Üretici ve Madencilere Müjde

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Locus
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Üretici ve Madencilere Müjde

Mesaj gönderen Locus »

Tüm İKV Camiasına hayırlı olması vesilesiyle.
Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
ghost
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: zeyda

Mesaj gönderen ghost »

EfendiKisi yazdı:Merhaba

Bir çok oyuncumuzun bu olayı yanlış anlam vermesinden dolayı, tahminden yararlanaraktan, rakamsal değerlere dökmek istiyorum. Süreler değişkenlik gösterebilir.Ortalama süre alınmıştır.

Güncellemeden önce; Topaz madeni sayısı 2 adet. 20 dakikada toplanma süresi 4 adet. 4x2=8 adet 20 dakikada toplanan Topaz sayısı.(Saf olma olasılığı var)
Güncellemeden sonra; Topaz madeni sayısı 16 adet. 20 dakikada toplanma süresi 1 adet. 16x1=16 adet 20 dakikada toplanan Topaz sayısı.(Saf olma olasılığı var)

Güncellemeden önce; Elmas madeni sayısı 4 adet. 20 dakikada toplanma süresi 4 adet. 4x4=16 adet 20 dakikada toplanan Ametist sayısı.(Saf olma olasılığı var)
Güncellemeden sonra; Elmas madeni sayısı 16 adet. 20 dakikada toplanma süresi 1 adet. 16x1=16 adet 20 dakikada toplanan Ametist sayısı.(Saf olma olasılığı var)

Önemli hatırlatma
Artık tek maden başında beklemek zorunda kalmayacaksınız. Birbirine yakın bir çok maden kaynağından 20 dakika süre zarfında faydalanabiliceksiniz.

Yani bu güncellemenin oyunculara hiçbir zararı olmamıştır. Aksine daha fazla yarar sağlamıştır.Tekrar hatırlatıyorum sadece tek bir maden kaynağının başında beklemek yapacağınız en büyük hatadır.
ne kadar oyunu bıraksamda forumu takıp edıyorum demıssınızkı 16 maden olacak ıyıde hepsını ben mı cekecegım kı 20 dk sonunda elımde 16 adet topaz yada mavı olsun
ben sıze olcacagı soyleyım adam carlarını yerlestırecek her bırının basına gene sana sıfır bır madenden dıgerıne kos demıssınız galıba oyunda sadece bır kısı oynuyor anka gıbı :D tum madenlere sadece ben cekıcem dıgerlerı oturacak
menteş
menteşIII
menteşII
Kullanıcı avatarı
Afterlife
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Afterlife »

Öncelikle Günaydın (:
Güne Güzel Bi Maden Güncellemesi İle Uyandım ama
Maden Çıkma Süreleri 4 Katına Çıkarıldığıı Duydum Buda
20 ila 24 dk Arası Demektir..

Peki Diyelim 100 Elmas'dan Sonra Bi Menekşe Çıkıcak..
Daha Fazla Ama Örnek..

100 Elması Önceden 84 dk Sürerdi..
Şimdi İse 336 dk Oldu

Şimdi Bi Menekşe Çekmek İçin 336 Dk'mi Beklicez

Kusura Bakmayın Ama Keşke Gelmeseydi

Sayı Arttırıldı Ama Dahada Zorlaştırıldı Benim İçin Daha Kötü..
Çünki Ben Öğrenciyim Ben Fazla Maden İstemiyorum
Lazım Olanı Kısa Sürede Çekip Ejderimi Üretmek İstiyorum

Bunu Soru Cevap'a Yazdım 37 Dk Oldu Tık Yok :D :D
Sesli Güldüm Koptum Yarıldım :P

Günde 1 Menekşemi Çıkıcaktı Artık 4 Günde Bi Menekşe Çıkar :D :D
güne 4 Mavimi Çıkıyordu
günde 1 Mavi Çıkar :P :P
Alaycikus
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Alaycikus »

Benim merak ettiğim bu kadar maden artırdınız çok güzel ama maden süresini neden uzatıyorsunuz? diyorsunuzki maden başında toplanma olmasın zaten bukadar maden sayısı artırarak maden başındaki insan sayısı azalıcak bir mavi topazda sabahlarken 3-4 kişi oluyorsa şimdi herkes dağılcak, ama bu sürenini tam olarak amacı ne bence bu süre sadece oyunda daha çok süre harcamamız için yapılmış bir tuzaktır!!.. mesela iksir için ökse toplarken ben 5 dk içinde 3 tane maden gezerek topluyorum şimdi 20 dk içinde 12 madenmi gezicem?? diyelimki gezdim bu madenler belirli bir sürede çıkmıyorki yada bu madenler sırayla çıkmıyorki sırasına göre gezelim ben gezerken biri erken çıkcak biri toplucak ben o çıksın diye en az 10 dk o madenin başında harcıcam ben o 10 dk içinde eski durumda zaten 6 ökse çekiyorum!!
Bence çok büyük bi yapılmış hatadır maden fiyatlarını düşürmeyi bırakın bununla birlikte iksir fiyatları bile artıkcak!!
Kullanıcı avatarı
AhmetY
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen AhmetY »

gerçekten güzel olmuş labirent antrepo gibi yerlerde artık canlanacak...

Ahmety ~~~~ Demirblack ~~~~ Reitha

Bir anlık cinnet herşeyi halleder...!
Herrcsher
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Herrcsher »

Arkadaşlar giridm oyuan biraz dolaştımm... Madnden basacak yer kalmamışş.. adam yere basamıor yanlışlıkla madene basıor... Yanlışlıkla basıor çünkü maden 20 dk de çıkıyor ve sunucuda çekilecek maden kalmamış.. Herkes devriye dönüyor. yerdeki madenler o kadar cazip geliyor ki adam savaş sırasında kaçsın mı kovalasın mı madeni mi çeksin... Adamın amacı maden çekmek olmasada geçerken bi güzel temizliyor #@!?. amacı maden çekmek isteyen kalıyor ortada..
Bu fikir nereden gelmiş yöneticilerin aklına bilmem ama biraz çocuk işi olmuş... Geçen forumda dolaşırken bu konuyla ilgili parlak bi fikir görmüştüm. Sezlere açıklamak isterim...
"adam şöyle diyordu: madenler yine herzamanki gibi çıksın fakat bir kişi madeni çektikten itibaren diyelim 5 saniye sonransına kadar daha farklı kişiler tarafından da çekilebilsin... Böylece maden başında bekleyen herkes madeni çekebilecekti." herkeste bence bu şekilde yeterince memnun olacaktı... Oyun yeni güncelleme ile amacından saptı. adamlar deli gibi dolanıyor ortalıkta.
Herkese iyi oyunlar diliyorum...
Clawxwildwolf Clawxgraywolf Clawxvindicatory
Kullanıcı avatarı
Cordelio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Real Living Real War

Mesaj gönderen Cordelio »

cok sacma olmus maden sayısını yukseltıp sureyıde yuksek tuttuktan sonra gene aynı sey oluyor bır kısı madenı gezıyor sırala sonra dakıka tutuyor ve dakıkası geldımı basa donuyor bır daha bu kısı bunları yaparken baska bır kısı o adamın cektıgı bolgedekı madenlerı gormuyor bıle
bu durumda ben bır sey dusundum maden cıkma zamanları sabıt olmasın bırıncı maden cektıkten sonra 10 dakıka ıkıncı maden cekısten sonra 5 dakıka ucuncu maden cekısten sonra 15 dakıka gıbı vb. degıskenlık gosterse daha ıyı olur bence bır kısı sabıt bulundugu bolgedekı madenlerı cekmez zamanı bılmedıgı dıger maden cıkar dıye acılmaz fazla ...
  • IxReaLxSaRaFiNxI -_- ReaLxCoRDeLio -_- RealxBaşkan

๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ

Gelince 35½ Alayı 3½
KaRŞıYaKa
K S K
Herrcsher
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Herrcsher »

PC kasıordu saten... bu yenilikle birlikte eö de dolaşamamaktayım bile qq oyunun içine ettiler
Kullanıcı avatarı
loncabaskani
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen loncabaskani »

Adaletli olmuş bence Her oyunun bir zorluğu olmalı
Benden eğerimi isteyin vereyim,atımı isteyin vereyim,çadırımı isteyin vereyiakat,vatanımdan hiç kimse bir kariş toprak istemesin,vermem.
metehan

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ölümcülx LONCASI
Ölümcülxrambo
Ölümcülxbüyücüm

Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xPrince »

AhmetY yazdı:gerçekten güzel olmuş labirent antrepo gibi yerlerde artık canlanacak...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ulan hiç güleceğim yoktu
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.

“Eski Duyurular” sayfasına dön