Çarım Soyuldu!!!

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Jayxsean
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Çarım Soyuldu!!!

Mesaj gönderen Jayxsean »

Yaklaşık bir aydır oyuna girmiyorum.Carımın şifresini sadece kp kasması için Emrebesenk,Ömrümteksenin,Ömrümün sahibi,Ustaxbesenk,Ebesenkxşifa gibi çarların sahibi Maksut Beşenk'e vermiştim.Adam çarımı soymuş ve klandan çıkarıp kp kaybına neden olmuş. :D Hemen mynet şifremi değiştirmek için girdim fakat adam bu sefer de gizli soruyu değiştirmiş :? Neyse bi şekilde değiştirdik şifreyi bugun carı birine -karşılıksız- vermek için girdim ama carların hepsi silinmiş.Oyunu bırakıyorum artık böyle iki yüzlü insanlardan uzak durun diye yazıyorum.İsteyen herkese ispat edebilirim facede konuşmalarımız var.Allah'a emanet olun.Oyuna çok kaptırmayın kendinizi.Kimseye de güvenmeyin!Hepinizi seviyorumm :lol:
Ya Rabb! Bela-yı aşk ile kıl aşina beni
Bir dem bela-yı aşktan etme cüda beni
Jayxxsean
BTL***BaYaN TeBeSSüM
Kullanıcı avatarı
xRushMoLex
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka

Re: Çarım Soyuldu!!!

Mesaj gönderen xRushMoLex »

charın çalınmış sen hala gülebiliyorsun ilginç
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

ReaLaTTacK

ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
lordstrike
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen lordstrike »

xRushMoLex yazdı:charın çalınmış sen hala gülebiliyorsun ilginç
Resim
Resim
Resim
Resim

0_o O Bİr £fs@n£.......
Kullanıcı avatarı
Jayxsean
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Hiç bişey için üzülmeye değmez kaldı ki ben bir oyun için üzülünmeyeceğini idrak etmiş 21 yaşında insanım.Olayı ciddiye almamam gerçekliğinden şüphe etmeyi gerektirmez.Isteyene ispat edebilecegimi de söyledim.
Jayxxsean
BTL***BaYaN TeBeSSüM
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Enderxangel »

Jayxsean yazdı:Hiç bişey için üzülmeye değmez kaldı ki ben bir oyun için üzülünmeyeceğini idrak etmiş 21 yaşında insanım.Olayı ciddiye almamam gerçekliğinden şüphe etmeyi gerektirmez.Isteyene ispat edebilecegimi de söyledim.
Buna katıldım ;)
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Geçmiş olsun !
Kullanıcı avatarı
Meerlinee
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: Hayal Kahvesi

Mesaj gönderen Meerlinee »

Öncelikle geçmiş olsun..Sonra da bence emeklerinin gitmesi kötü olmuş.Ama oyunu bırakmana vesile olunmuşsa bu güzel bişey.Oyun için üzülmemek çooooook isteyip de başaramadığım için seni tebrik ediyorum ve saygı duyuyorum :) Gerçek yaşantında boooool başarılı, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir hayat diliyorum.
HüzünKovanKuşu
Abıhayat
Serotonin
Kullanıcı avatarı
TheRiamax
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen TheRiamax »

Geçmiş olsun kardeşim ama bir insanın çar şifresini okadar kişiye veriyorsa o çar soyulmaya mahkumdur.
Resim
Kullanıcı avatarı
Chardo
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Chardo »

Geçmiş olsun öncelikle..Güvendiğin bir insan tarafından ihanete uğraman kötü bir şey.Bu tür olaylar çok yaşanıyor oyun camiasında.Çoğu insan üzüntüsünden kahrolur.Bunun bir oyun olduğunun da bilincinde değildir.Üzüntüler kişiden kişiye değişir.Kimi karakterinin çalındığı için,kimi ise beklemediği bir kişiden darbe almasından dolayı üzülür.

Her ne kadar hesap bilgilerini paylaşmakla hata etmiş olsan da,bu olayın sonucunda çoğu insana nazaran isyan edip,bunalıma girmektense,bunun sadece bir oyun olduğunu bilmek ve tebessümünün eksilmemesi inan çok büyük bir erdemdir.Keza hem yaşça hem de zekaca olgun bir insana yakışır bir davranış bu.

Bu da olaylar karşısında kolay kolay yıkılmayacağını gösterir.Seni canı gönülden tebrik ediyor,hayatın boyunca bu bilinçle devam etmeni diliyorum.Umarım bu örnek davranış,bazı şeyleri olduğundan abartı göstermemekte insanlara ışık tutar..
Kullanıcı avatarı
Jayxsean
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Chardonnay yazdı:Geçmiş olsun öncelikle..Güvendiğin bir insan tarafından ihanete uğraman kötü bir şey.Bu tür olaylar çok yaşanıyor oyun camiasında.Çoğu insan üzüntüsünden kahrolur.Bunun bir oyun olduğunun da bilincinde değildir.Üzüntüler kişiden kişiye değişir.Kimi karakterinin çalındığı için,kimi ise beklemediği bir kişiden darbe almasından dolayı üzülür.

Her ne kadar hesap bilgilerini paylaşmakla hata etmiş olsan da,bu olayın sonucunda çoğu insana nazaran isyan edip,bunalıma girmektense,bunun sadece bir oyun olduğunu bilmek ve tebessümünün eksilmemesi inan çok büyük bir erdemdir.Keza hem yaşça hem de zekaca olgun bir insana yakışır bir davranış bu.

Bu da olaylar karşısında kolay kolay yıkılmayacağını gösterir.Seni canı gönülden tebrik ediyor,hayatın boyunca bu bilinçle devam etmeni diliyorum.Umarım bu örnek davranış,bazı şeyleri olduğundan abartı göstermemekte insanlara ışık tutar..
Çok teşekkür ederim ;) Hala böyle duyarlı insanların varlığını bilmek beni gerçekten mutlu etti...
Jayxxsean
BTL***BaYaN TeBeSSüM

“Genel Sohbet” sayfasına dön