İyi Forumlar
Sancak Savaşı mı?
- exoriusII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Sancak Savaşı mı?
Arkadaslar sancak savasları adında bi etkinlik yapılıyor güzel ellerine sağlık fakat (sözde)700.000 kişinin oynadıgı bir oyunda 8 sunucu mevcut ve her sunucudan 72 klan üyesinin katılımıyla gerceklesen bu etkınliğe tüm oyunda 576 kişi katılabılıyor tek seferde, bu etkınlık 15 gun boynca devam edecek 576x15=8640 kişi katılacak tabi bunların bir cogu daha önce katılan kişiler olacaktır ben yinede 8640 farklı kişi olarak kabul ettim peki sorum şu 691 360 kişi ne yapacak
? 1 kere düzenlenecegine gün içerisinde 2 3 farklı GM tarfından yinelense herkes faydalansa daha güzel olmazmı ?Birşeyler yapmaya çalışıyorlar saygım sonsuz ama ya tam yapsnlar ya hiç yapmayp oldugu gibi bıraksnlar bişeyleri geçiştirmek için etkınlık düzenlenmesin.
İyi Forumlar
İyi Forumlar
Re: Sancak Savaşı mı?
700.000 üyelikten bahsediyorlar sanırım.. Benim en az 10 tane üyeliğim var
Tam 700bin değildir o yuvarlamışlardır
bak aklıma bi karikatür geldi dur bulursam atıcam hemen

Tam 700bin değildir o yuvarlamışlardır

- exoriusII
- Şarapçı'nın Sırdaşı
iyi yuvarlamışlarxPrince yazdı:700.000 üyelikten bahsediyorlar sanırım.. Benim en az 10 tane üyeliğim var![]()
Tam 700bin değildir o yuvarlamışlardırbak aklıma bi karikatür geldi dur bulursam atıcam hemen
![]()
- MKAKoMuTaN
- FareAdam Düşmanı
exoriusII yazdı:iyi yuvarlamışlarxPrince yazdı:700.000 üyelikten bahsediyorlar sanırım.. Benim en az 10 tane üyeliğim var![]()
Tam 700bin değildir o yuvarlamışlardırbak aklıma bi karikatür geldi dur bulursam atıcam hemen
![]()
MkaKoMuTaN by IIxKıBRıSLıxII
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...