ARTIK VEDA ZAMANI GELDİ.....

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
BAYR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

ARTIK VEDA ZAMANI GELDİ.....

Mesaj gönderen BAYR »

YAKLASIK 4 YILDIR EMEK VERDIGIM ONCA EMEGIMIN ICINDE OLDUGU HESABIMIN CALINMASI VEDE O COK MUHTEREM YONETICILERIMİZE NE YAPABILIRIZ BIR COZUM YOLU VARMI KI DIYE SORDUGUMDA ALDIGIM CVP ARTIK BURAYA KADAR DEDİRTDİ....

ALDIGIM CVP : GEÇMİŞ OLSUN.....

BENI TANIYAN TANIMAYAN HERKEZE OYUNDA VE DE REEL HAYATDA BASARILAR DİLERİMM..UMARIM HERSEY GONLUNUZCE OLUR COK GUZEL GUNLERIM ANILARIM GECDI ELBETDE SEVMEYENLER CIKAR ONLARADA BURDAN YAZIYORUM HEPINIZE HAKKIM HELAL OLSUN...

EMINONUN EN DEGERLI OYUNCULARINA SELAM OLSUN ......

BAYR BAYRBUYU BAYRŞİFAA ( ARTIK ÇALİNMİŞ Bİ VAZİYETDE.....KIMSE GELEN PMLERE ONEM WERMESIN....)

KALIN SAGLICAKLA BURAYA KADARMIS....
OYUN BİTTİGİNDE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA GİRER...
xxBAYRxx
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Re: ARTIK VEDA ZAMANI GELDİ.....

Mesaj gönderen adresbu »

BAYR yazdı:YAKLASIK 4 YILDIR EMEK VERDIGIM ONCA EMEGIMIN ICINDE OLDUGU HESABIMIN CALINMASI VEDE O COK MUHTEREM YONETICILERIMİZE NE YAPABILIRIZ BIR COZUM YOLU VARMI KI DIYE SORDUGUMDA ALDIGIM CVP ARTIK BURAYA KADAR DEDİRTDİ....

ALDIGIM CVP : GEÇMİŞ OLSUN.....

BENI TANIYAN TANIMAYAN HERKEZE OYUNDA VE DE REEL HAYATDA BASARILAR DİLERİMM..UMARIM HERSEY GONLUNUZCE OLUR COK GUZEL GUNLERIM ANILARIM GECDI ELBETDE SEVMEYENLER CIKAR ONLARADA BURDAN YAZIYORUM HEPINIZE HAKKIM HELAL OLSUN...

EMINONUN EN DEGERLI OYUNCULARINA SELAM OLSUN ......

BAYR BAYRBUYU BAYRŞİFAA ( ARTIK ÇALİNMİŞ Bİ VAZİYETDE.....KIMSE GELEN PMLERE ONEM WERMESIN....)

KALIN SAGLICAKLA BURAYA KADARMIS....

Merhaßalar

Öncelıkle çok qeçmiş Olsun, Reel Hayatında ßaşarılar

Ama Çar çalınması,üyelık çalınması yönetımın yapacaqı ßir sey yok.
ama ßu adrestekıni yapaßılırsen çarlarını alaßılırsın kolayca pes edersen Hırsızlar galıp qelır. ßirkez daha düşün ßence

ßak ßu adrestekı Konuya Cesaretlen..!

Kod: Tümünü seç

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=46688
İyi Forumlar iyi eqlenceler.[/b][/color]

“Genel Sohbet” sayfasına dön