Acil yardım anlayan?
Acil yardım anlayan?
arkadaslar telden girdim bilgisayari aciyorum 5sn sonra falan agir bi ses geliyor galiba fandan napmaliyim ?
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Re: Acil yardım anlayan?
Merhaba ;
Bu sitede sadece İstanbul Kıyamet Vakti oyunu hakkında bilgi sorabilirsin,fakat üyemiz olduğun için yardımcı olayım.
İşlemcinin hızını arttırmaya,soğumasını sağlamaya yarayan Fan Çok tozlanmış,bozulmuş olabilir.Öncelikle Kasa içerisini aç ve fanın fazlasıyla toz alıp almadığını gör.Bilgisayarın açıldığında verilen hata sesinin kaç kez verildiğine dikkat et.Bilgisayarının açılmaması Sadece fandan kaynaklanmıyor olabilir.
Yardımım dokunduysa sevinirim.Eğer yapamaz isen en kısa zamanda bir Donanımcıya götürmeni tavsiye ederim.
İyi Forumlar.
Bu sitede sadece İstanbul Kıyamet Vakti oyunu hakkında bilgi sorabilirsin,fakat üyemiz olduğun için yardımcı olayım.
İşlemcinin hızını arttırmaya,soğumasını sağlamaya yarayan Fan Çok tozlanmış,bozulmuş olabilir.Öncelikle Kasa içerisini aç ve fanın fazlasıyla toz alıp almadığını gör.Bilgisayarın açıldığında verilen hata sesinin kaç kez verildiğine dikkat et.Bilgisayarının açılmaması Sadece fandan kaynaklanmıyor olabilir.
Yardımım dokunduysa sevinirim.Eğer yapamaz isen en kısa zamanda bir Donanımcıya götürmeni tavsiye ederim.
İyi Forumlar.
sağol temizledim hırıltı gbi ses var bilgisayarda acılmıyor zorlanıyor.
Pırasasapı (32)
sanırın şarj dinamosunda yada endüksiyon bobininde problem var. arkadas bi problemin varsa bilgisayarcıya goturmen gerekir. foruma yazman gereksiz..