Sancak savaşında yenilince

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Sancak savaşında yenilince

Mesaj gönderen FiaNNa »

Hırsını yenememiş [İçerik Silinmiştir.]
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
Amazon
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Amazon »

CoLDxoNe öncelikle sana cevap verim.Ben nice hakaretler gördüm."Ezik" demek bunların yanında çok hafif kalır.Bunun için dediğin şeyi sallamıyorum.

Diğer "Saçma konu açmılsın" diyen arkadaşım.Ben bu forumda nice saçma konular gördüm.Ki bu konunun da saçma olduğunu düşünmüyorum.İzin ver de buna forum yetkilileri karar versin.Zaten saçma bulsalardı kapatılırdı.
fearlesss yazdı:Böyle bişey mi olabilir arkadaş sen al Lodosların en ezik adamlarını içeriye sonra " Sancak Savaşında yenilince " diye konu aç . . .
Madem o kadar cok güçlüsünüz cıkarırsınız arzlardan 6 kişi kp em yaparız...
;)
Yeri gelir KPEM de yaparız bundan kaçan da yok.Lakin içeri alan kişi ben değilim ve içeri girecek lodosları da ben seçmedim.Cümlen hatalı bir kere.

Düşünüyorum ki bundan sonra kapatılır konu.Çünkü kişisel tartışmaya dönmüş durumda.

Kullanıcı avatarı
halil35
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen halil35 »

Heryerde İLLaKi *ArZ* ;)
Resim

Resim

Hani Diyorduk ya " Dünyaları Kaybetsekte Gülüşümüz ON numara " aynen Ordan Devam AGA
Tayfaxoguz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tayfaxoguz »

yenilen pehlivan güreşe doymazmış bırakın havlasınlar nede olsa havlayan köpek ısırmaz ;)
Resim
Tayfaxoguz Kokusuzxkorkak
Ödemişlee Korkusuzxoguz
xXxHeaRTYxXx
Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Fianxaspendos »

Tayfaxoguz yazdı:yenilen pehlivan güreşe doymazmış bırakın havlasınlar nede olsa havlayan köpek ısırmaz ;)
Sen ne terbiyesiz bi insansın ya , ne demek köpek be , ağzımdan kötü şeyler çıkıcak ahmak herif , biraz olsun beynini çalıştır .

LAF SÖYLEMEDEN ÖNCE HERKES Bİ AYNAYA BAKSIN , HE ? ;)
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Kullanıcı avatarı
Tayfaxyigitmert
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Tayfaxyigitmert »

TaTaNgAxEbKK yazdı:Gerçekten güzel bir gündü... :)
İsim kodlarımızı alınca daha da eğleneceğimize eminim... :)

inş alırız asıl eglence alınca olucagına eminim...
Resim
Resim
Tayfaxoguz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tayfaxoguz »

Fianxaspendos yazdı:
Tayfaxoguz yazdı:yenilen pehlivan güreşe doymazmış bırakın havlasınlar nede olsa havlayan köpek ısırmaz ;)
Sen ne terbiyesiz bi insansın ya , ne demek köpek be , ağzımdan kötü şeyler çıkıcak ahmak herif , biraz olsun beynini çalıştır .

LAF SÖYLEMEDEN ÖNCE HERKES Bİ AYNAYA BAKSIN , HE ? ;)
siz sadece havlayın işte böyle icraata gelince fıss diye sönersiniz ;)
Resim
Tayfaxoguz Kokusuzxkorkak
Ödemişlee Korkusuzxoguz
xXxHeaRTYxXx
Kullanıcı avatarı
YiLMaZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Osmanlı İmparatorluğu

Mesaj gönderen YiLMaZ »

Selam,

Oyunun tadı tuzu yok diye yakınanlara bi nebze olsada eğlendirmek oyunun eğlence aracı olduğu göstermek için yapılmış olan bu etkinlikten dolayı yönetim kadrosuna teşekkür etmek gerekir diye düşünüyorum.
Bu tür etkinliklerde bir taraf kazanacak bir tarafta kayıp edecek mutlaka.Kazanan tarafın foruma konu acması da normal.Yanlız anormal olan kazananların kayıp eden tarafa hakaret etmesi.

Herkesin bildiği gibi bir adet bile Lodos GM yok ;) ve Sancak Savaşları etkinliğine alınan 3 grubuda GM'ler tayin ediyor.Sizce bi celişki yokmu burda.İlk etkinliğin olduğu gün oyundaydım.Benim tanıdğım Lodos klanı sağlam savaşcı, büyücü ve şifacılar dan bir adet dahi katılamamıştı o etkinliğe.Her zaman dile getirdiğim adaletsizlik yine boy göstermişti.Hatta ve hatta bu forumda bu konuda dahi taraflı yönetim kendini gösteriyor.Lodos olan arkadaşın (içeriği silinmiş ne yazdığını bilmiyorum) forum hesabı süresiz ban yemiş.Buna istinaden Yaşar'ın ( yine içeriği silinmiş tam olarak ne yazdığını bilmiyorum) sadece içerik silindi ibaresi ile ceza almamayışı dikkat çekici.Birde Tayfaxoğuz mu ne var.Lodoslara it köpek v.s denmiş.Ne bir uyarı ne bir mederasyon görmüş.

Birinci cümlemde teşekkür ettiğim yönetim kadrosunu şimdi ise şiddetle kınıyorum...

Saygılarımla...
xxxyılmazxxx / therock / IxtopalhamsixI / UNiqueE
Kullanıcı avatarı
FiaNNa
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FiaNNa »

Yazdığımın silinmesinin sebebi hemen üsteki kişinin arzlara çok şiddetli bir şekilde küfretmesi benimde onun karşılığında küçük düşürücü kelimelerimidi yoksa küfür edicek kadar düşmedik abicim =) Bu konunun açılma amacı farklı olabilir ama ben bu konuyu Lodosların açmış olduğu konu ile bir tutuyorum bence Hırslarından biran önce arınmalıdır .
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol

LEEWOHT
Kullanıcı avatarı
TaTaNgAxEbKK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TaTaNgAxEbKK »

YiLMaZ yazdı:Selam,

Oyunun tadı tuzu yok diye yakınanlara bi nebze olsada eğlendirmek oyunun eğlence aracı olduğu göstermek için yapılmış olan bu etkinlikten dolayı yönetim kadrosuna teşekkür etmek gerekir diye düşünüyorum.
Bu tür etkinliklerde bir taraf kazanacak bir tarafta kayıp edecek mutlaka.Kazanan tarafın foruma konu acması da normal.Yanlız anormal olan kazananların kayıp eden tarafa hakaret etmesi.

Herkesin bildiği gibi bir adet bile Lodos GM yok ;) ve Sancak Savaşları etkinliğine alınan 3 grubuda GM'ler tayin ediyor.Sizce bi celişki yokmu burda.İlk etkinliğin olduğu gün oyundaydım.Benim tanıdğım Lodos klanı sağlam savaşcı, büyücü ve şifacılar dan bir adet dahi katılamamıştı o etkinliğe.Her zaman dile getirdiğim adaletsizlik yine boy göstermişti.Hatta ve hatta bu forumda bu konuda dahi taraflı yönetim kendini gösteriyor.Lodos olan arkadaşın (içeriği silinmiş ne yazdığını bilmiyorum) forum hesabı süresiz ban yemiş.Buna istinaden Yaşar'ın ( yine içeriği silinmiş tam olarak ne yazdığını bilmiyorum) sadece içerik silindi ibaresi ile ceza almamayışı dikkat çekici.Birde Tayfaxoğuz mu ne var.Lodoslara it köpek v.s denmiş.Ne bir uyarı ne bir mederasyon görmüş.

Birinci cümlemde teşekkür ettiğim yönetim kadrosunu şimdi ise şiddetle kınıyorum...

Saygılarımla...
Lodos GM olmaması aradaki seviye farkından bence.
Buradan kastım Lodosların hepsinin karaktersiz olması değil ama Lodos'un en az %40'ı karaktersizle dolu.
Resim
Resim Resim

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa ;)
Resim
[/b][/i]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön