Lütfen yardım.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Tempesta
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Lütfen yardım.

Mesaj gönderen Tempesta »

Merhabalar arkadaşlar.Öncelikle konu yeri dogrumu bilmiyorum ama adminler doğru yere taşırlarsa sevinirim.

Arkadaşlar ben 1.5 yıla aşkın ikv oynamıyordum.Ama şimdi oyuna dönmek istiyorum.Ama benim hesabım bloke edilmiş.Büyük ihtimalde uzun süredir oynamadıgımdandır.Arkadaşlar 49 level savascı ve itemlerim var hesapta.Şimdi baştan açsam bidaha kas bidaha itemleri diz uzun bi zaman kısaca.Destek biriyle konusmak istiyorum ama mynet üyelerine yardım edemiyoruz diyor.Mynetle irtibatta geçiyorum konuyu yazıyorum en kısa sürede cevaplıcaklardır diyor 2 gün geçti ama halen cevap yok.Eğer böyle durumla karşılaşıpda hesabını açtıran arkadaşlar varsa banada yardımcı olursa sevinirim.

İyi Günler
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Re: Lütfen yardım.

Mesaj gönderen SirOnur »

Merhaba

Eğer ki karakterlerinizin yanlış moderasyon işleminden geçtiğini düşünüyorsanız bunu Ceza İtiraz hakkınızla dile getirebilirsiniz. Forum aracılığıyla iletilmeye çalışılan bu tür şikayetler değerlendirilmeye alınmamaktadır.

İKV Destek adresine giderek bildirim tipini Ceza itiraz-Bilgilendirme olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.

İKV Destek Formu için
:arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

“Genel Etkileşim” sayfasına dön