Bu gün Migrat'tayız başlıktata belirttiğim gibi adama iksir verecek iken adamı yanlışlıkla gruptan attım.Ben o kişiye alışveriş açacak iken o alışveriş açtı ve fare simgesi yaboldu.Fareyi bulmak için tıkladığımda adamı yanlışlıkla gruptan attım.Kendisinden (waynerooney) ve tüm gruptan özür diliyorum bu olaydan dolayı.Bir oyun için kalp kırmak değmez.
Sayın yönetim bu tür olaylara biraz özen gösterelim.Gruptan at dediğinde ekrana bir onay gelsin evet veya hayır olarak.Acele ve birazda dikkatsizlik sonucunda bu tür sorunlar ile karşılaşıyoruz ve o kadar emek te boşa gitmiş oluyor.
İyi forumlar...
GB ler'de İstemeden Gruptan Atma
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
GB ler'de İstemeden Gruptan Atma
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
Re: GB ler'de İstemeden Gruptan Atma
Bu önerinizin değerlendirilmesi için lütfen ikv destek formu öneri başlığı altındaki formu doldurarak destek ekibine iletiniz.
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Bundan öncede göndermedim değil çok gönderdim fakat aldıgımız cevap şöyle:sahcihan yazdı:Bu önerinizin değerlendirilmesi için lütfen ikv destek formu öneri başlığı altındaki formu doldurarak destek ekibine iletiniz.
"Önerilerinizi bir öneri havuzu içerisinde toplamaktayız.Sizden gelen talep yoğunluguna bağlı olarak faaliyete geçirilecektir"
Her defasında aynı cevap.Herşey nedense yazıda kalıyor.Hiç bir faaliyet görülmemektedir.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
gerçekten sana katılıyorum gruptan at a basıldığında ekrana bir onay kutusu gelebilir...
Bir anlık cinnet herşeyi halleder...!
Ahmety ~~~~ Demirblack ~~~~ Reitha
Bir anlık cinnet herşeyi halleder...!