Oyundan Saçmalardan Seçmeler **

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Oyundan Saçmalardan Seçmeler **

Mesaj gönderen Ferhatbey »

YAHU OYUNDA LONCA SİSTEMİ YOK ? AMA MİLLET LONCAYIZ DER HADİ SOHBET KANALINIZI GÖSTERİN HANGİNİZE TIKLAYINCA BU KİŞİ ŞU LONCADADIR YAZAR YADA BAYRAK RENGİ GİBİ AMBLEMLER VAR ?

TAMAM HADİ ONU GEÇTİM
mehmetII
XxSeLamixX
gibi olunca neden bu 2 kişi aynı loncada olamaz mecbur mu
....xmehmet
....xselami Çok Komedi AYNI GÖRÜNSÜN BAŞTAKİ İSİMLER AYNI YERDE OLDUKLARI BELLİ OLSUN DİYORSANIZ

E PEKİ FORUMUN SUNUCU BÖLÜMÜNÜ NİYE KOYMUŞLAR ORDA TANITIRSIN ?
ATIYORUM LONCANIN ADI HARAMİLERRRRR

ÜYELERİ MEHMETII XxSeLamixX diye yazarsın ? E FORUMA GİRMEYENLER AYNI LONCADA OLDUĞUMUZU BİLMEZ DİYORSANIZ BU OYUNU OYNAYIPTA FORUMA GİRMEYEN ARKADAŞA SÖLEYELİM OYUNU NERDEN TAKİP EDİYOR :P öyle birileri varsa bırakalım oynamasın aĞa ;)
AYRICA SENLE AYNI LONCADA OLDUĞUNU BAŞKALARI GÖRSE YADA GÖRMESE SANANE YANİ :) SENİN LONCANI TANISALAR NOLCAK HAVA MI ATCAN :lol:

bence tüm tezleri böylelikle çürütüyoruz
aç mesela HARAMİLER DİYE Bİ LONCA
FORUMADA YAZ İSİMLERİNİ TEK TEK BÜYÜKLÜ KÜÇÜKLÜLÜĞÜNE DİKKAT EDEREK BİTSİN GİTSİN

:arrow: BU KONUYLA İLGİLİ YORUM VEYA DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ BAŞKA SAÇMA BİRŞEY VARSA BURDAN DEVAM EDELİM :arrow:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: Oyundan Saçmalardan Seçmeler **

Mesaj gönderen kfat4 »

Öncelikle oyuncuların neden lonca sistemi gelmeden lonca adı altında toplandıklarını söyleyeyim. Kimileri oyunda kalabalık görünüp güçlü olduğunu göstermek için, kimileri gelecek olan lonca sistemine şimdiden hazırlanmak için, kimileri belli bir gruba dahil olabilmek için, kimileri arkadaşları ile aynı ismi paylaşmak için vs vs... bu böyle uzar gider. İsimlerinin başında lonca ismi olmasına gelince, bu oyunu herkes senin benim gibi forumdan takip etmiyor. Kimin hangi loncada olduğunu oyundan görerek biliyor. Lonca bir himayedir. Başında saygı duyulan bir loncanın ismi varsa sen de onların himayesindesindir. Bir kişi seninle tartışmaya gireceği zaman iki kez düşünür. "Bu adamın arkasında loncası var" gibi düşünceye sahip olur. Sırf o basit gibi görünen baştaki isimden dolayı.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

kfat4 yazdı:Öncelikle oyuncuların neden lonca sistemi gelmeden lonca adı altında toplandıklarını söyleyeyim. Kimileri oyunda kalabalık görünüp güçlü olduğunu göstermek için, kimileri gelecek olan lonca sistemine şimdiden hazırlanmak için, kimileri belli bir gruba dahil olabilmek için, kimileri arkadaşları ile aynı ismi paylaşmak için vs vs... bu böyle uzar gider. İsimlerinin başında lonca ismi olmasına gelince, bu oyunu herkes senin benim gibi forumdan takip etmiyor. Kimin hangi loncada olduğunu oyundan görerek biliyor. Lonca bir himayedir. Başında saygı duyulan bir loncanın ismi varsa sen de onların himayesindesindir. Bir kişi seninle tartışmaya gireceği zaman iki kez düşünür. "Bu adamın arkasında loncası var" gibi düşünceye sahip olur. Sırf o basit gibi görünen baştaki isimden dolayı.
Loncasız olanlara fatmagül durumu oluyo ama ;) ayrıca lonca başkanlarının havasınıda görüorz o da ayrı bişe ve bu oyunu forumdan takip etmeyen nerden takip ediyor bu oyunu nerden indiriyor isim epinini hanqi forumdan deiştirior 8-) komik ti yorumunun bazı kısımları bazı kısımlarınada negatif bi şeklde katılıyorum ama gerekli bi açıklama olmadı bu ;)

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kfat4 »

Loncasız olanlara fatmagül durumu oluyo ama ;) ayrıca lonca başkanlarının havasınıda görüorz o da ayrı bişe ve bu oyunu forumdan takip etmeyen nerden takip ediyor bu oyunu nerden indiriyor isim epinini hanqi forumdan deiştirior 8-) komik ti yorumunun bazı kısımları bazı kısımlarınada negatif bi şeklde katılıyorum ama gerekli bi açıklama olmadı bu ;)
Hiçbir loncam yok ve senin tabirinle "Fatmagül" durumuna hiç düşmedim. Nice lonca başkanları gördüm ki hiç de hava falan atmıyorlar. Lonca başkanları konusunda örnek olarak sana birkaç tane sunayım ve ne zaman ne havasını gördüğünü yaz buraya. Vipx, Kholpashalix, Deathx loncalarının hangisinin başkanını ne şekilde havalandığını gördün? Bu oyunu forumdan takip etmeyen o kadar çok kişi var ki... Oyun içerisinden de yeterince takip ediliyor. Son olarak, E pin onayı, Oyunu indirme gibi saydığın tüm işlemler http://www.istanbuloyun.com adresinden yapılıyor. http://forum.istanbuloyun.com adresinden değil. Umarım bu yeterli bir açıklama olmuştur
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Hiçbir loncam yok ve senin tabirinle "Fatmagül" durumuna hiç düşmedim. Nice lonca başkanları gördüm ki hiç de hava falan atmıyorlar. Lonca başkanları konusunda örnek olarak sana birkaç tane sunayım ve ne zaman ne havasını gördüğünü yaz buraya. Vipx, Kholpashalix, Deathx loncalarının hangisinin başkanını ne şekilde havalandığını gördün? Bu oyunu forumdan takip etmeyen o kadar çok kişi var ki... Oyun içerisinden de yeterince takip ediliyor. Son olarak, E pin onayı, Oyunu indirme gibi saydığın tüm işlemler http://www.istanbuloyun.com adresinden yapılıyor. http://forum.istanbuloyun.com adresinden değil. Umarım bu yeterli bir açıklama olmuştur[/quote]

DEathx lardan LONELY(AYKUT) ?
KHOLPASHALİX dan FACE , MECHANİZE ?
VİPx hakkında birşey diyemem

Lonca başkanları ve yanındakiler demek istedim çoğunun lonca başkanı düzgün elbet Megax ler gibi kötü olanlar var ? daha saymama gerek yok umarım

Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kfat4 »

Tabiki öyle demeye çalışmışsındır :D Diğer savundığın konularda yanıldığını kabul ediyorsun yani (Bkz. Birkaç yorum üstte)
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

kfat4 yazdı:Tabiki öyle demeye çalışmışsındır :D Diğer savundığın konularda yanıldığını kabul ediyorsun yani (Bkz. Birkaç yorum üstte)

ELBETTE BENDE TEKİM HEP SENİN GİBİ KORLEG de demek istediğimi sende anladın sanırım tamamen haksız olduğumu düşünmüosndur umarım . . . :arrow:

“Genel Sohbet” sayfasına dön