Diğer resimleride var ama attığım format sonucu sadece bu kurtarılmış.
Öyle cocuk işi değildir Klan Yöneticisi kesmek taktik ister.
Bu konuyu yenilememin amacı oyunda İsmet Bey kesmek isteyen Arzlar'a ve İsmet'in yanına gelemedikleri halde cav cav yapanlaradır.
Öncelikle bu resimde öldüğü görünmüyor 1
Cav cav yapan yok her sancak savaşından cıkışta arz kaleyi basıp kapıyı geçemeyn sizsiniz 2
Biz ilk ziyarette canını 41'e kadar indirdik bilgisayarımın ekran kartından dolayı print screen resim almıyor bu 3
O 2. gelişimizde kapıdan geçemedik doğrudur bu 4
Anlaşılan sen baya korkmuşsun bu da 5
Benmi korkmuşum ? Ben zaten kestik demedim oraya kadar gelip o kadar kişi içinde o kadar can yaptık dedim.
Korkan birisi varsa sizin lonca ile yapacağımız savaşta ağlamasaydınız . 2 savas 2 buyu 2 şifa olsun diye. Demek siz bizden çok korkmuşsunuz . Biz her oyundan sonra kaleye gitmemizin amacı Handan değildir. Sizleri kesip gerek zevk için gerek kp için eğlencedir. Eğer biraz mantığın olduğunu düşünürsek bu gibi online oyunlar hep yaratık kesmek için değil OKO içindir bir süreden sonra.Şimdi benim için oyunun tek amacı tüm efsunları dizmişim üstüme . Şimdiden sonra OKO yaparak oyunun zevkini almaktır . Sen bu oyunda hep yaratık kesme ilkesi içerisinde olduğun için bilemeszin ahmak kardeşim benim...
Günümüzde bir çok sunucu klan liderlerini kesebilir duruma gelmiştir. Gerek oyuncu kalabalığı gerekse üstün taktiklerinizle birçok güzel olaya imzalarınızı atıyorsunuz.
Şimdi bu güzel olayları tartışma ortamına cevirerek kendinizi yıpratmanız hiç hoş değil oyun bir zevk işidir lütfen konuya verdiğimiz yanıtlarda biraz daha dikkatli olalım.
xxcezaxx yazdı:Benmi korkmuşum ? Ben zaten kestik demedim oraya kadar gelip o kadar kişi içinde o kadar can yaptık dedim.
Korkan birisi varsa sizin lonca ile yapacağımız savaşta ağlamasaydınız . 2 savas 2 buyu 2 şifa olsun diye. Demek siz bizden çok korkmuşsunuz . Biz her oyundan sonra kaleye gitmemizin amacı Handan değildir. Sizleri kesip gerek zevk için gerek kp için eğlencedir. Eğer biraz mantığın olduğunu düşünürsek bu gibi online oyunlar hep yaratık kesmek için değil OKO içindir bir süreden sonra.Şimdi benim için oyunun tek amacı tüm efsunları dizmişim üstüme . Şimdiden sonra OKO yaparak oyunun zevkini almaktır . Sen bu oyunda hep yaratık kesme ilkesi içerisinde olduğun için bilemeszin ahmak kardeşim benim...
Öncelikle kelimelerine dikkat et.Burda bir oyun için kimseye hakaret etmem,edilmesini istemem.Daha lonca savaşını yapmadık ve bizi iyi dinlediysen şartları kabul ettiğimiz hakkında bir fikrin vardır.Kabulumdur ki,İsmet Bey'i kesmeyi çok istemekteyim ve bunun kısa zaman içinde gerçekleşmiyeceğin bilincindeyim.Ama senin burda bu konuyu açmandaki amaç neydi bunu çözemedik doğrusu.He bir canlı bir insan olmasada bildiğimiz Sarı Akrepten Kırmızı Örümcekten farkı olduğunu hepimiz biliyoruz.Klan Lideri kesmek klanlar için bir amaçtır her zaman.Sen İsmeti tecrübe kasarken kestiğimiz bir yaratık olarak görüyorsan ne alâ :roll:
Biraz dikkatini verseydin konuya tartışma yapmadan önce görürdün neden fotoğraf koyduğumu her neyse tartışma çıkmasın diye sukunetimi koruyorum tekrarı halinde devam edicem.
Tartışmaya gerek yok burda LODOS un üstünlüğü görülmüşdür hem yer bakımından hemde muhafız sayısı cok olan arz kalenin orasına gelip Handan in canini azaltmak üstün başarıdır.Eğer sizde gelin içeri fotosunu koyun sizide tebrik edelim.İyi forumlar.
Yok o üstün yok ben iyiyim yok bu yok şu. Boş laflardır. Oyun oynuyoruz dünyayı fethetmiyorsunuz. Kendini kaf dağında görenlere herzamn antipatim vardır. Biri iyi ise bunu başkalarından duymak isterim herdaim. Eğer kendi kendini meth ediyorsa daha büyümesi gerektiği kanatindeyimdir. Hidranın canı sıfırdı ama kesemedik, junonu 2 canla kaçırdık vs vs vs bunlar gelinen bir noktadır. Oysaki bilindiği üzere yarışmalarda sonuca ulaşanlar konuşulur. ! soru ile kaybedenler değil. Sonuç olarak online bir oyunda (sanal alemde) aslında hiçbirşeyin yokken herşeyim var gibi davranıp, karşısındakini küçük görmek küçümsemek aşağılamak kişinin kendi acizliğidir. Zevk alınak için oynanan bir zamn öldürme aracı olan oyunumuzda daha seviyeli sohbetlerin olmasını temenni ederdim. Birçok defa kale sancaklar basılır, bir o yana gidlir bir buyana gidilir sanacak savaşları vb bir çok etkinlikte de görüldüğü üzere bir arzlar bir lodoslar üstün gelir. Bunu dünya savaşını kazanacak taraf gibi görmeye gerek yoktur. Bazen işin eğlencesini unutup şahışlaştırılması çok üzücü.
Oyundaki lodos (eminönü) sayısının fazla oluşu aşikardır. Bu okulların tatile girmesi ile biraz daha artmıştır. Benim üzüntüm bu kalabalığı oyunun kaldıramaması. Geçen pazar akaşamı olan etkinlikte yer alamayan klandaşlar meteorda hariha bir savaşa imza atmıştır, keza dün geceki ismeti kesme girşimimiz de güzel bir savaşa öncülük etmiştir. Çok kp kastımız gib kp de vermişizdir. Ama bunu olay haline getirip kişilere hakaret vari tavırlar takınlıması gereksiz bir münakaşanın temelini oluşturmaktadır.
Evet haklısınız handana ulaşmak ismete ulaşmak kadar kolay değildir, handana ben arz olarak ulaşmakta baya zorlanıyorum sizlerin durumunu tahmin bile edemiyorum. Ama bunu dengeleyen en büyük unsur sizlerin sayıca bizlerden fazla olmasıdır. Ogeceki etkinliğe katılamayan arzlar olarak sancağa gelmiştik ve aynen geri dönmüştük ve uzun uğraşlar sonucu en fazla örse çıkan bir kaç savaşçı olabildi. geriye geçen oldumu görebilmem pekmümkün olmadı pc müsade etmedi ama kale kapıdaki o çarpışma anı görülmeye değerdi. Etkinliktekilerden daha fazla eğlendik diyebilirim.
Çok uzadı kısaca uslubunuzu kormanızı tavisiye eder, oyunu oyun gibi görmeniz umudu ile
iyi forumlar dilerim.
ßurda kım üstün kim ezık ßellı olmaz. ''İSMET'' i kesmek çocuk oyuncagı handanı kesmek ise zor Kalenın tepesınde,Her ßir kimse kesemez Kesenlerde Su su isim kestık DİYEMEZ. o kesımde zaten Tüm klan gitmişti herhalde(Tüm klan dedıysem kararlastırılmış ßır mevzu degıl elını sallayan ordaydı)Her neyse Kimse ßir ßirinden üstün degıl su gün 2 qrup gitse Ezık,saglam degıl Tecrußelı aklı ßasında kısıler gitse Çok Rahat keser.
Öncelikle bilmeden yorum yapanlara söylüyorum belirlenmiş bir etkinlikdi o Handan . Grubumuzu kurduk ve tam hatırlamıyorum bi 30 kişi civarında gittik . 5 can yaptık ve muhafızların tekrar kalkması halinde hepimiz öldük. Yani rasgele gelinenler değildir . Bilgilendiriyim...