ALLAHAISMARLADIK...

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
patrikaryal
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

ALLAHAISMARLADIK...

Mesaj gönderen patrikaryal »

Geçen gün oyun içinde ortaya çıkan yakışıksız olay yüzünden sizlerle vedalaşma fırsatı bulamadım,bu oyuna hiç bir platformda her ne sebeple olursa olsun dönmeyeceğim ancak hellallik almadan ve yaşananları sizlere anlatmadan gitmek istemedim.

1.O gün,yani etkinliğin yapıldığı gün ben ARZ dım ve etkinlik salonundaydım,dolayısı ile etkinlik salonuna alınmama gibi bir mağduriyetim olmadı.Ben içeri alınmayan arkadaşlarım için konuştum.
2.Etkinliği kazanana verilecek olan hediyelere(isim değişim hakkı ve iksirler) fazlasıyla sahibim beni tanıyanlar bilir.Dolayısı ile birşeylerin dağıtılması için değil ANKA ya yapılan ayrımın gereksizliğini dile getirmek için konuştum.
3.Her ne kadar sosyal paylaşım platformu gibi kullansakda sonuçta bu bir oyun ve yöneticiler gönüllü veya gönülsüz bu işin ticari kısmındalar.Dolayısı ile müşterilere saygısızlık yapamazlar.Bir insanı dinlememek veya dinleyip duyarsız kalmak o insana yapılacak en büyük saygısızlıktır.ANKA SUNUCUSU OLARAK O GÜN BU SAYGISIZLIĞA HADDİNDEN FAZLA MARUZ KALDIK.
4.Yaşanan olay özünden ziyade genel bir sorundur,tepkim oyuna zaten çok seyrek giren GM lerin özellikle bizim sunucumuza olan ilgisizliklerinedir.Olaya özel çözümler bu genel sorunu hafifletmeyecektir.
5.Gerek oyun içinde gerekse destek sayfasından dile getirdiğimiz mağduriyetlerimiz çözülmedikten sonra oyun oynamanın bir anlamı yok diye düşünüyorum,hele birde 3-5 tane toy çocuğun koğuş çavuşu gibi ahkam kesip "seni sustururum" tarzı yaklaşımları zevk almak ve kafa dağıtmak için girdiğim bir oyunda görmek istediğim son şeydir.
6.Haklılık ıspat çabasında değilim bilmediklerinizi söylemek ve bilip unuttuklarınızı hatırlatmak için yazdım.

Oyunda direkt veya dolaylı muhattap olduğum herkes hakkını helal etsin,arada bir kantarın topuzu kaçtıysa affola.
Allahaısmarladık.....
Kullanıcı avatarı
Sanctuary
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım

Re: ALLAHAISMARLADIK...

Mesaj gönderen Sanctuary »

Laf Ağızdan bir kere çıkar ama abi oyuna dönmeni bekliyorum.Bizi Bırakıp Gitme Be Abi üzerimde emeğin çok,bekliyor olacağım abi seni
Resim
XprontoX
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen XprontoX »

Emre ne diyeyim artık bilmiyorum yapılan saygısızlığı anlamaları için gösterdiğimiz tepki yerini buldu ve gerekli özürler dilenmesine rağmen benide tatmin etmedi. Ne yalan söyleyeyim, Kalp kırıldımı tekrar düzelmiyor. Seni en iyi tanıyanlardan biri olarak beni şaşırtan bir açıklama yapmamışsın. Oyun oyunda kalmaması insanlara hakarete dayanan boyutlara ulaşması ne yazık. Sonuç gene aynı erk gücünü kontrol edemeyip, erkliğin topuzunu kaçırdımı, kime ne zarar verdiğini, kendine dönüşümlerini fark edemiyor. Umarım bu yaşananlar herke için ders olur.

Emre oyuna veda edişin hiç umrumda değil, Senin bir ömür boyu bana söz vermiş olduğun dosluğun baki kalan. Eşine ve koçum Yavuz Selime bol selam ola (öp ufaklığı benim için).

Sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
green16
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen green16 »

s.a. abi öncelikle senden , oyunu gectım gercek hayattan veya günlük yaşamımızdan cok önemli nasihatler ve bilgiler öğrendım. Tanıştığıma cok sevindiğim ve cok değer verdiğim insanlardan birisisin. Senin sayende senin kadar iyi , hoşgörülü , muhabbeti ve komikliği...(saymakla bitmez) olan harika insanlarla tanıştım. Hak helal edilecekse bizden yana hak haddimize değildir sen helal et. Allah hakkında hayırlısı olanı ve gönlune göre versin.Ara sıra oğlunun sesinide duyalım cok fazla özletmesin kendisini neşemiz yerine gelsin benim icin öpersin onu. Allah'a emanet ol abi sık sık görüşmemiz dileğiyle inş.

selametle..
MuHaCiR(49)*

' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
Kullanıcı avatarı
FBIXblutgeld
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen FBIXblutgeld »

Sevgili Emre abim
...Senin gitmen boş yere olmcak abi ben senden çok şeyler öğrendim Emeğinden bahsetmiyorum bile abi .
Bırak beni bütün sunucaya emği geçn sözü dinlnen ve gerçektete tanımak istedğm ilerde belki örnek almak istediğm gerçekten çok güzel bir abimizsin . Ankanın ve İKV camiyasının senin gibi bir insanı kaybetmesi sadece bizleri değl Yöneticlerininde kaybı olmalı .. olacaktır. O gün hakkında söylenecek bişi yok olayı gerçekten tarafsız bir şekilde anlattına inanıyorum.. Bu hatayı ben tek bir yönetciye değl bütün Gm lerin hatası olarak göryorum . Kendileri bunun farkındamı bilmem ama Onların hepsi İKV yi temsil eden bir simge niteliği taşmaktadır hiç birini de ayırmamak gerekir bu yüzden ben hatayı bütün GM lerde göryüyorum . Ertesi günü hatalarını anlyan yöneticilerimz özür yazları belirmiştir. Evet bazı şeyleri anlamaları çok hoş bişi ama gidene mani olunmuyor malesef . Emre abimizn dönmesi için çarlarımı silerm ..... Ben abimi belki başkaları kadr iyi tanmasamda kendsiyle uzunca bi süre birlkte aynı bölgeyi , görevi herşeyi paylaştık birbirmizn çarlarınıdan herşeyine .... bu sürecde ben Emre abimim bir şeyi hedefledimi o hedefini başarmadan bırakmadığını iyi biliyorum inşallah seni yanlş tanımışmdrda abi dönersin tekrar bizi buralarda yaşatmaya şimdi izninizle dünkü Özür belirtisini göstermek istiyorum . Gereksiz yere kalp kırıldı bunu düzeltmek için çalştılar bu çok hoş bir şey bu yazdada tarafsız olmak gerekrse bunları gösterme ihtiyacı duyuyoru
m .
Resim
Resim
] o gün bu ceza yiyen abilerimizn itraz etti için susturlması biraz saçma gibi geliyor. Küfür söz konusu bile değildir . Sonunda Yöneticimizn doğru kararı vermesi üzüldüğünü ifade etmesi bazılarımızı memnun etmiştir ama ben ve bnm gibi dğer arkşlarmız dönüp o olaya bakmata değlz biz sadece Emre abimizn gitmesine bakıp keşkelerle söylenip duruyoruz...

EMRE ABİ HAKKINI HELAL ET ABİ ................ ALLAHA EMANET OL .......
KANPARALAR merkez akıllı olsun herkes ......
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Emre abi;

Gitmene ne kadar üzüldüğümü söylesem azdır.Seni ilk tanıdğım günden beri içimde bir saygınlığın olmuştu.Seni tanıdıkça bu daha da arttı.Berat ve adaşın dediklerine tamamen katılıyorum.Seni bu oyunda tanıdığım için kendimi şanslı hiisediyorum çünkü oyunda hep örnek aldığım hatta beratın dediği gibi gerçek hayattada örnek alabileceğim bir abisin.Oyunda gerçek kişiliğini gösteriyordun.Bir şey yapmak istediğinde eninde sonunda yapıyordun.Bu sunucuda çok işler başarıp hep ismini önplana çıkarmaya çalışan kişiler tanıdım.Ama sen asla öyle olmadın.Abi yine tekrar ediyorum gitmene çok ama çok üzüldüm.En çok üzüldüğüm noktada senin gibi birinin bi lafı söyledimi tutacak olması.Ama bir seferlik söylediğin sözü unutsan beni çok sevindirirsin.Hakkımız varsa helal olsun ama asıl hakkını helal etmesi gereken kişi sensin.

Hoşçakal.Yavuz selimi öp. lütfen güzel seslerinizi bizden mahrum etme.
Kullanıcı avatarı
Damir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos
Lonca: Meclis-i Ayan

Mesaj gönderen Damir »

green16 yazdı:s.a. abi öncelikle senden , oyunu gectım gercek hayattan veya günlük yaşamımızdan cok önemli nasihatler ve bilgiler öğrendım. Tanıştığıma cok sevindiğim ve cok değer verdiğim insanlardan birisisin. Senin sayende senin kadar iyi , hoşgörülü , muhabbeti ve komikliği...(saymakla bitmez) olan harika insanlarla tanıştım. Hak helal edilecekse bizden yana hak haddimize değildir sen helal et. Allah hakkında hayırlısı olanı ve gönlune göre versin.Ara sıra oğlunun sesinide duyalım cok fazla özletmesin kendisini neşemiz yerine gelsin benim icin öpersin onu. Allah'a emanet ol abi sık sık görüşmemiz dileğiyle inş.

selametle..

Bu ve benzeri durumlarda ne diyeceğimi bilemem. Bu yüzden Furkan'dan alıntı yapıyorum.
FATALFORCE
Kullanıcı avatarı
TheRiamax
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TheRiamax »

Reel hayatında başarılar dilerim.
Resim
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen AlpAykan »

Selamün aleyküm , hayırlı akşamlar.

Emre kardeşim , yaşanılan olay nedir inan bilmiyorum.
AMa , anlattığın olay nedeniyle oyundan ayrılman inan çok üzücü.
Keşke olmasaydı bu sorunlar , keşke ayrılmasaydın.
Ne diyeyim bilemiyorum.

Yolun ve bahtın açık olsun kardeşim.
Hayatında sonsuz başarılar ve mutluluklar seninle olsun.
Günün birinde Anka yı özlerde dönmek istersen eğer başta beni çok sevindireceğini bilmeni isterim.
Yolun açık olsun , Selametle...

“Genel Sohbet” sayfasına dön