Yaşar'ım, eğer küfür etmişse tabiki cezasını çekecek.Burda hem fikiriz.Öyle yada böyle bu etkinliğin galibi Arz klanı olmuş tabiki tebrik edeceğiz.Benim anlatmak istediğim taraflı bir yönetimin olması.Bu konuda bunun ispatı.O Tayfaxoğuz'un söyledikleri sizce mederasyon gerektirmiyormu? Gerektiriyor dimi.Eğer ben burdan her hangi birine it desem anında ban yerimki lan dedim diye süresiz ban yedim.Mesele şu : Burda Tayfaxoğuz Lodoslara it demiş.GM lerde zaten Arz ve Lodosları sevmiyorlar.Sevmedikleri içinde görmezden geliyorlar.Daha öncede bunun gibi bi çok olay yaşadık hatta farkı olaylarda yaşandı.Mesala GM'in birinin full dizili bir charı başkasına hediye etmesi gibi.Ha diyeceklerki o char eskiden de vardı bende hediye ettim.Vardı ama üstü fulmüydü bilinmiyor.GM olan arkadaş GM olduktan sonra o hesabı hediye etti.Önce etse yine bir sıkıntı olmayacaktı.Ben ve benim gibi bi kaç kişi daha şöyle düşünüyor.GM olduktan sonra charı dizdi ve hediye etti.Ha belki öyle değildir ama biz böyle düşünüyoruz.Bu şekilde düşünmeye iten sebeblerimizde var tıpkı bu konu üzerinde Tayfaxoğuz'un korunması gibi sebebler...
TaTaNgAxEbKK , tamam belki dediğin gibi Lodos klanında karaktersizler vardır.Peki Arzlarda yokmu? Bu konuyu iyi incelemi ve Tayfaxoğuz'a dikkat etmeni tavsiye ediyorum...
[içerik Düzenlenmiştir.] İKV yönetimine karşı asılsız iddalarınızdan, oyun yöneticilerine hakaretten ve tartışmaya çekmeye yönelik yorumunuzdan dolayı forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
Sancak savaşında yenilince
- YiLMaZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Re: Sancak savaşında yenilince
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
YiLMaZ yazdı: Yaşar'ım, eğer küfür etmişse tabiki cezasını çekecek.Burda hem fikiriz.Öyle yada böyle bu etkinliğin galibi Arz klanı olmuş tabiki tebrik edeceğiz.Benim anlatmak istediğim taraflı bir yönetimin olması.Bu konuda bunun ispatı.O Tayfaxoğuz'un söyledikleri sizce mederasyon gerektirmiyormu? Gerektiriyor dimi.Eğer ben burdan her hangi birine it desem anında ban yerimki lan dedim diye süresiz ban yedim.Mesele şu : Burda Tayfaxoğuz Lodoslara it demiş.GM lerde zaten Arz ve Lodosları sevmiyorlar.Sevmedikleri içinde görmezden geliyorlar.Daha öncede bunun gibi bi çok olay yaşadık hatta farkı olaylarda yaşandı.Mesala GM'in birinin full dizili bir charı başkasına hediye etmesi gibi.Ha diyeceklerki o char eskiden de vardı bende hediye ettim.Vardı ama üstü fulmüydü bilinmiyor.GM olan arkadaş GM olduktan sonra o hesabı hediye etti.Önce etse yine bir sıkıntı olmayacaktı.Ben ve benim gibi bi kaç kişi daha şöyle düşünüyor.GM olduktan sonra charı dizdi ve hediye etti.Ha belki öyle değildir ama biz böyle düşünüyoruz.Bu şekilde düşünmeye iten sebeblerimizde var tıpkı bu konu üzerinde Tayfaxoğuz'un korunması gibi sebebler...
TaTaNgAxEbKK , tamam belki dediğin gibi Lodos klanında karaktersizler vardır.Peki Arzlarda yokmu? Bu konuyu iyi incelemi ve Tayfaxoğuz'a dikkat etmeni tavsiye ediyorum...
Abicim söylediklerin ciddi anlamda felaket hediye konusu eğerki bunları bir GM yapıyor ise vay halimize ilk başta oyunu yöneten kişilerin İkv nin kurallarını çiğnemiş oluyor şuanda bende düşünüyorumda yazık ilk defa duyuyorum şok oldum :S .
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
- YiLMaZ
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Osmanlı İmparatorluğu
Arda, daha neler neler var bildiğim.Ama umursayan bir üst yönetim yok :?
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
- Amazon
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Etkinlik alımı sistem tarafıdan otomatik olarak yapılyor diye biliyorum.Bunda GM lerin bi etkisi olduğunu da sanmıyorum.Herkesin bildiği gibi bir adet bile Lodos GM yok ve Sancak Savaşları etkinliğine alınan 3 grubuda GM'ler tayin ediyor.Sizce bi celişki yokmu burda.İlk etkinliğin olduğu gün oyundaydım.Benim tanıdğım Lodos klanı sağlam savaşcı, büyücü ve şifacılar dan bir adet dahi katılamamıştı o etkinliğe.Her zaman dile getirdiğim adaletsizlik yine boy göstermişti.
- Prisonbreakx
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Öncelikle Merhabalar,
2 gündür sancak savaşında Lodosları yeniyoruz ve lodoslar bölgeden bize GM ye laf atmaya başlıyorlar.İçeri üstü sağlam
olmayan kişilerin girdiğini söylüyorlar.İçeri sağlam adamlar 2 gündürde giriyor ve sayıları da az değil.Yenilmelerinin
sebebi arzların güçlü ve stratejik oynaması.Hiç karalamaya lekelemeye gerek yok.Foruma da böyle bir konunun açılmasın
da hiçbir sakınca görmüyorum.Son söz olarak diyeceğim:Meyve veren ağacı taşlarlarmış..
İyi Oyunlar..
LoSTxOsManBeY
2 gündür sancak savaşında Lodosları yeniyoruz ve lodoslar bölgeden bize GM ye laf atmaya başlıyorlar.İçeri üstü sağlam
olmayan kişilerin girdiğini söylüyorlar.İçeri sağlam adamlar 2 gündürde giriyor ve sayıları da az değil.Yenilmelerinin
sebebi arzların güçlü ve stratejik oynaması.Hiç karalamaya lekelemeye gerek yok.Foruma da böyle bir konunun açılmasın
da hiçbir sakınca görmüyorum.Son söz olarak diyeceğim:Meyve veren ağacı taşlarlarmış..
İyi Oyunlar..
LoSTxOsManBeY
LoSTxOsManBeY[Ashab-ı Keyf]
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
LoSTxlOsManBeYl[Ejder Asa]
LoSTxSoNLaHMacuN(Ecel Getiren)
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Be haysiyetsiz sen kimsin ki bize it diyebiliyosun,lanet olsun ki sizin gibi adilere sahip çıkıyolarda karşımıza adam diye çıkartıyolar,ama aslında bölgeden efendi geçinen senin gibi ciğeri 5 para etmez birçok pislik var .
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
Merhaba;YiLMaZ yazdı: Yaşar'ım, eğer küfür etmişse tabiki cezasını çekecek.Burda hem fikiriz.Öyle yada böyle bu etkinliğin galibi Arz klanı olmuş tabiki tebrik edeceğiz.Benim anlatmak istediğim taraflı bir yönetimin olması.Bu konuda bunun ispatı.O Tayfaxoğuz'un söyledikleri sizce mederasyon gerektirmiyormu? Gerektiriyor dimi.Eğer ben burdan her hangi birine it desem anında ban yerimki lan dedim diye süresiz ban yedim.Mesele şu : Burda Tayfaxoğuz Lodoslara it demiş.GM lerde zaten Arz ve Lodosları sevmiyorlar.Sevmedikleri içinde görmezden geliyorlar.Daha öncede bunun gibi bi çok olay yaşadık hatta farkı olaylarda yaşandı.Mesala GM'in birinin full dizili bir charı başkasına hediye etmesi gibi.Ha diyeceklerki o char eskiden de vardı bende hediye ettim.Vardı ama üstü fulmüydü bilinmiyor.GM olan arkadaş GM olduktan sonra o hesabı hediye etti.Önce etse yine bir sıkıntı olmayacaktı.Ben ve benim gibi bi kaç kişi daha şöyle düşünüyor.GM olduktan sonra charı dizdi ve hediye etti.Ha belki öyle değildir ama biz böyle düşünüyoruz.Bu şekilde düşünmeye iten sebeblerimizde var tıpkı bu konu üzerinde Tayfaxoğuz'un korunması gibi sebebler...
Birde Lodoş terimi tuhafıam gidiyor.Eğer Lodosları 3. cinslere benzetmenin bi mahsuru yoksa GM'moş olsun GM lerde![]()
Oyun evreninde verilen her cezanın mutlak bir sebebi vardır öncelikle bunun bilincinde olalım hiçbir oyuncu sebepsiz yere moderasyona uğramaz çünkü her moderasyon denetime açıktır.
İtem dizme olayınada şöyle kabaca bir göz atmak gerekirse kendimden örnek vermek isterim Teşkilat sunucusunda sürekli oynadığım büyücüm Hellriders tir ve hala görev nadideleri haricinde zırh vs.. yoktur. Yani keşke böyle bir imkan olsada bizde yararlanabilsek.
Kafanızda oluşturduğunuz düşünceler bence oyuncu ve yönetim arasında derin bir uçurum varmış gibi görünüyor oysa biz Destek Takımı olarak siz oyuncuların isteklerini önerilerini ve daha iyi ne yapabilirizlerin peşindeyiz.
İyi Forumlar.
Koray YAR
- GNGxunruly
- İskele Babası
yılmaz abi ne güzelde demişsin 3. terim olarak anlayanlara
buda seni susturanlara kapak cinsinden bir tür olur yaşarım lafım sana deil onu susturana sakın yanlış anlama..
taraflı insanlarla bu oyunun içinde kukla gibi yaşıyoruz...! sanırım bu cümlem herşeyi anlatmıştır..
Saygılarımla,
Ganqstaxunruly
UNRULY LONCA KURUCU, LİDERİ
taraflı insanlarla bu oyunun içinde kukla gibi yaşıyoruz...! sanırım bu cümlem herşeyi anlatmıştır..
Saygılarımla,
Ganqstaxunruly
UNRULY LONCA KURUCU, LİDERİ
#U#N#R#U#L#Y#
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly
UNRULY KURUCU, LİDERİ
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly
UNRULY KURUCU, LİDERİ
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
Hellriders yazdı:Merhaba;YiLMaZ yazdı: Yaşar'ım, eğer küfür etmişse tabiki cezasını çekecek.Burda hem fikiriz.Öyle yada böyle bu etkinliğin galibi Arz klanı olmuş tabiki tebrik edeceğiz.Benim anlatmak istediğim taraflı bir yönetimin olması.Bu konuda bunun ispatı.O Tayfaxoğuz'un söyledikleri sizce mederasyon gerektirmiyormu? Gerektiriyor dimi.Eğer ben burdan her hangi birine it desem anında ban yerimki lan dedim diye süresiz ban yedim.Mesele şu : Burda Tayfaxoğuz Lodoslara it demiş.GM lerde zaten Arz ve Lodosları sevmiyorlar.Sevmedikleri içinde görmezden geliyorlar.Daha öncede bunun gibi bi çok olay yaşadık hatta farkı olaylarda yaşandı.Mesala GM'in birinin full dizili bir charı başkasına hediye etmesi gibi.Ha diyeceklerki o char eskiden de vardı bende hediye ettim.Vardı ama üstü fulmüydü bilinmiyor.GM olan arkadaş GM olduktan sonra o hesabı hediye etti.Önce etse yine bir sıkıntı olmayacaktı.Ben ve benim gibi bi kaç kişi daha şöyle düşünüyor.GM olduktan sonra charı dizdi ve hediye etti.Ha belki öyle değildir ama biz böyle düşünüyoruz.Bu şekilde düşünmeye iten sebeblerimizde var tıpkı bu konu üzerinde Tayfaxoğuz'un korunması gibi sebebler...
Birde Lodoş terimi tuhafıam gidiyor.Eğer Lodosları 3. cinslere benzetmenin bi mahsuru yoksa GM'moş olsun GM lerde![]()
Oyun evreninde verilen her cezanın mutlak bir sebebi vardır öncelikle bunun bilincinde olalım hiçbir oyuncu sebepsiz yere moderasyona uğramaz çünkü her moderasyon denetime açıktır.
İtem dizme olayınada şöyle kabaca bir göz atmak gerekirse kendimden örnek vermek isterim Teşkilat sunucusunda sürekli oynadığım büyücüm Hellriders tir ve hala görev nadideleri haricinde zırh vs.. yoktur. Yani keşke böyle bir imkan olsada bizde yararlanabilsek.
Kafanızda oluşturduğunuz düşünceler bence oyuncu ve yönetim arasında derin bir uçurum varmış gibi görünüyor oysa biz Destek Takımı olarak siz oyuncuların isteklerini önerilerini ve daha iyi ne yapabilirizlerin peşindeyiz.
İyi Forumlar.
Bak sayın forum yöneticisi.Ben küfür etmedim hakaret etmedim.Sizde diyorsunuz Teşkilat sunucusu oyucusuyum diye.Sizin Beyaz Köşk'te olan bitenden habeiriniz olduğunu sanımıyorum.Bilmediğiniz konular hakkında nasıl yorum yapabiliyorsunuz.İtem dizme olayına gelince.Siz daha GM olamadınız.
Hala anlamakta sıkıntı cekiyorum.Bizlere lan. it. serefsiz, sie, ezik v.b kelimeler kullanıldığında mederasyon yokta size en ufak fiske geldiğinde neden mederasyon var.Sizlerin ailesi, ahlaki değerleri varda bizim yokmu.Şimdi bu hesabıda banla.Zaten tek bildiğiniz yorum yazıp cevap hakkı vermeme.Korkuyorsunuz bizler ile konuşmaktan cekiniyorsunuz bizden.Daha önce bi çok kez söyledim Tanrıcılık oynuyorsunuz.Oynayın bakalım nereye kadar.
Aslında hesabımı mederasyoan uğratan kişi suçlu değil. O'na bu yetkiyi verenler suçlu...
Arda'm burda da, bu forumda, bu konuda 3 cins insanlar belli ediyor kendini
YıLMaZ forum kullanıcı ben bu arada belirteyim
Tayfaxoguz yazdı:yenilen pehlivan güreşe doymazmış bırakın havlasınlar nede olsa havlayan köpek ısırmaz
Hopppsss sayın forum yöneticisi bak burda ne demiş bu adam iyi bak.Ben size havlayan köpek desem yerinde olurmuydu.Olmazdı dimi.Bak bu adam tüm bir klan mensuplarına demiş.Al gözüne içine girsin gör...Göremezsen hedef netleştirici gözlük kullan ki hedefteki adamın ben olmadığımı gör