Arkadaşlar öncelikle herkeze selam olsun... Forumu herkezin okumasını rica ederekten kullanmamın sebebı şudur ki ;
oOOBİÇEROOo isimli karakterimi unıversıtede derslerımın cok sıkı olması ve ıkv ye fazla zaman ayıramamam nedenıyle oynasın dıye kardesıme bırakmıstım cocugu kandırmıslar bır sekılde karakteri çalmışlar.Detaylarının pek onemı yok hırsızlık sonuçta zaten fazla kafanızı ağrıtmayacagım.Sizden ıstegım sudur kı arkadas lıstemdekı degerlı kardeslerım basta olmak uzere (Cılgınbıberon karapençe crazydance kankaxgenco Avcıxkral sımyacı zahıt nuryuzlu chelseaxfan kankaxgorso Turkbey Gulasor populerdıamond alia dormancy Jerfi ve adını hatırlayamadıgım oyunu bırakmıs dıger saygı deger kardeslerım ) dıger butun ıkv oynamakta olan arkadaslarımın oOOBİÇEROOo ve kardesımın oynadıgı Efsa karakterı ıle hıc bır sekılde guvenerekten alısverıs yapmaması ve yapılmaması konusunda bu yazımı okumayan arkadasların uyarılmasıdır.Ben bu yazıyı yazmadan once umarım kımsenın canı yanmamıstır sonucta oyunda olsa herkez buna emek verıyor..Benı tanıyan tanımıyan herkez hakkını helal etsın bıdaha oyuna donmem zaten olanaksız hepiniz Allah'a emanetsınız...Karakterımı calan arkadasa da dıyecegım ; hakkım helal olsun ama onemlı olan benım af etmem degıl Allah'ın af etmesı sonucta dedıgım gıbı bu oyunda olsa buna emek verılıyor ki şahsen ben betadan berı cok emek verdım.Bilmiyorum sana aile terbiyesiyle öğretildi mi ama bana emeği çalmanın hırsızlık oldugu ogretıldı aile terbıyesıyle..Eğer pişman olur geri vermek istersen aşağı msn adresimi yazacagım belkı hatanı anlarsın,bense gerı almak ıcın ugrasmayacagım sımdılık..Benımle tekrardan gorusmek ısteyen arkadaslarda eklesınler adresımı msn den konusuruz..Yazıma onem verıp okuyan okumayan herkeze tesekkur ederım,hoscakalın ...
msn adresim: [İçerik Silindi] Güvenliğiniz için iletişim adreslerinizi paylaşmayınız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
TurkDragon
BİÇER-herkez okusun arkadaşlar.
-
- Acemi Savaşçı
- Phislikxcerrah
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BİÇER-herkez okusun arkadaşlar.
Alayı #@!? Bunların Ya Boşver Kardeşim Bunlar Yapsınlar Böle Devam Etsinler Bakalım Öbür Dünyada Ahirette Nasıl Verecekler Bunun Hesabını Boşver Oyuna Geri Dön Kasarız Ya Problem Değil.
SEUSE
RAİDERS OF ANATOLİA
RAİDERS OF ANATOLİA
Kardeşim senide mi yaktılar yeni duydum arkadaştan
desene ikv bir eski ve güvenilir bir oyuncusunu daha kaybetti.Şeref haysiyet kalmadı kimsedi neyse en azından böyle haysiyetsizliğin kalmadığı bir yerde boşa zaman kaybetmessin . Allah'a emanetsin msn den görüşelim ...
Geçmiş olsun.
- ziRaaTxJiqSaw
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
SeLamlar,
Oyunda Beni Bul Beni Bulamıyorsan Greywolf Levent abiyi buL Karakterin bende Şuanda Bilesin Benı Oyunda Bul Bende Seni aRıyordum Zaten .Senin Calınan Karakterini Gaziantep'ten CocukLarın eLinden aLdım.Levent Abi İlede Konustum Beni Oyunda Bul ..Vericem Karakterini Devam Et Oyununa
Allahın Yanında Bi İyiLiğin VaRmış o Karakter Bende Levent Abiyle Kesinlikle Konuş.
IIxCenqİZxII
Oyunda Beni Bul Beni Bulamıyorsan Greywolf Levent abiyi buL Karakterin bende Şuanda Bilesin Benı Oyunda Bul Bende Seni aRıyordum Zaten .Senin Calınan Karakterini Gaziantep'ten CocukLarın eLinden aLdım.Levent Abi İlede Konustum Beni Oyunda Bul ..Vericem Karakterini Devam Et Oyununa
Allahın Yanında Bi İyiLiğin VaRmış o Karakter Bende Levent Abiyle Kesinlikle Konuş.
IIxCenqİZxII

-Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar ! Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz
Where Are BeST Alayına ResT >
CenqiZII
- xXThEPuNiShErXx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Geçmiş olsun kardeşim Betadan Beri emek verdiğine şahidim ve çok üzüldüm...
Verilen emeğe herkes tarafından saygı istiyoruz buna herkes dahil yöneticiler bile.
Verilen emeğe herkes tarafından saygı istiyoruz buna herkes dahil yöneticiler bile.
xXThePuNiSheRXx, ThEPuNiShErBüYü, ThEPuNiShErŞiFa
Geçmiş olsun kardeşim.Bu hırsızlıkların Önüne Asla geçilmiyicek.Bundan adım gibi eminim,int'de %100 Güvenilir,Bir şekilde asla dolaşamazsınız.Bunu bizzaT antivirüs programcıları ve Windows üreticileri demektedir.
Düşmanınızın dahi bir insan olduğunu unutmayınız.
-
- Acemi Savaşçı
Sağolun dostlar ... CengizV ,,, GORSOMAN isimli arkadas levent kardesımle ırtıbata gececek msn den gorusmek uzere...