İSMET BEY (KALE SORUNU) ÖNERİ !!
İSMET BEY (KALE SORUNU) ÖNERİ !!
BENCE İSMET BEYDE KALESİNDE KALARAK SAVAŞSA KIPIRDAMAN İŞTE O ZAMAN ZORLAŞIR BİRAZ İSMET BEYİDE KESMEK VE ŞARTLAR EŞİT OLABİLİR O ZAMAN NE DERSİNİZ ?
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı

Re: İSMET BEY (KALE SORUNU) ÖNERİ !!
defalarca yazıldı çizildi düzeltileceğini sanmıyorum..GM yede sormuştum köşke geldiğinde değişilmeyecek demişti..
sırf lodoslara yapılan bu haksızlık yüzünden çok lodos olan var..
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
Bu konu hakkında bugün mailde attım inşallah dikkate alırlar.Eğer diğer Lodos arkadaşlarda bunları okuyup mail atarlarsa daha çabuk faaliyete geçer kanaatindeyim.
Bu arada sonuna kadar katılıyorum arkadaşım.kalearkasi yazdı:defalarca yazıldı çizildi düzeltileceğini sanmıyorum..GM yede sormuştum köşke geldiğinde değişilmeyecek demişti..
savaşçılar muhafızları hallader 3-4 büyücü ismeti keser o zamanFerhatbey yazdı:BENCE İSMET BEYDE KALESİNDE KALARAK SAVAŞSA KIPIRDAMAN İŞTE O ZAMAN ZORLAŞIR BİRAZ İSMET BEYİDE KESMEK VE ŞARTLAR EŞİT OLABİLİR O ZAMAN NE DERSİNİZ ?![]()

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
kıpırdamazsa daha kolay olur. kenardaki 4-5 muhafız kolayca kesilir, ismete dışarıdan büyü atılır 
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
En iyi çözüm menzilini azaltmalarıdırFerhatbey yazdı:BENCE İSMET BEYDE KALESİNDE KALARAK SAVAŞSA KIPIRDAMAN İŞTE O ZAMAN ZORLAŞIR BİRAZ İSMET BEYİDE KESMEK VE ŞARTLAR EŞİT OLABİLİR O ZAMAN NE DERSİNİZ ?![]()
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
mitmet yazdı:kıpırdamazsa daha kolay olur. kenardaki 4-5 muhafız kolayca kesilir, ismete dışarıdan büyü atılır
-
DoGanSarLi
- FareAdam Düşmanı

Arkadaş oraya Kale içinde yazmış görmüyor musunuz? Yani kaleye girmeden kesmek mümkün olmasın demek istemiş.KaraXHayalet yazdı:mitmet yazdı:kıpırdamazsa daha kolay olur. kenardaki 4-5 muhafız kolayca kesilir, ismete dışarıdan büyü atılır
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Arkadaş sanırım yerinde sabip dursun orya burya yürümesin diye ima etmiş eğer sabit kalırsada yana yürümeyeceği için kenardan çekilemez ve daha zorlaşır diye bir ifadede bulunmak istemiş en azından ben öyle anladım.mitmet yazdı:kıpırdamazsa daha kolay olur. kenardaki 4-5 muhafız kolayca kesilir, ismete dışarıdan büyü atılır
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
mitmet yazdı:kıpırdamazsa daha kolay olur. kenardaki 4-5 muhafız kolayca kesilir, ismete dışarıdan büyü atılır

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa