Bana Dolandırıcı Diyenler Hk. ( FeRhATSeKeR )

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Bana Dolandırıcı Diyenler Hk. ( FeRhATSeKeR )

Mesaj gönderen Designer »

Eyvallah kardeşlerim sağolun.

Fotolarda görmüşsünüzdür adama diyorum paranı vereyim sonrada kalan karizmaları ver, anlamıyor ben naapayım bide üstüne üstük beni tehdit ediyor senin adını çıkartcam diye.

Moralim çok pis bozuldu arkadaşlar kalan karizmaları alcam sonra girmem ben oyuna bi müddet kardeşim olur karakterlerde...
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Al işte ya dengesizin birisi özelime yazıyor sen o karizma vermeyen elemansın dimi diye daha konunun ne olduğunu bilmeden neden atııp tutarlar bilmiyorum.

Ben büyücüAKIN dan epin aldım ilk kodu verdi parasını anında verdim şahidimdir
MoSTaR dan isim epin i aldım 30m verdim yine ilk kodu almıştım şahidimdir
Xmustixxx ten 2isim+plus epin aldım ilk kodları verdi ve 70m anında verdim ben dolandırcak olsam bu adamları dolandırırdım.

Düşünün Ben 115m yi 3 isim+plus koduna vermişim gidipte neden 1m 2m için adımı çıkartayım hangi mantığa sığar bu???

Bana İFTİRA atan o dengesizlerle ahirette karşılaşcaz elbet.

Ben o ferhat denen elemana kesildim geliyorum diye haber veriyorum adam geliyor bana sen dolandırıcısın hırsızsın diyor. Lan senin 4 adet karizmana mı kaldım ben dengesiz...

Elemana diyorum kesildim geliyorum karizmalarımı almaya devam etcem paranı vereyim diye eleman bana senden bi halt istemez karizmada vermiyorum sana diye laf yapıyor. Neden şuursuz insanlar hep beni buluyor hayret ediyorum ya...
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Paffpuff
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos
Lonca: Güneşin Öncüleri

Mesaj gönderen Paffpuff »

yok yok kesinlikle bu arkadaşımız öle bişeyy yapmamıstır yapmazda kımsede parası kalmazz ve kendısıne karızma sattık bı kere bıle olsun pramı vermemzlık yada fıyatta ındırım yap dıyee dırenlmıslıgı yokturr kı sanmıyorum yanı baskasında karızma alıp parasını vermeden gıtsınnn bi kişiyi suclamadan önce oturupta dinlemeyi bilmeli bi insannn diye düsünüyorumm !!!!!
Kullanıcı avatarı
Ozhan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Ozhan »

Uğur u bende iyi tanırım , kesınlıkle öyle bır şey yapmaz. Ve de benımde cok aktarımım alısverısım falan oldu arkdasım ile hiç bir yanlısnı görmedım her seyı hakkı ile yapmıstır. Elindekı butun sahaserlerı alnının terı ıle sabahlara kadar maden cekerek urettı ben sahıdım.Ferhat ı da 39 lvl zamnlarında tanırım nasıl öyle karalamıs Uğur u anLamadım :?: . sen Keyfine Bak kardeşim bi süre oyuna ara ver dedıgın gıbı Kesınlıkle böle şeylerı takma kafana.
Ozhan ooOIÖZHANBEYIOoo DrÖZHAN ÖZHANBEY
Şşş..! KeSeR Döner SaP DöneR ViRGüL Gün GeLir HeSap DöneR..
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Ozhan yazdı:Uğur u bende iyi tanırım , kesınlıkle öyle bır şey yapmaz. Ve de benımde cok aktarımım alısverısım falan oldu arkdasım ile hiç bir yanlısnı görmedım her seyı hakkı ile yapmıstır. Elindekı butun sahaserlerı alnının terı ıle sabahlara kadar maden cekerek urettı ben sahıdım.Ferhat ı da 39 lvl zamnlarında tanırım nasıl öyle karalamıs Uğur u anLamadım :?: . sen Keyfine Bak kardeşim bi süre oyuna ara ver dedıgın gıbı Kesınlıkle böle şeylerı takma kafana.

Katılıyorum.

Merhaßalar,,

ßen her ikinizinde öyle yapıcanı sanmıyorum Zaten fotolarlada Kastı açıklamalar var.

iyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ya fotoğraflarda bellı paranı verıcem bekle gelıyom kalan karizmalarımı alıcam dedım ama adam bana dırek İFTİRA atarak yasakladı.

Gelmiş bunun yandaşları dolandırı yazıyolar bıde özelime insanda hiç mi utanma arlanma olmaz fotoğrofları görüyo ama hala dolandırıcı diye laga luga yapıyo.
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Designer yazdı:Ya fotoğraflarda bellı paranı verıcem bekle gelıyom kalan karizmalarımı alıcam dedım ama adam bana dırek İFTİRA atarak yasakladı.

Gelmiş bunun yandaşları dolandırı yazıyolar bıde özelime insanda hiç mi utanma arlanma olmaz fotoğrofları görüyo ama hala dolandırıcı diye laga luga yapıyo.
BoşveR...

1,2m için Hırsız olunmaz.

Ama unutamyalımkı ßir evın kapısındakı ayakkabıları çaldı dıye ßır adamı Ömrünün sonuna kadar hapıs cezası verılen ßır ulkedeyız En ufak ßirseyi aßartan ve Üstün çıkmaya çalısan ßir ülkeyiz,Vatandaşız. Neyse.

İyi Forumlar
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

adresbu yazdı:
Designer yazdı:Ya fotoğraflarda bellı paranı verıcem bekle gelıyom kalan karizmalarımı alıcam dedım ama adam bana dırek İFTİRA atarak yasakladı.

BoşveR...

1,2m için Hırsız olunmaz.

Ama unutamyalımkı ßir evın kapısındakı ayakkabıları çaldı dıye ßır adamı Ömrünün sonuna kadar hapıs cezası verılen ßır ulkedeyız En ufak ßirseyi aßartan ve Üstün çıkmaya çalısan ßir ülkeyiz,Vatandaşız. Neyse.

İyi Forumlar

yA Yasin kardeşim ben gerçek hayatta nasıl böyle bir şeye bulaşmak istemessem oyundada uzak dururum bana bir kişi bile benı dolandırdı diye ispat gösteremez.

ben karizma satarken bile 400 bın istiyorum, adam fazladan 10 bın bıle koysa ben alısverıse 10 bın koyarım ve bana 400 bın para gecmesını sağlarım. Ben karizma satarken alan adam düştüğünde migrattan cıkıp o adama kalan karızmayı verdıgımı biliyorum ki adam nerdeyse 1 saat girmemişti interneti gitmiş ben adama sürekli özel mesaj atmaya calısıyordum. en son ıletıldı migrattan cıkıp kalan karizmayı verdim.

ben kul hakkı yememeye bu kadar özen gösterirken dengesizin birinin gelip adıma leke sürmesine izin vermem.
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
emreciksin27
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen emreciksin27 »

Kim Benim Designe Laf Atıyor Dolandırıcı Diyor Len :)

Ben Designe Sonuna Kadar Güveniyorum. Fotoları İnceleyemedim Çünkü Zamanın Fazla Yok Ama Design Eminim Bu Olayda Haklıdır...

Ama Biraz Okudum Ve Design İnandım....
İKiMiZdE AyNı ŞeYi DüŞüNüYoRuZ BeN SeNi,SeN İsE KeNDiNi.

Kod: Tümünü seç

http://img13.imageshack.us/img13/4949/ekran010811131801.jpg
Kullanıcı avatarı
Ozhan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Ozhan »

adresbu yazdı:
Ozhan yazdı:Uğur u bende iyi tanırım , kesınlıkle öyle bır şey yapmaz. Ve de benımde cok aktarımım alısverısım falan oldu arkdasım ile hiç bir yanlısnı görmedım her seyı hakkı ile yapmıstır. Elindekı butun sahaserlerı alnının terı ıle sabahlara kadar maden cekerek urettı ben sahıdım.Ferhat ı da 39 lvl zamnlarında tanırım nasıl öyle karalamıs Uğur u anLamadım :?: . sen Keyfine Bak kardeşim bi süre oyuna ara ver dedıgın gıbı Kesınlıkle böle şeylerı takma kafana.

Katılıyorum.

Merhaßalar,,

ßen her ikinizinde öyle yapıcanı sanmıyorum Zaten fotolarlada Kastı açıklamalar var.

iyi Forumlar.
Benim olay ile alakaam yok sadece arkadasimi savundum ;)
Ozhan ooOIÖZHANBEYIOoo DrÖZHAN ÖZHANBEY
Şşş..! KeSeR Döner SaP DöneR ViRGüL Gün GeLir HeSap DöneR..

“Genel Sohbet” sayfasına dön