el tutulması,oyun hatası

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

el tutulması,oyun hatası

Mesaj gönderen ibrahimking »

son 1 2 haftadır ,durdurma skili atıldıgında el tutulması geldiginde dahi buyu atmaya çalıstıgımda yetenek kullanamaz durumdasınız yazıyor buyumde.bir hata oldugundan suphelenıyorum ,ilgilenirseniz sevinirim
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Re: el tutulması,oyun hatası

Mesaj gönderen adresbu »

ibrahimking yazdı:son 1 2 haftadır ,durdurma skili atıldıgında el tutulması geldiginde dahi buyu atmaya çalıstıgımda yetenek kullanamaz durumdasınız yazıyor buyumde.bir hata oldugundan suphelenıyorum ,ilgilenirseniz sevinirim
MerhaßaLar,

Hata yok. çünkü Durdurmada ßazen Hiç ßir yetenek Dahi KuLLanamama gißi durumLar oLuyor.ßüyücüLer için

çaresiz ßir Nokta o, SavaşçıLar Karsısında Çaresiz KaLıyoruz.

Ama Durdurma Yedıqımızde Kutup,Zihin Gißi YetenekLerı ßarı kuLLanaßılsek...! :?: ßiraz oLsun ßüyücüLerde Çaresiz oLmaz.

İyi Forumlar,İyi EqLenceLer
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Sanatkarr »

yasincim zaten zihin tutulmadığı sürece kullanabiliyorsun o yetenekleri. Çok nadir zihin tutarsa o an kullanamıyorsun. Yoksa durdurma yiyen her büyü ölmüş olur.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tokerx »

adresbu yazdı:
ibrahimking yazdı:son 1 2 haftadır ,durdurma skili atıldıgında el tutulması geldiginde dahi buyu atmaya çalıstıgımda yetenek kullanamaz durumdasınız yazıyor buyumde.bir hata oldugundan suphelenıyorum ,ilgilenirseniz sevinirim
MerhaßaLar,

Hata yok. çünkü Durdurmada ßazen Hiç ßir yetenek Dahi KuLLanamama gißi durumLar oLuyor.ßüyücüLer için

çaresiz ßir Nokta o, SavaşçıLar Karsısında Çaresiz KaLıyoruz.

Ama Durdurma Yedıqımızde Kutup,Zihin Gißi YetenekLerı ßarı kuLLanaßılsek...! :?: ßiraz oLsun ßüyücüLerde Çaresiz oLmaz.

İyi Forumlar,İyi EqLenceLer
durdurmada bazen hiç bir yetenek kullanamama gşbş durumlar sadece zihin tutulmasında olur bence el tutulmasında vuramamalılar sadece büyü bozma kutup zihin Vb. kullanılabilmeli büyü atılamamalı çünkü adı üstünde el tutulması senin elini tutarken sen büyü atabilirmisin ? ;)
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Durdurma attığında kons açarsan elin tutulmuş olsa bile yetenek kullanamazsın..
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ibrahimking »

Refresh yazdı:
Durdurma attığında kons açarsan elin tutulmuş olsa bile yetenek kullanamazsın..
öyle olabilir.çünkü el tutulması geliyo yada hiç bişey gelmiyo yetenek kullanamzsınız dıyor.ölüp gidiyorum.ona bi dikkat ediyim bi dahaki sefere

“Genel Etkileşim” sayfasına dön