Arkadaşlar çoğumuzun merak ettiğin bişi var
Çemberli taş ve Canavarların Dirençleri şimdi bir resim eklicem ve umarım herşeyi anlatır.
Bu resimde Çemberli taşın Elektiriğe direnci olduğunu gösteriyor Elektiriğe direnci olan Yaratıkların elementede Direnci vardır
o Yüzden Savaşçılar ne işe yarıcak ne yapıcak onlar demeyin Fiziksel hasarlar ve Max hasarlar işliye bilir
Sadece bilgilendirmeye çalıştım Her türlü Seviyeli Yoruma açığım Sadece bu benim Fikrim Biraz düşündüğünüzde mantıklı geliyor inanın.
Flip yazdı:Arkadaşlar çoğumuzun merak ettiğin bişi var
Çemberli taş ve Canavarların Dirençleri şimdi bir resim eklicem ve umarım herşeyi anlatır.
Bu resimde Çemberli taşın Elektiriğe direnci olduğunu gösteriyor Elektiriğe direnci olan Yaratıkların elementede Direnci vardır
o Yüzden Savaşçılar ne işe yarıcak ne yapıcak onlar demeyin Fiziksel hasarlar ve Max hasarlar işliye bilir
Sadece bilgilendirmeye çalıştım Her türlü Seviyeli Yoruma açığım Sadece bu benim Fikrim Biraz düşündüğünüzde mantıklı geliyor inanın.
Merhaßalar
Aynen İlker çok anlamlı ßır konu ve Tahmınınde doqru gißi sankı,
Merhaßalar
iyi Forumlar, İyi eqlenceler.
Katıldığın için teşekkür ederim yasin Yeni Büyücümü kasıyordum ki Çemberlitaş diye bişi yansıttı adam baktım elektirik direnci
Merhaßalar
iyi Forumlar, İyi eqlenceler.
Katıldığın için teşekkür ederim yasin Yeni Büyücümü kasıyordum ki Çemberlitaş diye bişi yansıttı adam baktım elektirik direnci
hehe ßaq işe işte. Hersey kısmet demişler Dogru demısler ßelkı ßu ßır Kopya
ama ßuzda işleyeßılır. Çemßer yapamazlar asla ßir hayvanı mesafesı olmadan vurması olamaz
Neyse ßen kaçtım iyi qeceler.
Konunuza sancak sunucusunda misafir oluyorum ancak tahmininde yanlışsın arkadaşım. Eğer ki fuar zamanında Sobee tarafından yayınlanan videoyu izlediysen bir grup büyücü takımının ilerlediği gözükmektedir. Kaldı ki fiziksel veya max hasar diyorsun büyüler sadece bu konumda meteorit atabilirler 2. skil çöp olacaktır...
AtaxHiSaRLı
Hayat bir Nefes kadar uzun, bir o kadarda kisadir...
AtaxHiSaRLi yazdı:Konunuza sancak sunucusunda misafir oluyorum ancak tahmininde yanlışsın arkadaşım. Eğer ki fuar zamanında Sobee tarafından yayınlanan videoyu izlediysen bir grup büyücü takımının ilerlediği gözükmektedir. Kaldı ki fiziksel veya max hasar diyorsun büyüler sadece bu konumda meteorit atabilirler 2. skil çöp olacaktır...
Bu oraya sadece büyücülerin gireceği anlamınada gelmez ama savaşçılarada iş düşebilir bekleyelim ve görelim
Yönetim tüm tahminleri her zaman bozan bir yol izlemiştir.Ancak çemberlitaş usulü ixir vb eşyaların bölgeden haber wericeğini sanmıyorum.Kenanın gücü elektrik hasarlıdır. savaşçılara yeni kapılar açılabilir.2.Yetenek çöp olamaz tam dizili bir karekterde buz 600-650 arası olur buda 5k/7k fazla sağlar.(Çeşitli varyasyonları vardır drenç kırma ile ) kolay gelsin.