MADENLER HAKKINDA BİR ÖNERİ
MADENLER HAKKINDA BİR ÖNERİ
MERHABALAR BENİMDE AKLIMA MADENLER HAKKINDA BİR ÖNERİ GELDİ MADEN TOPLAMA SİSTEMİ ŞU ŞEKİLDE GELİŞTİREBİLİRMİ BİR MADENİN BAŞINA GİDİP SAĞ TIK YAPTIĞIMIZDA İKİ SEÇENEK KARŞIMIZA ÇIKACAK 1.Sİ TOPLA 2.Sİ MADENE OTUR YADA MADENDE ÇALIŞ GİBİ BU İKİNCİ SEÇENEĞİ SEÇMEK İÇİNDE MİNİMUM VE MAKSİMUM DEĞERDE SÜRELER OLACAK (ÖRNEK: MİN:1 SAAT MAX:24 SAAT GİBİ) VE BU SÜRELER ARASINDA BİR SÜRE SEÇİP KARAKTERİMİZİ O MADENE KİTLEMİŞ OLACAĞIZ VE SÜRE DOLANA KADAR O KARAKTERE ERİŞİM ENGELLENECEK VE SÜRE SONUNDA BİR MADEN 5DK DA BİR TOPLANABİLİYORSA 1 SAAT SONRA KARAKTERDE 12 ADET MADEN OLACAK TABİ SAF ÇIKMIŞTA OLABİLİR BUNLARIN ARASINDA AYNI HESAPTAKİ DİĞER KARAKTERLERLEDE OYUNU OYNAYABİLECEĞİZ BU SADECE AKLIMA BİR ANDA GELEN BİR FİKİR ÇOK DAHA GELİŞTİRİLEBİLİR VE BİRÇOK SORUNA ÇÖZÜM OLMUŞ OLUR MESELA TEK KARAKTERLERLE OYNAYAN OYUNCULARI YENİ KARAKTER KASMAYA YÖNLENDİREBİLİR MADEN PİYASASI SORUNUNA ÇÖZÜM OLMUŞ OLUR, ÇALIŞAN İNSANLARIN ÇALIŞTIKLARI OYUNA GİREMEDİKLERİ SAATLERDE MADEN ÇEKMİŞ OYUNA GİRDİKLERİ KISA SÜRELERDEDE OYUNU OYNAYARAK ZEVK ALMIŞ OLURLAR ARKADAŞLAR YORUMLARI BEKLİYORUM DAHA NE ŞEKİLDE GELİŞTİRİLEBİLECEĞİNİ TARTIŞALIM OLUMLU VEYA OLUMSUZ OLABİLECEK YÖNLERİNİ TARTIŞALIM HERKEZE İYİ EĞLENCELER SAYGILAR.
Cullenx
Cullenxşifa
Denizxonur
Cullenxşifa
Denizxonur
Re: MADENLER HAKKINDA BİR ÖNERİ
Bu dediğinizin hileden bir farkı olduğunu düşünmüyorum.Karakteri madene kilitlersek bilgisayar başında olmadığımız sürelerde de madende olmuş oluruz.Sanırım sizde bunu kastettiniz.İşin basitine kaçılıyor biraz sanki.Ben şaheser üretiminin gayet normal olduğunu düşünüyorum.3 gündür madende iridyum çıkarmaya çalışıyorum ve 3 günde 3 adet çıkardım.Hesap edecek olursak Bir eceli 10 gün gibi bir sürede üretebiliriz biraz dişimizi sıkarsak diye düşünüyorum.Cullen yazdı:MERHABALAR BENİMDE AKLIMA MADENLER HAKKINDA BİR ÖNERİ GELDİ MADEN TOPLAMA SİSTEMİ ŞU ŞEKİLDE GELİŞTİREBİLİRMİ BİR MADENİN BAŞINA GİDİP SAĞ TIK YAPTIĞIMIZDA İKİ SEÇENEK KARŞIMIZA ÇIKACAK 1.Sİ TOPLA 2.Sİ MADENE OTUR YADA MADENDE ÇALIŞ GİBİ BU İKİNCİ SEÇENEĞİ SEÇMEK İÇİNDE MİNİMUM VE MAKSİMUM DEĞERDE SÜRELER OLACAK (ÖRNEK: MİN:1 SAAT MAX:24 SAAT GİBİ) VE BU SÜRELER ARASINDA BİR SÜRE SEÇİP KARAKTERİMİZİ O MADENE KİTLEMİŞ OLACAĞIZ VE SÜRE DOLANA KADAR O KARAKTERE ERİŞİM ENGELLENECEK VE SÜRE SONUNDA BİR MADEN 5DK DA BİR TOPLANABİLİYORSA 1 SAAT SONRA KARAKTERDE 12 ADET MADEN OLACAK TABİ SAF ÇIKMIŞTA OLABİLİR BUNLARIN ARASINDA AYNI HESAPTAKİ DİĞER KARAKTERLERLEDE OYUNU OYNAYABİLECEĞİZ BU SADECE AKLIMA BİR ANDA GELEN BİR FİKİR ÇOK DAHA GELİŞTİRİLEBİLİR VE BİRÇOK SORUNA ÇÖZÜM OLMUŞ OLUR MESELA TEK KARAKTERLERLE OYNAYAN OYUNCULARI YENİ KARAKTER KASMAYA YÖNLENDİREBİLİR MADEN PİYASASI SORUNUNA ÇÖZÜM OLMUŞ OLUR, ÇALIŞAN İNSANLARIN ÇALIŞTIKLARI OYUNA GİREMEDİKLERİ SAATLERDE MADEN ÇEKMİŞ OYUNA GİRDİKLERİ KISA SÜRELERDEDE OYUNU OYNAYARAK ZEVK ALMIŞ OLURLAR ARKADAŞLAR YORUMLARI BEKLİYORUM DAHA NE ŞEKİLDE GELİŞTİRİLEBİLECEĞİNİ TARTIŞALIM OLUMLU VEYA OLUMSUZ OLABİLECEK YÖNLERİNİ TARTIŞALIM HERKEZE İYİ EĞLENCELER SAYGILAR.

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Raito yazdı:Bu dediğinizin hileden bir farkı olduğunu düşünmüyorum.Karakteri madene kilitlersek bilgisayar başında olmadığımız sürelerde de madende olmuş oluruz.Sanırım sizde bunu kastettiniz.İşin basitine kaçılıyor biraz sanki.Ben şaheser üretiminin gayet normal olduğunu düşünüyorum.3 gündür madende iridyum çıkarmaya çalışıyorum ve 3 günde 3 adet çıkardım.Hesap edecek olursak Bir eceli 10 gün gibi bir sürede üretebiliriz biraz dişimizi sıkarsak diye düşünüyorum.Cullen yazdı:MERHABALAR BENİMDE AKLIMA MADENLER HAKKINDA BİR ÖNERİ GELDİ MADEN TOPLAMA SİSTEMİ ŞU ŞEKİLDE GELİŞTİREBİLİRMİ BİR MADENİN BAŞINA GİDİP SAĞ TIK YAPTIĞIMIZDA İKİ SEÇENEK KARŞIMIZA ÇIKACAK 1.Sİ TOPLA 2.Sİ MADENE OTUR YADA MADENDE ÇALIŞ GİBİ BU İKİNCİ SEÇENEĞİ SEÇMEK İÇİNDE MİNİMUM VE MAKSİMUM DEĞERDE SÜRELER OLACAK (ÖRNEK: MİN:1 SAAT MAX:24 SAAT GİBİ) VE BU SÜRELER ARASINDA BİR SÜRE SEÇİP KARAKTERİMİZİ O MADENE KİTLEMİŞ OLACAĞIZ VE SÜRE DOLANA KADAR O KARAKTERE ERİŞİM ENGELLENECEK VE SÜRE SONUNDA BİR MADEN 5DK DA BİR TOPLANABİLİYORSA 1 SAAT SONRA KARAKTERDE 12 ADET MADEN OLACAK TABİ SAF ÇIKMIŞTA OLABİLİR BUNLARIN ARASINDA AYNI HESAPTAKİ DİĞER KARAKTERLERLEDE OYUNU OYNAYABİLECEĞİZ BU SADECE AKLIMA BİR ANDA GELEN BİR FİKİR ÇOK DAHA GELİŞTİRİLEBİLİR VE BİRÇOK SORUNA ÇÖZÜM OLMUŞ OLUR MESELA TEK KARAKTERLERLE OYNAYAN OYUNCULARI YENİ KARAKTER KASMAYA YÖNLENDİREBİLİR MADEN PİYASASI SORUNUNA ÇÖZÜM OLMUŞ OLUR, ÇALIŞAN İNSANLARIN ÇALIŞTIKLARI OYUNA GİREMEDİKLERİ SAATLERDE MADEN ÇEKMİŞ OYUNA GİRDİKLERİ KISA SÜRELERDEDE OYUNU OYNAYARAK ZEVK ALMIŞ OLURLAR ARKADAŞLAR YORUMLARI BEKLİYORUM DAHA NE ŞEKİLDE GELİŞTİRİLEBİLECEĞİNİ TARTIŞALIM OLUMLU VEYA OLUMSUZ OLABİLECEK YÖNLERİNİ TARTIŞALIM HERKEZE İYİ EĞLENCELER SAYGILAR.
Evet ama madende hızlıysan üretirsin hızlı olmayanlar nabıcak gece 5 te bile iridde 3 kişi oluyor ve sen şaheser üretmenin normal oldugunu söylüyorsun ilginç
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
wonka yazdı:Raito yazdı:Bu dediğinizin hileden bir farkı olduğunu düşünmüyorum.Karakteri madene kilitlersek bilgisayar başında olmadığımız sürelerde de madende olmuş oluruz.Sanırım sizde bunu kastettiniz.İşin basitine kaçılıyor biraz sanki.Ben şaheser üretiminin gayet normal olduğunu düşünüyorum.3 gündür madende iridyum çıkarmaya çalışıyorum ve 3 günde 3 adet çıkardım.Hesap edecek olursak Bir eceli 10 gün gibi bir sürede üretebiliriz biraz dişimizi sıkarsak diye düşünüyorum.Cullen yazdı:MERHABALAR BENİMDE AKLIMA MADENLER HAKKINDA BİR ÖNERİ GELDİ MADEN TOPLAMA SİSTEMİ ŞU ŞEKİLDE GELİŞTİREBİLİRMİ BİR MADENİN BAŞINA GİDİP SAĞ TIK YAPTIĞIMIZDA İKİ SEÇENEK KARŞIMIZA ÇIKACAK 1.Sİ TOPLA 2.Sİ MADENE OTUR YADA MADENDE ÇALIŞ GİBİ BU İKİNCİ SEÇENEĞİ SEÇMEK İÇİNDE MİNİMUM VE MAKSİMUM DEĞERDE SÜRELER OLACAK (ÖRNEK: MİN:1 SAAT MAX:24 SAAT GİBİ) VE BU SÜRELER ARASINDA BİR SÜRE SEÇİP KARAKTERİMİZİ O MADENE KİTLEMİŞ OLACAĞIZ VE SÜRE DOLANA KADAR O KARAKTERE ERİŞİM ENGELLENECEK VE SÜRE SONUNDA BİR MADEN 5DK DA BİR TOPLANABİLİYORSA 1 SAAT SONRA KARAKTERDE 12 ADET MADEN OLACAK TABİ SAF ÇIKMIŞTA OLABİLİR BUNLARIN ARASINDA AYNI HESAPTAKİ DİĞER KARAKTERLERLEDE OYUNU OYNAYABİLECEĞİZ BU SADECE AKLIMA BİR ANDA GELEN BİR FİKİR ÇOK DAHA GELİŞTİRİLEBİLİR VE BİRÇOK SORUNA ÇÖZÜM OLMUŞ OLUR MESELA TEK KARAKTERLERLE OYNAYAN OYUNCULARI YENİ KARAKTER KASMAYA YÖNLENDİREBİLİR MADEN PİYASASI SORUNUNA ÇÖZÜM OLMUŞ OLUR, ÇALIŞAN İNSANLARIN ÇALIŞTIKLARI OYUNA GİREMEDİKLERİ SAATLERDE MADEN ÇEKMİŞ OYUNA GİRDİKLERİ KISA SÜRELERDEDE OYUNU OYNAYARAK ZEVK ALMIŞ OLURLAR ARKADAŞLAR YORUMLARI BEKLİYORUM DAHA NE ŞEKİLDE GELİŞTİRİLEBİLECEĞİNİ TARTIŞALIM OLUMLU VEYA OLUMSUZ OLABİLECEK YÖNLERİNİ TARTIŞALIM HERKEZE İYİ EĞLENCELER SAYGILAR.
Evet ama madende hızlıysan üretirsin hızlı olmayanlar nabıcak gece 5 te bile iridde 3 kişi oluyor ve sen şaheser üretmenin normal oldugunu söylüyorsun ilginç
3 gündür İridyum çekiyorum ve gece çekiyorum.Geceyi bırakın sabahları bile iridyum bomboş.Sunucuya göre değişebilir fakat bir şaheser 10 günde üretilebiliyor biraz dişinizi sıkarsanız.10 gün bir şaheser için çok mu?

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Sabırı varsa plussuz olan bile şahaser üretebilir
öncelikle merhaba saygıdeğer arkadaşım biraz daha detaylı bilgi verirsen sevinirim mesela madende kaç saat bekledin madende başkaları varmıydı topla yapıpmı bekledin 3 gün sürekli madende maden çektiysen çokta zahmetli olduğunu düşünüyorum yani çalışan bir insan mesela ben sabah 7 de evden çıkıp akşam 7buçukta eve gelip yemek yemek derken 8 buçuk hadi iyi ihtimalle gece 12 ye kadar vakti olduğunu varsayarsak 3buçuk saat vakit bu vaktin tamamımı oyuna ayırmakta olmuyo sonuçta evliyim ve eşimlede vakit geçirmem gerekir oyun için evlilik hayatınıda kimse riske etmez 2 saatte oyunda vakit geçirip hergün 1 iridyum çıkarmak madenden mantıklı geliyorsa sana diyecek lafım yok yorumun için teşekkür ediyorum iyi eğlenceler saygılarRaito yazdı:Bu dediğinizin hileden bir farkı olduğunu düşünmüyorum.Karakteri madene kilitlersek bilgisayar başında olmadığımız sürelerde de madende olmuş oluruz.Sanırım sizde bunu kastettiniz.İşin basitine kaçılıyor biraz sanki.Ben şaheser üretiminin gayet normal olduğunu düşünüyorum.3 gündür madende iridyum çıkarmaya çalışıyorum ve 3 günde 3 adet çıkardım.Hesap edecek olursak Bir eceli 10 gün gibi bir sürede üretebiliriz biraz dişimizi sıkarsak diye düşünüyorum.Cullen yazdı:MERHABALAR BENİMDE AKLIMA MADENLER HAKKINDA BİR ÖNERİ GELDİ MADEN TOPLAMA SİSTEMİ ŞU ŞEKİLDE GELİŞTİREBİLİRMİ BİR MADENİN BAŞINA GİDİP SAĞ TIK YAPTIĞIMIZDA İKİ SEÇENEK KARŞIMIZA ÇIKACAK 1.Sİ TOPLA 2.Sİ MADENE OTUR YADA MADENDE ÇALIŞ GİBİ BU İKİNCİ SEÇENEĞİ SEÇMEK İÇİNDE MİNİMUM VE MAKSİMUM DEĞERDE SÜRELER OLACAK (ÖRNEK: MİN:1 SAAT MAX:24 SAAT GİBİ) VE BU SÜRELER ARASINDA BİR SÜRE SEÇİP KARAKTERİMİZİ O MADENE KİTLEMİŞ OLACAĞIZ VE SÜRE DOLANA KADAR O KARAKTERE ERİŞİM ENGELLENECEK VE SÜRE SONUNDA BİR MADEN 5DK DA BİR TOPLANABİLİYORSA 1 SAAT SONRA KARAKTERDE 12 ADET MADEN OLACAK TABİ SAF ÇIKMIŞTA OLABİLİR BUNLARIN ARASINDA AYNI HESAPTAKİ DİĞER KARAKTERLERLEDE OYUNU OYNAYABİLECEĞİZ BU SADECE AKLIMA BİR ANDA GELEN BİR FİKİR ÇOK DAHA GELİŞTİRİLEBİLİR VE BİRÇOK SORUNA ÇÖZÜM OLMUŞ OLUR MESELA TEK KARAKTERLERLE OYNAYAN OYUNCULARI YENİ KARAKTER KASMAYA YÖNLENDİREBİLİR MADEN PİYASASI SORUNUNA ÇÖZÜM OLMUŞ OLUR, ÇALIŞAN İNSANLARIN ÇALIŞTIKLARI OYUNA GİREMEDİKLERİ SAATLERDE MADEN ÇEKMİŞ OYUNA GİRDİKLERİ KISA SÜRELERDEDE OYUNU OYNAYARAK ZEVK ALMIŞ OLURLAR ARKADAŞLAR YORUMLARI BEKLİYORUM DAHA NE ŞEKİLDE GELİŞTİRİLEBİLECEĞİNİ TARTIŞALIM OLUMLU VEYA OLUMSUZ OLABİLECEK YÖNLERİNİ TARTIŞALIM HERKEZE İYİ EĞLENCELER SAYGILAR.
Cullenx
Cullenxşifa
Denizxonur
Cullenxşifa
Denizxonur
bişey daha eklemek istiyorum oyunda olduğum saat dilimlerinde ne iridyum madeni nede diğer madenler hiçte boş olmuyor en az 2 kişi oluyor toplada beklesen bile çok zor benimki sadece bir öneriydi zaten artısıyla eksisiyle tartışalım istedim artı hile gibi olur demişsin oyunda çok vakit geçirebilende az vakit geçirebilende eşit olur isteyen istediği çarını maden toplamak için madene bırakır ve işine bakar bende bir örnek vereyim 20 25 gün boyunca oyunda olduğum sürede beril madeni çektim ve boştu maden bomboş kimse çekmiyordu 5 kızıl zümrüt çıkardım anca gerisini siz düşünün tüm madenler boş olsa latif için saf krom 1 ay kızıl zümrüt 1 ay yonca 1 ay iridyum 1 ay tüm madenler boş olsa 4 ay gibi bir süre yapıyor raito arkadaşımız 10 günde üretirsin diyor bence bu işte bir yanlışlık var.
Cullenx
Cullenxşifa
Denizxonur
Cullenxşifa
Denizxonur
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
merhabalar,
10 gün çok uzun bir süre değil ben şöyle izah edeyim biz 3 kişi ekim ayından bu yana 4 adet saheser ürettik. Bunları karizma satıp maden (mavi topaz) çekerek ürettik ve artı yeni bölgelerde zamanda geçirdik. ilk iki ejder arası 10 gündü ama ciddi zaman ve sabır gerekiyor. Senin önerin kulağa hoş gelmesiyle birlikte madenden rant sağllamak isteyenler için bir kapıdır. Şöyleki üretmek isteyen herkes o ikinci (1 saat maden çek) ile madene kilitlemek isteyecektir.(asıl madenden para kazanmak isteyen çok charı olanlarda buna dahildir) kilitli sürede diğerleri nasıl maden çekecekler? Eğer diğerleride maden çekebilecekse, örn ben; bir charımı kilitler diğer charımlada çekmeye devam ederim. Yok eğer maden 1 saatliğine o bırakılan charın olacaksa bunun zamanında maden programını kurup charı maden başına bırakıp sabaha kadar maden çekenlerden bir farkı kalmayacak. Kısacası önerinin çok fazla açığı var.
İyi forumlar.
10 gün çok uzun bir süre değil ben şöyle izah edeyim biz 3 kişi ekim ayından bu yana 4 adet saheser ürettik. Bunları karizma satıp maden (mavi topaz) çekerek ürettik ve artı yeni bölgelerde zamanda geçirdik. ilk iki ejder arası 10 gündü ama ciddi zaman ve sabır gerekiyor. Senin önerin kulağa hoş gelmesiyle birlikte madenden rant sağllamak isteyenler için bir kapıdır. Şöyleki üretmek isteyen herkes o ikinci (1 saat maden çek) ile madene kilitlemek isteyecektir.(asıl madenden para kazanmak isteyen çok charı olanlarda buna dahildir) kilitli sürede diğerleri nasıl maden çekecekler? Eğer diğerleride maden çekebilecekse, örn ben; bir charımı kilitler diğer charımlada çekmeye devam ederim. Yok eğer maden 1 saatliğine o bırakılan charın olacaksa bunun zamanında maden programını kurup charı maden başına bırakıp sabaha kadar maden çekenlerden bir farkı kalmayacak. Kısacası önerinin çok fazla açığı var.
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
ben katılıyorum cok guzel bir fikir destege yollamanı tavsiye ederim
Cullen yazdı:bişey daha eklemek istiyorum oyunda olduğum saat dilimlerinde ne iridyum madeni nede diğer madenler hiçte boş olmuyor en az 2 kişi oluyor toplada beklesen bile çok zor benimki sadece bir öneriydi zaten artısıyla eksisiyle tartışalım istedim artı hile gibi olur demişsin oyunda çok vakit geçirebilende az vakit geçirebilende eşit olur isteyen istediği çarını maden toplamak için madene bırakır ve işine bakar bende bir örnek vereyim 20 25 gün boyunca oyunda olduğum sürede beril madeni çektim ve boştu maden bomboş kimse çekmiyordu 5 kızıl zümrüt çıkardım anca gerisini siz düşünün tüm madenler boş olsa latif için saf krom 1 ay kızıl zümrüt 1 ay yonca 1 ay iridyum 1 ay tüm madenler boş olsa 4 ay gibi bir süre yapıyor raito arkadaşımız 10 günde üretirsin diyor bence bu işte bir yanlışlık var.
Öncelikle şunu söyleyeyim ben sizin gibi değilim.Yani bir öğrenciyim ve malumunuz tatil şu anda.Ben bütün gün madendeyim fakat 3 günde 3 iridyum çektim hepside gece 2-3 arası.Yani bu kadar tesadüf saçma geliyor.Vede öğle 12-1 arası iridyum çıkarıyorlar ikidir kaçırıyorum.Yani sabit saatleri var gibi geliyor artık.Şunu söylemek isterim ki 2 saat maden çeken bir kişiye çıkma olasılığı tabi ki düşük.Zaten çoğu maden dolu dediğiniz gibi ancak şunu da düşünün ki bu bir online oyun.Bir çok kişinin işi gücü yok denebilir ve günlük 10 saat başında durur.Adam benim emeğimle onun emeği bir mi olacak derse ne diyeceksiniz?Vede söylediği söz gayet normal.
Ben kendi açımdan düşünecek olursam tabi kolay değil ama biraz dikkat ederseniz madenlerin belli bir saatte çıktığını göreceksiniz.Şans faktörü tabi var ama bunun bazen olduğunu düşünüyorum.Üç günde üç adet iridyum çekiyorsam,on günde on tane iridyum benim ecel için gerekli olan malzemelerimi karşılar.