beta hk

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

beta hk

Mesaj gönderen fuci »

sa arkadaşlar bazı oyuncular ''ben betadan beri oynuyorum''diyor.beta ne demek bilgilendirirseniz sevinirim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Locus
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: beta hk

Mesaj gönderen Locus »

Merhaba

İKV Açık Beta [25 Aralık 2006] .
Mynet üyeliği olan herkes oyunu sitemizden indirerek beta sürümünü oynayabilir. BU HERKESE AÇIK TEST SÜRÜMÜDÜR. Online oyuncu sayısı kısıtlı olacaktır. İyi Eğlenceler.

25 Aralık 2006 yılında İKV'nin test sürümü açılmıştır. Test :arrow: Beta
Yani oyunun ilk açıldığı döneme Beta Dönemi diyebiliriz. İlk açıldığı zamanlarda Yetenek Penceresi/Konuşma Penceresi aşağıda gördüğün resimdeki gibiydi. Ayrıca Beta Döneminde karakterlerin ismi istediğin gibi (Büyüklü/Küçüklü) yapılabiliyordu.

Resim

Beta sürümden tam sürüme ise 1 Nisan 2007 tarihinde geçilmiştir. Bildiklerimi yazdım, umarım yardımcı olmuşumdur.
Kullanıcı avatarı
JuSTLoV
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Wan Te D

Re: beta hk

Mesaj gönderen JuSTLoV »

Locus yazdı:Merhaba

İKV Açık Beta [25 Aralık 2006] .
Mynet üyeliği olan herkes oyunu sitemizden indirerek beta sürümünü oynayabilir. BU HERKESE AÇIK TEST SÜRÜMÜDÜR. Online oyuncu sayısı kısıtlı olacaktır. İyi Eğlenceler.

25 Aralık 2006 yılında İKV'nin test sürümü açılmıştır. Test :arrow: Beta
Yani oyunun ilk açıldığı döneme Beta Dönemi diyebiliriz. İlk açıldığı zamanlarda Yetenek Penceresi/Konuşma Penceresi aşağıda gördüğün resimdeki gibiydi. Ayrıca Beta Döneminde karakterlerin ismi istediğin gibi (Büyüklü/Küçüklü) yapılabiliyordu.

Resim

Beta sürümden tam sürüme ise 1 Nisan 2007 tarihinde geçilmiştir. Bildiklerimi yazdım, umarım yardımcı olmuşumdur.
Birde onlar Beta dönemi değil V1 Dönemi isimlerdir
Beta döneminden V1 dönemine geçişte herkezin karakterleri silindi.Ve oyun baştan başladı.Beta döneminde Örnek:Justlov1234567890 yani rakamlar kullanılabiliyordu ve ATX CUS gibi nickler açılabiliyordu. V1 de ise bunlar kaldırıldı sadece büyüklü küçüklü yazım serbest idi kısa bir zamandan sonra Baş harfi büyük gerisi küçük kuralı geldi.ve 3 harfli nicklerde silindi CaptainATX ismide ordan gelmektedir.Bilginize.

Ahmet beye sorabilirsiniz.:=)
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön