el tutulması,oyun hatası
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
el tutulması,oyun hatası
son 1 2 haftadır ,durdurma skili atıldıgında el tutulması geldiginde dahi buyu atmaya çalıstıgımda yetenek kullanamaz durumdasınız yazıyor buyumde.bir hata oldugundan suphelenıyorum ,ilgilenirseniz sevinirim
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Re: el tutulması,oyun hatası
MerhaßaLar,ibrahimking yazdı:son 1 2 haftadır ,durdurma skili atıldıgında el tutulması geldiginde dahi buyu atmaya çalıstıgımda yetenek kullanamaz durumdasınız yazıyor buyumde.bir hata oldugundan suphelenıyorum ,ilgilenirseniz sevinirim
Hata yok. çünkü Durdurmada ßazen Hiç ßir yetenek Dahi KuLLanamama gißi durumLar oLuyor.ßüyücüLer için
çaresiz ßir Nokta o, SavaşçıLar Karsısında Çaresiz KaLıyoruz.
Ama Durdurma Yedıqımızde Kutup,Zihin Gißi YetenekLerı ßarı kuLLanaßılsek...! :?: ßiraz oLsun ßüyücüLerde Çaresiz oLmaz.
İyi Forumlar,İyi EqLenceLer
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

yasincim zaten zihin tutulmadığı sürece kullanabiliyorsun o yetenekleri. Çok nadir zihin tutarsa o an kullanamıyorsun. Yoksa durdurma yiyen her büyü ölmüş olur.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
durdurmada bazen hiç bir yetenek kullanamama gşbş durumlar sadece zihin tutulmasında olur bence el tutulmasında vuramamalılar sadece büyü bozma kutup zihin Vb. kullanılabilmeli büyü atılamamalı çünkü adı üstünde el tutulması senin elini tutarken sen büyü atabilirmisin ?adresbu yazdı:MerhaßaLar,ibrahimking yazdı:son 1 2 haftadır ,durdurma skili atıldıgında el tutulması geldiginde dahi buyu atmaya çalıstıgımda yetenek kullanamaz durumdasınız yazıyor buyumde.bir hata oldugundan suphelenıyorum ,ilgilenirseniz sevinirim
Hata yok. çünkü Durdurmada ßazen Hiç ßir yetenek Dahi KuLLanamama gißi durumLar oLuyor.ßüyücüLer için
çaresiz ßir Nokta o, SavaşçıLar Karsısında Çaresiz KaLıyoruz.
Ama Durdurma Yedıqımızde Kutup,Zihin Gißi YetenekLerı ßarı kuLLanaßılsek...! :?: ßiraz oLsun ßüyücüLerde Çaresiz oLmaz.
İyi Forumlar,İyi EqLenceLer

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Lonca: Guardians Of İstanbul
Durdurma attığında kons açarsan elin tutulmuş olsa bile yetenek kullanamazsın..ibrahimking yazdı:son 1 2 haftadır ,durdurma skili atıldıgında el tutulması geldiginde dahi buyu atmaya çalıstıgımda yetenek kullanamaz durumdasınız yazıyor buyumde.bir hata oldugundan suphelenıyorum ,ilgilenirseniz sevinirim
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
öyle olabilir.çünkü el tutulması geliyo yada hiç bişey gelmiyo yetenek kullanamzsınız dıyor.ölüp gidiyorum.ona bi dikkat ediyim bi dahaki sefereRefresh yazdı:Durdurma attığında kons açarsan elin tutulmuş olsa bile yetenek kullanamazsın..ibrahimking yazdı:son 1 2 haftadır ,durdurma skili atıldıgında el tutulması geldiginde dahi buyu atmaya çalıstıgımda yetenek kullanamaz durumdasınız yazıyor buyumde.bir hata oldugundan suphelenıyorum ,ilgilenirseniz sevinirim