Aileyi Tabi Kardeşim Benim...Ultraslanqmudur yazdı:Hepimiz Bir Aileyiz![]()
Seviyoruz Seni Biliyosun muah
Aileyi Tabi Kardeşim Benim...Ultraslanqmudur yazdı:Hepimiz Bir Aileyiz![]()
Cok Güzel Bir Organizasyon Kardeşim...Titxreis yazdı:Merhaba;
Sancak Sunucusu T.İ.T. Loncası' ndan, saygı ve selamlar, değerli Lonca üyeleri, biz İKV Camiası Oyuncuları , sanal alemin real bireyleriyiz, güzel ülkemize hizmet etme, gelecek nesillere yaşanabilir bir Türkiye bırakmak adına, sizlerden İ.K.V. Hatıra Ormanı Kampanyası teklifimize destek olmanızı istirham ediyorum. Verimli topraklar, nefes alınabilir bir ülke için İKV Camiası olarak atacağımız bir adım ( 700 Bin üyesi olan büyük bir topluluk ) geleceğimiz adına olumlu yönde büyük faydalar sağlayacaktır.
Genel Etkileşim' deki topik/color]
Sancak Sunucusu T.İ.T. Ailesi Adına...Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=17058&start=0
Merhaba;Pasaxfatih yazdı:Cok Güzel Bir Organizasyon Kardeşim...Titxreis yazdı:Merhaba;
Sancak Sunucusu T.İ.T. Loncası' ndan, saygı ve selamlar, değerli Lonca üyeleri, biz İKV Camiası Oyuncuları , sanal alemin real bireyleriyiz, güzel ülkemize hizmet etme, gelecek nesillere yaşanabilir bir Türkiye bırakmak adına, sizlerden İ.K.V. Hatıra Ormanı Kampanyası teklifimize destek olmanızı istirham ediyorum. Verimli topraklar, nefes alınabilir bir ülke için İKV Camiası olarak atacağımız bir adım ( 700 Bin üyesi olan büyük bir topluluk ) geleceğimiz adına olumlu yönde büyük faydalar sağlayacaktır.
Genel Etkileşim' deki topik/color]
Sancak Sunucusu T.İ.T. Ailesi Adına...Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=17058&start=0
Elimizden Gelebilecek Her Türlü Destegi SAglarız...
Ne Yapabiliriz Bizlere Söyleyebilirseniz Hocam ?
Aleyna Aleykumselam Kardeşim BenimPasaMunecciM yazdı:Selamün Aleyküm;
Uzun zamandır buraya yorum atmamıştım,
Kardeşlik nasılsınız hepinize malatyadan sevgilerimi iletiyorum yanaklarınızdan öpüyorum herkesi çok çok özledim askerlik işte oyuna adım atamaz oldumama son 6 ayım kaldı gelecem aranıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldin diyorum emektar ehteyar paşadan yeni kardeşlerime selamlar olsun beni eskilere sorun bilirler
daha yapacagımız çok işler var fatih sana seviyorum kardeşlik herkese selamlarımı sen ilet lafımı uzatmadan kaçayım herkese Allaha emanet olsun görüşmek üzre
Vay Gardaşım Benim Aleykum Selam Kardeşlik biz iyiyiz bizi Bırakta sen nasıLsınPasaMunecciM yazdı:Selamün Aleyküm;
Kardeşlik nasılsınız hepinize malatyadan sevgilerimi iletiyorum yanaklarınızdan öpüyorum herkesi çok çok özledim askerlik işte oyuna adım atamaz oldumama son 6 ayım kaldı gelecem aranıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldin diyorum emektar ehteyar paşadan yeni kardeşlerime selamlar olsun beni eskilere sorun bilirler
daha yapacagımız çok işler var fatih sana seviyorum kardeşlik herkese selamlarımı sen ilet lafımı uzatmadan kaçayım herkese Allaha emanet olsun görüşmek üzre
W.as Ejderham Bizde Seni Çok Özledik Bizde Eğitim Yüzünden Oyuna Adım Atamaz Olduk Ama Sen Gelince Bende Olacam EjderhamPasaMunecciM yazdı:Selamün Aleyküm;