diye bakayım dedim. Baktım ki hala oyundasıncagatay00 yazdı:Burdayım kurtadmin) sen ne yüzsüz adammışsn yav kurtulduk dedik gene geldin neyse gel bakim sıkılıyordm bende ugraşıcak biri lazımdı
![]()
Deadwalleyefsane -Belki büyümüştür, ADAM olmuştur dedim ama malesef yok boyle bişey
Ben niye geldim biliyomusun, zamanında bana ettiğin küfürlerden dolayı vicdan azabı çekip çekmediğini , bu küfürlerden dolayı Allah'ından belanı bulup bulmadığını merak ettiğimden gelip bi uğradım.
Ama yukarda ki yazından belli ki çağatay aynı çağatay, Akılllanacağına, ADAM olacağına hala alaycı ve hakaret seven bir küfürbaz.
Allah, anka halkını senin şirretinden ve küfürlerinden korusun.
Kurtadmin böyle konuştun ya artık ölsem gam yemem adam olmuşssun sen
ben küfür etmem hırsızlık yapmam bunu bilen biliyor ha bu arada küfür printlerin hala duruyor istersen bi ara yollayaym ne dersin ?
Deadwalleyefsane
Deadwalleyefsane
Deadwalleyefsane
Deadwalleyefsane
Aferim çağatay aradan 2 yıla yakın süre geçti artık küfür etmediğini söylüyorsun, adam olma yolunda adımlar atmışsın. Tabii bunu anka halkına sormak lazım, senden illahlah demişlerdi şimdi senin için ne diyorlar, bakmak lazımcagatay00 yazdı:Kurtadmin böyle konuştun ya artık ölsem gam yemem adam olmuşssun senben küfür etmem hırsızlık yapmam bunu bilen biliyor ha bu arada küfür printlerin hala duruyor istersen bi ara yollayaym ne dersin ?
![]()
Deadwalleyefsane
Ama benden tavsiye sana ; kimsenin ağını alma, kimseye küfür etme, unutma bu bir oyun.
Adam gibi oyna şu oyunu...
Hadi hayırlı oyunlar sana....
Saygılarımla,
Kurtadmin
Ispata gerek yok
oyunun eskileri senin ne oldugunu biliyor yasak olmasa printleri paylaşırdımda dua et yasak ve bana yakışır bişe degil o printleri paylaşmak
Deadwalleyefsane
Deadwalleyefsane
Deadwalleyefsane
Deadwalleyefsane
Çağatay özel mesajına bak kardeşim...