Çemberli Taş ve Dirençleri

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Flip
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Çemberli Taş ve Dirençleri

Mesaj gönderen Flip »

Arkadaşlar çoğumuzun merak ettiğin bişi var
Çemberli taş ve Canavarların Dirençleri şimdi bir resim eklicem ve umarım herşeyi anlatır.
Resim

Bu resimde Çemberli taşın Elektiriğe direnci olduğunu gösteriyor Elektiriğe direnci olan Yaratıkların elementede Direnci vardır
o Yüzden Savaşçılar ne işe yarıcak ne yapıcak onlar demeyin Fiziksel hasarlar ve Max hasarlar işliye bilir
Sadece bilgilendirmeye çalıştım Her türlü Seviyeli Yoruma açığım Sadece bu benim Fikrim Biraz düşündüğünüzde mantıklı geliyor inanın.
Resim
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Re: Çemberli Taş ve Dirençleri

Mesaj gönderen adresbu »

Flip yazdı:Arkadaşlar çoğumuzun merak ettiğin bişi var
Çemberli taş ve Canavarların Dirençleri şimdi bir resim eklicem ve umarım herşeyi anlatır.
Resim

Bu resimde Çemberli taşın Elektiriğe direnci olduğunu gösteriyor Elektiriğe direnci olan Yaratıkların elementede Direnci vardır
o Yüzden Savaşçılar ne işe yarıcak ne yapıcak onlar demeyin Fiziksel hasarlar ve Max hasarlar işliye bilir
Sadece bilgilendirmeye çalıştım Her türlü Seviyeli Yoruma açığım Sadece bu benim Fikrim Biraz düşündüğünüzde mantıklı geliyor inanın.
Merhaßalar

Aynen İlker çok anlamlı ßır konu ve Tahmınınde doqru gißi sankı,

iyi Forumlar, İyi eqlenceler.
Kullanıcı avatarı
Flip
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Flip »

adresbu yazdı:
Resim

Merhaßalar

Katıldığın için teşekkür ederim yasin Yeni Büyücümü kasıyordum ki Çemberlitaş diye bişi yansıttı adam baktım elektirik direnci :)
Resim
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Flip yazdı:
adresbu yazdı:
Resim

Merhaßalar

Katıldığın için teşekkür ederim yasin Yeni Büyücümü kasıyordum ki Çemberlitaş diye bişi yansıttı adam baktım elektirik direnci :)
hehe ßaq işe işte. Hersey kısmet demişler Dogru demısler ßelkı ßu ßır Kopya :D
ama ßuzda işleyeßılır. Çemßer yapamazlar asla ßir hayvanı mesafesı olmadan vurması olamaz
Neyse ßen kaçtım iyi qeceler.

İyi Forumlar
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

bencede çok yerinde br tahmin aslında buda demek oluyorki çemberlitaşta savaşçılara daha çok iş düşecek. :!:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
Sparow
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Dıstrıct Area

Mesaj gönderen Sparow »

zaten savaşcılar çöp oldu ınsallah durumu dengelı bı hale getırebılırler
Kullanıcı avatarı
AtaxHiSaRLi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen AtaxHiSaRLi »

Konunuza sancak sunucusunda misafir oluyorum ancak tahmininde yanlışsın arkadaşım. Eğer ki fuar zamanında Sobee tarafından yayınlanan videoyu izlediysen bir grup büyücü takımının ilerlediği gözükmektedir. Kaldı ki fiziksel veya max hasar diyorsun büyüler sadece bu konumda meteorit atabilirler 2. skil çöp olacaktır...
Resim

AtaxHiSaRLı

Resim

Hayat bir Nefes kadar uzun, bir o kadarda kisadir...
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

AtaxHiSaRLi yazdı:Konunuza sancak sunucusunda misafir oluyorum ancak tahmininde yanlışsın arkadaşım. Eğer ki fuar zamanında Sobee tarafından yayınlanan videoyu izlediysen bir grup büyücü takımının ilerlediği gözükmektedir. Kaldı ki fiziksel veya max hasar diyorsun büyüler sadece bu konumda meteorit atabilirler 2. skil çöp olacaktır...
Bu oraya sadece büyücülerin gireceği anlamınada gelmez ama savaşçılarada iş düşebilir bekleyelim ve görelim ;)

Saygılarmla :!:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen ozaerden »

2.Çemberlitaş Araştırması'nda aynı konuyu ben gündeme getirmiştim ama.. :roll:
Pırasasapı (32)

Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır. :D
Kullanıcı avatarı
Xxxgencinsanxxx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Xxxgencinsanxxx »

Yönetim tüm tahminleri her zaman bozan bir yol izlemiştir.Ancak çemberlitaş usulü ixir vb eşyaların bölgeden haber wericeğini sanmıyorum.Kenanın gücü elektrik hasarlıdır. savaşçılara yeni kapılar açılabilir.2.Yetenek çöp olamaz tam dizili bir karekterde buz 600-650 arası olur buda 5k/7k fazla sağlar.(Çeşitli varyasyonları vardır drenç kırma ile ) kolay gelsin.

“Genel Sohbet” sayfasına dön