ARKADAŞLAR BİR SORUM OLUCAK

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

ARKADAŞLAR BİR SORUM OLUCAK

Mesaj gönderen Felipemassa »

Öncelikle merhaba arkadaşlar,
Benim bir sorum olucak.Bir üyeliğim 28/01/2011 tarihinde susturma banı yedi.İçinde 3tane karakterim vardı.Ben susturma banımı savaşçımda yedim.Ama aynı üyelikte olduğundan büyücüm ve şifacımda susturuldu.Büyücüm ve şifacımı başka bir hesaba aktarsam susturulma banım açılırmı(sadece büyücüm ve şifacımda).Bir yardım ederseniz sevinirim.İyi forumlar iyi oyunlar...
Kullanıcı avatarı
ShackLee
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: ARKADAŞLAR BİR SORUM OLUCAK

Mesaj gönderen ShackLee »

3 Karakterın Aynı Uyelıkte Oldugu Icın Hepsi Susturulmuş...Başka Üyeliğe Aktarırsan Galiba Açılır Hiç Denemedim Ama Bi Dene Sen yinede...
Eminönü

Control
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Arkadaşım bende denemeyi düşündümde büyücüm için son aktarım hakkım kaldı onuda kullanmak istemiyorum hemen.Ama şifamı daha önce hiç aktarmadım onla deniyebilirim.Şifamı kobay olarak kullancam inş. açılır çünkü tam sığınak sığınak zamanı ve konuşamayınca adamlarla anlaşamıyorum.Neyse saol genede
İyi oyunlar iyi forumlar...
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

Hesabınızdaki bir karakter susturma cezası almış ise o hesaptaki tüm karakterleriniz susturlur.Diğer karakterleri başka bir hesaba aktarmak isterseniz hesabınız susturma cezası aldığından dolayı aktarılmaz.Ceza süresi bittikten sonra aktarım yapılır.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
Felipemassa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

TURKIYEIMPARATOR yazdı:Hesabınızdaki bir karakter susturma cezası almış ise o hesaptaki tüm karakterleriniz susturlur.Diğer karakterleri başka bir hesaba aktarmak isterseniz hesabınız susturma cezası aldığından dolayı aktarılmaz.Ceza süresi bittikten sonra aktarım yapılır.
Ama sonuçta ben susturmayı almış olduğum karakteri aktarmıycam sonuçta.O karakter aynı hesapta kalcak diğer karakterlerim zaten susturulma cezası almadı.Nese olmazsa olmaz bende oyuna ara veririm napıyım.Sağolun genede.

“Genel Sohbet” sayfasına dön